George Lucas rådgiver stadig om de nye Star Wars-film

Selvom skaberen af Star Wars-franchisen, George Lucas, for længst har solgt rettighederne til sit imponerende livsværk til Disney, afholder det ham ikke fra at komme med råd og vejledning i ny og næ. Som en anden Yoda forsøger Lucas at påvirke næste generation af filmskabere, der skal bære Star Wars-faklen videre i de nye film, som er på vej.

Præsidenten hos Lucasfilm, Kathleen Kennedy, udtaler på spørgsmålet om, hvorvidt Lucas stadig tilbyder input til de nye historier: "Egentlig ikke. Men han hvisker i mit øre engang imellem. Som regel vedrørende noget specifikt eller vigtigt for ham angående oplæringen af Jedi-ridderne. Sådan nogle ting."

Jedi-riddernes rolle i almindelighed og oplæring i særdeleshed i Star Wars-mytologien er åbenbart essentiel for Lucas. Og eftersom resterne af Jedi-ordenen spiller en endnu mere central rolle i "Star Wars: The Last Jedi" end i forløberen "Star Wars: The Force Awakens", må tiden vise, hvorvidt rådene fra den 73-årige legende bliver inkluderet.

"I only know one truth – it's time for the Jedi to end."

Kennedys og Lucas' samarbejde går helt tilbage til den første Indiana Jones-film fra 1981, så de to har et årelangt og tillidsfuldt forhold bag sig, hvorfor Kennedy formentlig lytter til sin gamle ven og samarbejdspartner. Især med tanke på Luke Skywalkers dommedagsagtige ord fra den hidtil eneste trailer til "The Last Jedi", hvor han udtaler: "I only know one truth – it's time for the Jedi to end."

Måske Lukes fejlslagne oplæring af Kylo Ren og Obi-Wans af Anakin Skywalker ditto har vist, at træningen af Jedier i sidste ende medfører ordenens egen undergang? Og mon ikke Lucas har givet sit besyv med om netop det aspekt – også set i lyset af Lukes oplæring af Rey i "The Last Jedi"? Svaret blæser i vinden over Tatooines sandbanker...

Næste kapitel i Skywalker-sagaen, der er instrueret af Rian Johnson, rammer biograferne med lysets hastighed til december.

Kommentarer

George Lucas rådgiver stadig om de nye Star Wars-film

  • ★★★★★0

    Svaret blæser i vinden over Tatooines sandbanker...

    ... 

    Lars!16-08-17 18:55

  • ★★★0

    Måske kan han bidrage med nogen poetiske vendinger: "Kraften er som sand. Den er ret... sandet... og kommer ind allevegne."

    Benway16-08-17 19:03

  • ★★★1

    Hvis Jar-Jar Banks dukker op igen, så ved vi nu hvorfor.

    MOVIE100016-08-17 19:27

  • 0

    Håber ikke det er SANDt.

    ps: 

    med alle de ændringer der er i episode 4-6, så undrer det mig faktisk at han ikke ændrede det til SANDstorm Troopers.

    Kyllingebenet16-08-17 19:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen