Ben Affleck skal filmatisere Agatha Christie-novelle

Ben Affleck får travlt med at spille Batman i de kommende år, men han har heldigvis også tid til andre projekter, og sådan et har han nu fundet, da han skal instruere og spille hovedrollen i en filmatisering af Agatha Christies novelle "Witness for the Prosecution", som tidligere er blevet filmatiseret af Billy Wilder i 1957.

Filmens manuskript skrives af Christopher Keyser, som er skaberen bag tv-serien "Vi bli'r i familien" ("Party of Five"). Ben Affleck skal også producere filmen sammen med sin bedste ven og samarbejdspartner Matt Damon.

"Witness for the Prosecution" er et retssalsdrama, der fortæller historien om en mand, som bliver anholdt for mordet på en velhavende ældre dame, der har gjort manden til hendes eneste arving. Manden viser sig allerede at være gift, og dette retter stor mistanke mod ham. Under retssagen accepterer hans kone at vidne for anklageren, men dette er en del af en indviklet plan, der i sidste ende skal sikre en ikke-skyldig dom.

Affleck er en travl herre og kan næste gang ses foran kameraet i "The Accountant", som har premiere 20. oktober. Derudover har han netop færdiggjort instruktionen af krimidramaet "Live By Night", hvor han også spiller hovedrollen. Han arbejder ligeledes på en Batman-solofilm, som han også selv forfatter, instruerer og spiller med i.

  

Kommentarer

Ben Affleck skal filmatisere Agatha Christie-novelle

  • ★★★0

    Ja ja, det er alt sammen meget godt Ben men Batman... Batman.

    Essal21-08-16 19:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen