Green Lantern får sit eget "Dødbringende våben"-inspirerede filmunivers

Ryan Reynolds er kommet videre med "Deadpool", men DC og Warner Bros. har det svært ved at tackle, at deres "Green Lantern" med netop Reynolds som titelfiguren floppede så fælt i 2011. Det virker dog til, at de endelig har fundet løsningen.

"Green Lantern Corps" er titlen på DC og Warners forsøg på at genvinde lidt respekt for de neongrønne ringbærere. For der bliver, som titlen antyder, tale om en film, hvor karaktererne Hal Jordan og den afroamerikanske John Stewart skal udgøre en form for "Dødbringende våben"-duo i rummet.

Manden bag den cinematiske nytænkning af Grønne Lygte, som han hedder på dansk, er ingen ringere end manuskriptforfatter og producent David S. Goyer. Siden han spandt guld med Christopher Nolans "Batman"-trilogi, har Goyer været DC's go-to-guy og skal derfor også have æren for Zack Snyders "Man of Steel" samt sidste års "Batman v Superman: Dawn of Justice".

DC er som bekendt allerede klar med en "Justice League"-film senere på året. Planen er da også, at "Green Lantern"-universet skal have lov til stille og roligt at bygge sig op, før man begynder at inddrage det blandt det brogede galleri af superhelte fra DC.

DC og Warner Bros. har tidligere arbejdet med en hypotetisk premieredato engang i 2019, men selvom der nu tegner sig et lidt mere konkret billede af tingene, er intet endnu fastlagt. Det skulle måske lige være, at Ryan Reynolds næppe vender tilbage til rollen som Hal Jordan.

Kommentarer

Green Lantern får sit eget "Dødbringende våben"-inspirerede filmunivers

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen