"Fluen"-remake er på vej

20th Century Fox er i forhandlinger med instruktøren J.D. Dillard om at instruere og medforfatte et remake af den klassiske horror-film "Fluen".

Dillard fik sin instruktørdebut med Sundance-hittet "Sleight", som han selv skrev manuskriptet til sammen med Alex Theurer. Theurer skal efter planen hjælpe Dillard med manuskriptet på "Fluen"-genindspilningen.

20th Century Fox har længe arbejdet på en genindspilning af David Cronenbergs 1986-klassiker, men projektet har ligget stille i nogle år. Tilbage i 2009 forsøgte de at genindspille filmen med Cronenberg selv, dog uden held.

1986-versionen er i sig selv ligeledes et remake af filmen fra 1958. Cronenbergs version havde Jeff Goldblum og Gina Davis i hovedrollerne i en fortælling om en ambitiøs videnskabsmand, som forvandler sig til et grotesk insekt, efter et eksperiment er gået galt.

Dillard og Theurers skal ligeledes samarbejde på en gyser-thriller kaldet "Sweetheart" med "Dope"-skuespillerinden Kiersy Clemons i hovedrollen.

Kommentarer

"Fluen"-remake er på vej

  • 1

    Den sidste genindspilning af Fluen var i hvert fald fed.

    evermind16-03-17 23:06

  • ★★★0

    De kan næsten kun gøre den klammere hvis de tilføjer en sexscene med fluen efter forvandlingen.

    MOVIE100017-03-17 07:06

  • ★★★★★★0

    De kan næsten kun gøre den klammere hvis de tilføjer en sexscene med fluen efter forvandlingen.

    I har godt nok en syg tankegang her på Moovy...I like it:-D

    T. Nielsen17-03-17 08:03

  • ★★★★★★0

    Jeg kunne godt brygge noget vildere sammen, men jeg har ikke lige tid..

    davenport17-03-17 13:42

  • ★★★★1

    Der er rigeligt med muligheder for at dreje den endnu engang. Cronenbergs version har faktisk forholdsvist lidt med den originale novelle og 1958-filmatiseringen at gøre - den genbruger sådan set kun idéen om forskeren, der arbejder med teleportation, udviklingsprocessen og det uheldige resultat. Jeg er sikker på, at med den rette instruktør (der tør at bruge praktiske effekter) og en endnu mere mørk, nutidig og realistisk tilgang kan det blive en ganske interessant film. 

    thomsen19-03-17 17:53

  • ★★★★0

    Jeg var i hvert fald overrasket over, hvor creepy den gamle version fra 1958 var... Den har en lang række mindeværdige scener.

    chandler7519-03-17 18:48

  • ★★★★0

    Af en eller anden grund er det aldrig lykkedes mig at se den før i går, hvor den blev vist til "Sci-Fi Søndag" i Husets Biograf i Kbh. 

    Jeg var faktisk lidt overrasket over, hvor godt den holdt. Slutningen er godt nok grum. :)

    (Jeg var til gengæld lidt irriteret over arrangementet. Stemningen var god, der var en del mennesker, og der var gratis kaffe, men det er sgu stadigvæk lidt fesent at forlange 50 kr. for at vise en dvd (!) på storskærm. )

    thomsen20-03-17 11:59

  • ★★★★★★0

    Slutningen er godt nok grum. :)

    Ja den er dejlig ond:-)

    Var det vitterligt en DVD kopi? Jeg spørger, fordi den jo er ude i på BD.

    T. Nielsen20-03-17 12:07

  • ★★★★★★0

    Ja, det er lidt fesent. Det er lidt afhængigt af hvem der har stået for arrangementet, hvilken oplevelse man får i Husets Biograf. Elias har været ret god til at finde de bedste udgaver til rådighed, når han har kørt "Bad Movie Club", hvor vi bl.a. så Dolemite og The Human Tornado på 35 mm., sidstnævnte var virkelig flot.

    Zero Cool20-03-17 12:25

  • ★★★★0

    Ja den er dejlig ond:-)

    Var det vitterligt en DVD kopi? Jeg spørger, fordi den jo er ude i på BD.

    Yes, jeg spurgte dem. Desværre spurgte jeg først, efter jeg havde købt billet. :)

    Jeg har oplevet det før, og det har faktisk betydet, at jeg bruger Husets Bio væsentligt mindre, end jeg gjorde for blot fem år siden, hvor jeg kom der rigtig tit. Der var en periode, hvor jeg flere gange i træk opdagede, at de blot havde sat en blu-ray på - fx til deres danske "premiere" af Paranormal Activity: Tokyo Nights.  

    Som Bruno skriver, så afhænger det meget af, hvem der står for arrangementet. Og jeg plejer faktisk at holde mig til de arrangementer, som enten Nils Markvardsen eller Jack Stevenson selv står for.

    Nils kører 35mm-filmfestivalen Faces in the Dark, som bl.a. viser de to første Street Fighter-film med Sonny Chiba fredag den 31/3, og Jack ejer selv en stor samling af prints af obskure B-, for- undervisnings- og oplysningsfilm, som han i perioder har vist som heldagsprogrammer. Desværre er han ikke så vildt aktiv længere. 

    Resten er jeg lidt forbeholden overfor, fordi de aldrig skriver, hvad de viser filmen på, og mine dårlige oplevelser har gjort mig mere forsigtig.

    Men de er da i godt selskab. Cinemateket har jo heller ikke holdt sig tilbage fra at vise en enkelt dvd eller blu-ray i ny og næ uden at melde det ud, når de ikke har været i stand til at skaffe et print alligevel. (Jeg græmmes stadigvæk over dengang, de annoncerede en stort opsat Universal Horror-serie med alle de klassiske titler på 35mm - hvorefter de endte med at vise alle på når én fra blu-ray.) 

    thomsen20-03-17 13:20

  • ★★★★★★1

    Det var godt at du sagde det, herr Thomsen. Jeg var ikke klar på Faces in the Dark, så det skal jeg da lige have kigget nærmere på.

    Zero Cool20-03-17 13:25

  • ★★★★★★0

    Er det sådan lidt smug-kro-agtigt?? De kan vel ikke bare sådan smide en DVD på?

    davenport20-03-17 16:44

  • ★★★★0

    Som reel biograf har de formentligt en eller anden aftale med rettighedshaverne omkring det, hvor de skal indrapportere, hvad de viser og hvor mange gange.

    Jeg ved i hvert fald, at det gør sig gældende for Cinemateket. Det er formentligt også derfor, at Husets Bio tager 50 kr. for det. 

    thomsen20-03-17 20:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen