"Wonder Woman"-instruktør forsvarer sin film: Den er ikke noget rod!

Et åbent brev sendt til cheferne hos Warner Bros. har resulteret i hævede øjenbryn. Brevet, der skulle være skrevet af en tidligere medarbejder fra filmstudiet, påstår, at kilder tæt på filmen mener, at den kommende "Wonder Woman" er noget rod.

Der skulle i så tilfælde være lagt op til, at Warner Bros. efter de udskældte "Batman v Superman: Dawn of Justice" og "Suicide Squad" har endnu et super-flop på hænderne.

På trods af at brevet er sendt anonymt, og ægtheden derfor ikke er blevet bekræftet, har "Wonder Woman"-instruktøren Patty Jenkins følt sig nødsaget til at stå frem og afvise påstandene: "Mener de det seriøst? Det her er fri fantasi. Lad os se en kilde. Det er 100 procent falsk... Nogen prøver at sprede forkerte oplysninger... Lad mig forsikre jer om, at der er ingen, der er involveret i filmen, der har kaldt noget som helst ved filmen for noget rod. Det er fakta."

"Wonder Woman" sluttede optagelser i maj, og hovedrolleindehaveren Gal Gadot tog hurtigt derefter til London, hvor "Justice League" for tiden er ved at blive lavet.

Om Warner Bros. kan bryde den uheldige superheltestime, de har været inde i, vil vise sig 29. juni 2017, når "Wonder Woman" rammer biograferne.

Kommentarer

"Wonder Woman"-instruktør forsvarer sin film: Den er ikke noget rod!

  • ★★★★★★4

    Hvis den er noget rod, holder de i det mindste den røde tråd;-)

    T. Nielsen15-08-16 12:41

  • ★★★★★1

    Gætter på det er et ondsindet rygte. Jeg har længe tænkt, at denne faktisk har en reel chance for at lykkes. 

    Lars!15-08-16 12:56

  • 1

    Et anonymt, åbent brev, der påstår en ikke færdigoptaget film er noget rod = der skulle dermed være lagt op til, at Warner Bros. har endnu et superflop på hænderne!

    Okaaay ...

    evermind15-08-16 13:20

  • ★★★★0

    Et anonymt, åbent brev, der påstår en ikke færdigoptaget film er noget rod = der skulle dermed være lagt op til, at Warner Bros. har endnu et superflop på hænderne!

    Okaaay ...

    Såfremt det påståede brev er sandt, forståes. Jeg har dog rettet "Der skulle dermed" til "Der skulle i så tilfælde" for klarhedens skyld.

    chandler7515-08-16 14:08

  • ★★★★★1

    Jeg frygter ikke at den er noget rod på grund af et anonymt åbent brev. Jeg frygter at den er noget rod på baggrund af hvad Warner Brothers bliver ved med at spytte ud af superheltefilm. De har vist ingen tegn på forbedring efter "Man of Steel", og baseret på modtagelsen af "Suicide Squad" lader det heller ikke til at de formår at forbedre sig efter "Batman v. Superman".

    Kruse15-08-16 14:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen