Optimus Prime vil muligvis optræde i "Bumblebee"-spin-off

Et spin-off af "Transformers" med fokus på Bumblebee er i fuld udvikling, og nu forlyder det, at den mest velkendte autobot atter en gang vil vende tilbage.

Michael Bay har efter dette års "Transformers: The Last Knight" lagt metalrobotterne på hylden, men det stopper selvfølgelig ikke andre kræfter fra at videreudvikle franchisen. En spin-off-film med autobotten Bumblebee er nemlig i fuld udvikling, og selvom filmen tidsmæssigt vil foregå før "Transformers"-filmene, så stopper det ikke andre velkendte skikkelser fra muligvis at dukke op, heriblandt lederen Optimus Prime.

Peter Cullen, som lagde stemme til Optimus Prime i den originale tegnefilmsserie fra 1984 og i de fem film af Bay, afslører i et interview, at han skal lægge stemme til en karakter i filmen. Cullen nævner ikke selv, at det bliver Optimus Prime, men med sin historik kunne alt tyde på, at Optimus Prime vil dukke op som minimum i en cameo.

Skulle man være træt af Michael Bays rutinesmadder, men klar på mere Transformers, er der også godt nyt at hente i interviewet. Filmens producer, Lorenzo di Bonaventura, fortæller, at "Bumblebee" vil være mere nedtonet i sin action og fokusere på relationen mellem mennesker og maskiner med inspiration fra "Drengen og Jernkæmpen"  fra 1999.

"Bumblebee" er foreløbigt sat til dansk premiere 3. januar 2019.

Kommentarer

Optimus Prime vil muligvis optræde i "Bumblebee"-spin-off

  • 0

    Ok

    Kyllingebenet 3-10-17 18:59

  • ★★★★★0

    Ok

    Hehe, jeg tolker den kommentar lidt som "Ok - og hvem af dem er Optimus Prime og hvem af dem er Bumblebee - og er der for øvrigt nogen, der gider se de her film?"

    Men jeg læser nok bare mine egne tanker ind i den. 

    Lars! 4-10-17 15:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen