Disneys "Skønheden og udyret" bliver længere end originalen

Disneys animerede klassiker "Skønheden og udyret" fra 1991 anses for at værende en af de bedste animationsfilm nogensinde. 

Derfor er der ekstra forventningspres på den live-action udgave af eventyret, der rammer biograferne til foråret. Og noget kunne tyde på, at filmen ikke blot er en "scene-for-scene"-genindspilng af den animerede klassiker, som trailerne ellers har antydet.

Disney har i hvert fald gjort filmen 2 timer og 3 minutter lang, hvilket er noget længere end de 84 minutter, som originalen varede. 

De ekstra minutter bruges blandt andet på nye sange, men det forventes også, at der dvæles mere ved Belles og Udyrets spirende romance end i den første film.

Eventyret, der instrueres af Bill Condon med Emma Watson i hovedrollen som Belle, får premiere 17. marts. 

Kommentarer

Disneys "Skønheden og udyret" bliver længere end originalen

  • ★★★★★★0

    Jeg kan jo ikke sige noget skidt, før den er set. Men generelt synes jeg at den der tendens med at alle Blockbusters skal være mere end de 120 minutter efterhånden, den er trættende. Nogle film kan bære det, men en del film ville vinde på at skære mere ind til benet.

    De ekstra sange kommer an på kvaliteten af både numret og hvordan det præsenteres. Det med mere romance lyder ikke specielt tillokkende og ikke fordi jeg er anti-romantisk. Jeg kan blot frygte at de for at please, ender ude i det pladderromantiske.

    T. Nielsen29-01-17 14:40

  • ★★★★★1

    Fuldstændig enig, Thomas. Et par dage siden jeg så X-Men: Apocalypse og Independence Day: Resurgence, som er to dårlige film, som dog kunne have været meget bedre film, hvis der var blevet sakset en del scener. Batman mod Superman er jo et endnu bedre eksempel, hvor en heftig klipning i manuset kunne have gjort underværker. Less really is more. 

    Lars!29-01-17 14:45

  • ★★★★★1

    Jeg er heller ikke fan af tendensen. Selvfølgelig fungerer det engang imellem, men det er sjældent.

    David Lund29-01-17 14:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen