Christian Bale gider ikke flere superheltefilm - og gider heller ikke se dem

I et interview i forbindelse med sin nye film, "The Promise", fortæller den tidligere Batman, Christian Bale, at han hverken har interesse i at medvirke i flere superheltefilm eller sågar se dem.

"Nej, det er jeg ikke interesseret i. Jeg har aldrig set... jeg kan ikke huske en eneste superheltefilm, som jeg har set. Udover dem, jeg selv har lavet, og Christopher Reeves 'Superman'-film."

Bale siger, at han netop er vild med Richard Donners "Superman"-film, men at det også er de eneste, han har set, og at han slet ikke forstår genren.

Hans nyeste film, "The Promise", foregår i slutningen af det Ottomanske riges dage og beskrives som et trekantsdrama. Filmen havde premiere i USA i sidste uge, men er ikke planlagt til at få premiere herhjemme.

Kommentarer

Christian Bale gider ikke flere superheltefilm - og gider heller ikke se dem

  • 0

    Godt for ham..

    Nagash29-04-17 15:12

  • ★★★★★★0

    Jeg er enig med Bale :-) 

    Guldager29-04-17 16:57

  • ★★★★★★2

    "...at han slet ikke forstår genren."

    Det er alligevel så ofte, at skuespillere formår at fremstå som smådumme.

    Zero Cool29-04-17 17:01

  • ★★★★0

    Superheltefilm har heller aldrig rigtigt været min kop te. Shocking, I know, og det hænger garantrisse sammen med, at jeg kun havde berøring med Superman-bladet som barn.

    Jeg fik aldrig fat i et eneste Marvel-blad, og jeg kendte heller ikke rigtigt nogen, der dyrkede dem før senere. I det hele taget var jeg mere til de store belgiske/ franske tegneseriealbums, science fiction og gamle, gotiske skrækfilm end mænd med underbukserne udenpå. :)

    Selv Superman-bladet, syntes jeg, var ret kedeligt, og jeg læste det stort set kun for historierne med Batman. Ham kunne jeg til gengæld godt lide, fordi han - lidt som James Bond - havde en masse gadgets og var et forholdsvist "almindeligt" menneske og ikke udstyret med alle mulige superkræfter. Well, ham og så Stålanden naturligvis. 

    De superheltefilm, jeg holder mest af, er da også Batman-filmatiseringerne. Og så dukker der en enkelt anden op i ny og næ, som jeg falder for (fx Iron Man, Guardians of the Galaxy). Men det er ikke en genre, jeg sådan ligefrem går og holder øje med og venter spændt på eller absolut må og skal se i biografen. 

    Jeg har dog intet problem med, at andre er vilde med det og synes kun, at det er cool, hvis folk oven i købet samler tegneserierne. 

    thomsen29-04-17 17:16

  • ★★★★★★0

    Jeg er nærmest flasket op med superhelte på tegneserie, da min far var en ivrig samler hele sit liv (dog også alle mulige andre større og mindre tegneserier end lige superhelte). Jeg har kun sporadisk læst dem som voksen, men genren er i mit dna tror jeg. Føler i hvert fald aldrig jeg kan få nok af den på film:-) Jeg vil vildt gerne også gerne i gang med at læse tegneserier igen. Har jo arvet en kæmpe samling. 

    T. Nielsen29-04-17 17:21

  • 0

    Jeg synes ikke at jeg er træt af superheltefilm, men jeg er derimod træt af, at alle film prøver at "ligne" hinanden. Fx synes jeg at Terminator Genesys (eller hvad den nu hed) nærmest virkede som en eller anden Fast and the Furious/Disney-actionfilm, og det ses med mange film efterhånden.

    Kyllingebenet29-04-17 21:22

  • ★★★★★2

    Aha, så Bale er ugens "jeg er for god til superheltefilm" :) 

    Lars!29-04-17 22:36

  • ★★★0

    Sådan er vi jo nogen der har det.

    Husk på at det er journalisten selv der spørg i interviewet og medierne der kører den som overskrift. Derved er det dem der skaber ugens "jeg er for god til superheltefilm".

    Aranyhajú Nyárszépe30-04-17 20:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen