Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★0

    I aften står den igen på let kost. Et bæger soba nudler med chili.

    Ryder666 9-07-23 20:55

  • ★★★★0

    Havde gæster til brunch, så vi havde købt godt ind af prosciutto, mortadella, porchetta og salami, og havde så selv lavet et surdejsbrød.. Kun halvdelen blev ædt til formiddag, så det kom også til at være hovedingredienserne til aftensmaden.

    dyg 9-07-23 21:09

  • ★★★★★★0

    Koteletter på skaft i bbq, nye kartofler med finthakket grønt og smør, majskolber med flagesalt og en løg/peberfrugt-kompot. Fra 0 til klar på godt en time. 

    davenport10-07-23 17:18

  • ★★★0

    Chili con Carne. Man plejer jo godt nok at få creme fraiche til, men har lavet Tzatziki. Det tror jeg også kan gå sammen. Og selvfølgelig brune ris. Så bliver det nogenlunde sundt i dag.

    Aranyhajú Nyárszépe10-07-23 18:20

  • ★★★★★★0

    I aften bliver det en snasket pølsegryde. Overvejer squashpasta til mig

    Jeg er i sommerferien begyndt at lave greenies og smoothies til morgenmad, det er meget lækkert. I dag var det gulerod, appelsin, ingefær, æblemost og kanel. I går var det spinat, banan, mynte og isterninger.

    I morgen bliver det fennikel og jordskokke og nogle frugter.

    Guldager11-07-23 09:57

  • ★★★★★★0

    Grillmedister med ovnstegte kartofler/grøntsager og urter og en salat på siden.

    davenport11-07-23 16:44

  • ★★0

    Skulle ha haft paneret flæsk til aften i går, men orkede ikke at paneret det så det blev til stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler. I aften laver Anita frikadeller til måltid og fryser

    HelmerJ12-07-23 07:08

  • ★★0

    Har fået ravioli i tomatsauce, hvilket er mange år siden jeg har fået det...

    Ryder66612-07-23 20:59

  • ★★★0

    Jeg spiste rester fra frokosten på arbejdet. Fordi jeg stadig er på arbejde og sikkert er her en lille time endnu.

    NSF12-07-23 21:38

  • ★★★★★★0

    Har fået ravioli i tomatsauce, hvilket er mange år siden jeg har fået det...

    Det fik jeg også på Midtfyns i 90'erne - kold og direkte fra dåsen :)

    Guldager13-07-23 19:04

  • ★★0

    Det fik jeg også på Midtfyns i 90'erne - kold og direkte fra dåsen :)

    Ku det virkelig spises kold? Tænker at det er lidt vammelt hvis det ikke er varmt.

    Jeg gav det 7 minutter i mikroovnen, og det smagte egentlig godt nok. I hvert fald bedre end husket.

    Ryder66613-07-23 19:13

  • ★★★★★★0

    Ku det virkelig spises kold? Tænker at det er lidt vammelt hvis det ikke er varmt.

    Ja til begge dele ;) - jeg var 15-16 år, fuld, skæv og uden specielt mange penge, så det gik jeg ikke så meget op i.

    Har selv lige lavet en ananas-trifli med lime-vanilje-flødeskum til.

    Guldager13-07-23 20:05

  • ★★0

    Ja til begge dele ;) - jeg var 15-16 år, fuld, skæv og uden specielt mange penge, så det gik jeg ikke så meget op i.

    Har selv lige lavet en ananas-trifli med lime-vanilje-flødeskum til.

    Sådan en dåse kostede kun 6-10kr for nogle år siden. Nu koster de 15kr STK. Det var mest takket være et impulskøb i ABC, at det røg ned i kurven. 15kr for 800 gram er dog okay, der er rigeligt til et enkelt måltid. Især i denne ulidelige varme.

    Ryder66613-07-23 20:15

  • ★★★★★★0

    Havde svigerforældrene til frokost. Det blev en gang glaseret hamburgerryg med flødekartofler, salat med grønkål, æbler og feta og en olie-eddike-dressing.

    God solid frokost!

    Til morgenmad:

    En smoothie med fennikel, vindrue og æblemost

    Guldager14-07-23 12:45

  • ★★★★★★1

    Fik noget af det bedste ude-at-spise mad i aftes på "Mellem Jyder" i Ebeltoft. Oksemørbrad, rød, med årstidens grønt, nok blanceret og hjemmerørt bearnaise samt nogle kick-ass fritter. Vi rundede af med en gateau marcel med vaniljeis. Det var i særklasse og stedet var helt sin egen. Selv tjenerne var fantastiske, så en 5 stjerners herfra. 

    davenport15-07-23 14:30

  • ★★★0

    Jeg fået mørbradgryde med kartoffelmos og stuvet spinat i et par dage nu.

    Aranyhajú Nyárszépe15-07-23 14:42

  • ★★0

    Det bliver til en nem færdigret i form af Lasagne fra Coop

    Ryder66615-07-23 19:59

  • ★★★★★★0

    Har lavet lidt feriemorgenmad til familien (til når de får øjne)

    Bacon og æg

    Baked beans

    Kold vandmelon

    oste/pålægsfad med grønt

    Rundstykker og koldt smør

    Marmelade og chokolade

    Det gør det så ud for den synd, at jeg ikke gad lave aftensmad i aftes, og alle fór rundt som vilde kaniner, fordi de ikke vidste hvad de så skulle gøre... MUHAHAHAH!!!

    davenport16-07-23 08:29

  • ★★★★★★1

    Vi har lige spist et helt højreb med hjemmelavede fritter. Jeg havde lavet en sovs på rødvin og kalv med en ordentlig håndfuld urter i. Kødet lavede jeg i svigermors airfryer-ovn på grillristen, og det blev perfekt. Jeg havde også stegt nogle svampe og Bacon til, som bare blev hældt henover kødet før servering. 

    davenport17-07-23 18:41

  • ★★★★★★0

    Har en hel, sort gryde fyldt med fritureolie, så den kommer til at stå på pølsemix med rå løg, aioli og creme fraicedressing til aften. Vi lever virkelig på kanten denne sommer. I går levede jeg af en double Bacon Big Tasty menu og 4 pølser og et stykke ristet brød. Heldigvis bliver der ikke bjerge af ingenting!!

    davenport21-07-23 16:01

  • ★★★★0

    Hvad fanden har du gang i? Der skal karry ketchup til pølsemix!

    dyg21-07-23 17:13

  • ★★★★★★0

    Rolig, Ramsey! Havde købt en curry af de høje Heintz i Tyskland. Ingen blev snydt! 

    davenport22-07-23 00:39

  • ★★★0

    Har lidt rester, så i dag biksemad med spejlæg.

    Aranyhajú Nyárszépe23-07-23 13:51

  • ★★★★★★0

    Er lige kommet hjem, så har tanket køleskabet op. Men vejret indbyder til en omgang tomatsuppe, så det har jeg sat over nu, så det kan stå og tage smag hele dagen.

    davenport23-07-23 14:26

  • ★★★★★★0

    Fik en lynhurtig chicken korma i dag. Skulle have spist med familien, men de endte med at spise hos Pias veninde og jeg kom først hjem kl. 19.30.

    Nuvel - havde marineret kylling i yoghurt, ingefær og hvidløg i morges, og så stegte jeg bare det på en pande med tomatpure, fløde, garam masala (hjemmeristet) og en bouillon fra fond du chef. Ris til. Spicy, mørt og lækkert.

    Guldager23-07-23 21:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen