"Captain Marvel" har fundet sin(e) instruktør(er)

Den lange søgen efter en instruktør til "Captain Marvel" er endelig slut, og det viser sig, at Marvel ikke bare har valgt én, men to instruktører. Instruktørduoen Anna Boden og Ryan Fleck ("Mississippi Grind") vil stå i spidsen for den kommende superheltindefilm med Brie Larson i hovedrollen.

Boden og Fleck har ikke tidligere været rygtet til filmen, men det har derimod en række kvindelige instruktører såsom Niki Caro (Disneys kommende live-action "Mulan"), Lesli Linka Glatter ("Homeland"), Jennifer Kent ("The Babadook") og Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey").

Instruktørduoen skulle dog efter sigende havde imponeret Marvel med deres vision for karakteren, og de har tidligere været i tankerne hos Marvel, da studiet ledte efter instruktører til "Guardians of the Galaxy".

Instruktørerne har tidligere samarbejdet på "Half Nelson", som høstede en Oscar-nominering til Ryan Gosling for bedste hovedrolle. De har også en del erfaring som instruktører på flere tv-serier, og sammen instruerede de senest filmen "Mississippi Grind", som havde Ryan Reynolds og Ben Mendelsohn i hovedrollerne.

Meg LeFauve ("Inside Out") og Nicole Perlman ("Guardians of the Galaxy") arbejder i øjeblikket på manuskriptet til filmen, som følger Carol Danvers – en pilot, hvis DNA bliver fusioneret med en alien under en ulykke. Denne forandring resulterer i, at hun får superstyrke og kan flyve.      

Kommentarer

"Captain Marvel" har fundet sin(e) instruktør(er)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen