Kevin Smith vil genindspille obskur Disney-"klassiker"

Nu melder instruktør og popkultur-ikon Kevin Smith sig i koret, der gerne ser, at Disney laver flere remakes af deres gamle film, som vi har set det med blandt andet "Peter og dragen".

Smith vil ovenikøbet gerne selv sidde i instruktørstolen, og han foreslår at genindspille den stort set glemte "Hokus Pokus Kosteskaft" ("Bedknobs and Broomsticks") fra 1971 med Angela Lansbury og David Tomlinson på rollelisten. Filmen kunne minde lidt om "Mary Poppins" fra 1964 i stil og tone, men er knap så vellykket.

En nærmest overstadig Smith udtaler i noget "anti-Disney'ske" vendinger: "Hokus Pokus Kosteskaft" kan genindspilles i dag. Den film kan fandengalemig virke i dag. Hey! Jeg vil sgu sutte den af på Disney for at genindspille "Hokus Pokus Kosteskaft".

Og han fortsætter: "Den film har sgu det hele, mand: Hekse, der kæmper mod fucking nazister og fucking spøgelser, der bærer rustning. Børn og tegnefilm under havet, hvor de spiller fucking fodbold," afslutter Smith sin "salgstale".

Kommentarer

Kevin Smith vil genindspille obskur Disney-"klassiker"

  • 0

    Nu har jeg ikke set originalen, men der er en tydelig spoiler i artiklens billede. Drengen til højre i sengen er jo tydeligvis med i Hitlerjugend med det armstræk der.. :-D

    Bony28-11-16 17:07

  • 0

    Så var der sådan set mere substans i den der nyhed om hende der Emma-pigen og hvilke smileys hun havde brugt på Twitter...

    moulder66628-11-16 22:09

  • ★★★★0

    Jeg var ret vild med originalen da jeg var en ung knægt, men jeg ved ikke helt, hvor meget jeg tror den vil vinde ved en genindspilning.

    dyg29-11-16 09:39

  • ★★★★★★0

    Nyheden er en af de sædvanlige "Kevin Smith siger noget på en podcast og nu blæser vi det totalt ud af proportioner"-nyheder, ligesom da adskillige filmsites piskede en stemning op over, at Kevin Smith slammede "Batman v Superman", hvilket slet ikke var tilfældet.

    Jeg har ikke selv set afsnittet, hvor han taler om Disney-filmen, men i det seneste afsnit af "Fat Man on Batman" siger han straight up, han slet ikke var seriøs mht. det remake, men hvis Disney af en eller anden årsag beslutter sig for at lave et remake, er han frisk på jobbet.

    Jeg fornemmer lidt, at dem der skriver disse nyheder (og jeg mener ikke Thomas, som bruger en anden kilde), burde sætte sig ind i konteksten, før de laver nyheder ud af noget, der faktisk ikke er en nyhed.

    Zero Cool 3-12-16 09:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen