Til aften skal vi ha chili con carne. Eller... det er sgu nok ikke som i en original, men der hen ad. Det har noget med pris og udbud at gøre.
Har stegt 2 pakker kalv/flæsk med løg og en pose tex mex taco mix. Og lidt madkulør og krudt, så det ligner oksekød, og faktisk også smager sådan.
2 poser chili con carne grønt, som Rema har til en 10er denne uge, og en dåse hakket tomat og lidt cayennepeberpulver. Og masser af hvidløgsolie.
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har lavet det, men det er nok 15+ år siden, og det er egentlig ikke noget jeg bryder mig om, derfor laver jeg det på min måde. Men det der nu står og simrer smager nu godt.
Har lavet en honey/mustard med finthakket hvidkål til, og så bliver tilbehør en blanding af ris og blomkålsris.
Har lavet nok til madpakker og i morgen også, hvis de kan lide det.