Aftenen gik som forventet. Total kaos. Vi er to 75ere, med sammenlagt 50 års erfaring i branchen, og resten er unge mennesker mellem 17 og højst 30. Og ingen af dem gad at høre på os gamle røvhuller, og så aftalte vi egentlig bare, at nu måtte de så tage det som lærepenge. Ingen kommunikation, og holdet delt op på to etager, så kødet skulle skæres på 1., og så i elevator nedenunder, for at anrettes af 21 unger, der rendte rundt mellem hinanden.
Det første jeg sagde, da vi lavede holdene, er at man er nødt til at have én der bestemmer, og jeg pegede ikke på mig selv. Det er 101 i køkkendrift, for ellers er der ikke retningslinjer, og ingen ved præcist hvad deres rolle er. Men det gad ingen at høre på, og de ignorerede os bare. So be it. - Kødet var skåret forkert, så der manglede 8 couverter, der blev lavet alt for meget mad til ikke-svin-spisende, og en mand uden tænder (!) blev først tilgodeset, da jeg hurtigt tog opgaven. Der manglede også mad til et enkelt barn, som også min lærer overhørte mig på.
Det er jo ikke fucking raketvidenskab at køre 128 hovedretter. Det kunne vi to "gamle" jo havde gjort selv, men det hele gik op i hat og briller, navnlig fordi mange af ungerne gik mere op i, at gå og råbe på youtube-manér, i stedet for at koncentrer sig om en hurtig opgave.
Nu skal jeg i skole og trække opgave. Man kan få max 100 point fordelt på køkkentid og forsvar af en 3 siders opgave, som jeg skal skrive i weekenden. Man starter med et 12tal, og så trækkes der bare fra hen af vejen. Jeg er sgu lidt spændt på det.