Jada Pinkett Smith langer ud efter "All Eyez on Me"

"All Eyez on Me", den biografiske film om rapperen Tupac Shakur, spiller for tiden i biografer verden over, men det har taget lang tid at nå hertil. Gennem årene har flere forskellige instruktører været tilknyttet projektet for at forlade det igen, mens der også har været problemer med rettighederne til at bruge den afdøde rappers musik i filmen. Nu er det færdige produkt så endelig at finde på det store lærred, men knap har filmen fået premiere, før en af de vigtige personer fra Shakurs liv er ude med riven.

Det drejer sig om Jada Pinkett Smith, der på sin Twitter-profil har skrevet flere beskeder, hvori hun kritiserer sandfærdigheden i den færdige film. Pinkett Smith, som i dag er skuespiller og desuden kendt for sit ægteskab til Will Smith, udviklede et tæt venskab til rapstjernen, mens de begge var studerende i slut-80'erne. Hun figurerer derfor også som en karakter i nogle af scenerne i den nye film. Det er netop disse scener, skuespillerinden mener er lidt for fantasifulde.

"Gotham"-stjernen skriver bla. at forholdet til Tupac står hendes hjerte så nært, at hun ikke kan lade filmens version stå tilbage som den ultimative sandhed for eftertiden. Endvidere nægter hun, at flere af scenerne overhovedet skulle have fundet sted i virkeligheden, og at denne fiktive omskrivning af det indbyrdes forhold de to imellem har såret hende dybt.

I filmen portrætteres Jada Pinkett Smith af Kat Graham, der nok er bedst kendt fra tv-serien "The Vampire Diaries". Graham skal dog ikke føle sig truffet, da det er projektet og ikke skuespillerne, som Pinkett Smith er efter. Hun slutter derfor af med at takke både Graham og hovedrolleindehaver Demetrius Shipp Jr. for trods alt at lægge så meget sjæl i deres præstationer.

Er du stadig interesseret, kan "All Eyez on Me" som sagt fanges i de danske biografer netop nu.

Kommentarer

Jada Pinkett Smith langer ud efter "All Eyez on Me"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen