Forum - Forum-tråd: Den politiske tråd

Den politiske tråd

  • ★★★0

    Men for lige at være djævlens advokat og sådan - er vi så sikre på at det faktisk beskytter unge bedre ved at steroider er ulovlige?

    For the record, så er jeg ikke uenig i staten bør tænke på folkets sundhed. Er løsningen måske en anden, som at man smider nogle penge mv. efter at bekæmpe de body issues som eksisterer i dag og er blevet værre grundet sociale medier.

    NSF 6-05-24 20:50

  • 2

    Jeg så lige en dokumentar på svensk TV4 som omhandler trollfabrikker. Det er undersøgende journalistik hvor der længe har været mistanke om at Sverigedemokraterna har drevet trollfabrikker. Partiet har altid benægtet at de har ansat folk til at skrive misinformation på sociale medier. Dokumentaren viser så et andet billede.

    Med skjult kamera er en af journalisterne blevet ansat på en af trollfabrikerne og kunnet dokumentere hvordan det er gået til. Det viser at de har ansat folk til at oprette falske konti på diverse sociale medier og så sprede så meget misinformation som muligt. Fortrinsvis rettet mod Socialdemokraterna og invandrare. Flere siger endda på kamera at det vel kan kaldes trollfabrikker. De har så benægtet og sagt at det er meninger. 

    Som en af journalisterne dog påpeger, når du opretter flere forskellige falske konti der spreder de samme meninger og holdninger, så skaber du et billede af at der er flere som deler disse meninger/holdninger end der i virkeligheden er og det er at skabe misinformation.

    Interessant hvor mange som i det hele taget gør dette og om der er nogle som også gør det i de andre nordiske lande.

    Nok ikke denne opmærksomhed de havde ønsket sig lige her op til et EU valg. Og det er trods alt det andet/tredjestørste parti

    Kiyonji 8-05-24 18:41

  • ★★★★★★1

    Tror i øvrigt at vinderen af Eurovision er total rigged. Det kunne have skabt for meget splid, hvis det skulle holdes i Israel næste år. Tror der er blevet skruet på afstemningen, så den passer til tidens politiske status quo. Hvem skulle kunne finde ud af det? Der er jo som regel ikke noget, der er som det ser ud til alligevel...

    davenport12-05-24 18:59

  • 0

    Det er i hvert fald tænkeligt at der er nogle i juryerne, som består af 5 personer fra hvert land, ikke har turdet at stemme på Israel af frygt for repressalier. Disse personer har også en karriere de skal tænke på. Der er selvfølgelig også nogle der ikke brød sig om sangen, ligesom at de andre sange heller ikke falder i alles smag, men der er højst sandsynlig også nogle der har været for konsekvenserne.

    Og så er der selvfølgelig også altid den med at Grækenland stemmer på Cypern og omvendt. Der er jo masser af indbyggere på tværs af landene. 

    Kiyonji12-05-24 20:19

  • ★★★0

    Tror i øvrigt at vinderen af Eurovision er total rigged. Det kunne have skabt for meget splid, hvis det skulle holdes i Israel næste år. Tror der er blevet skruet på afstemningen, så den passer til tidens politiske status quo. Hvem skulle kunne finde ud af det? Der er jo som regel ikke noget, der er som det ser ud til alligevel...

    Tja, jeg mistænker det for stemmesnyd, bare for at gøre showet politisk korrekt...det ville have klædt Grand prix'et med Kroatien som vinder. 

    I det mindste vandt England ikke, med den lidt for klamme optræden

    Det kan simpelthen ikke være rigtigt at Schweiz skulle vinde med en sådan ligegyldig og kedelig sang....fusk med stemmerne= aftalt spil.

    Havde det så bare været med en værdig sang...

    Ryder66612-05-24 20:45

  • ★★★★★★1

    Jeg sidder og følger med i DRs liveblok om sagen mod den 33 årige. Det er vildt, at de fx kan se, at han har købt specifikke ting i Harald Nyborg på både dag og tidspunkt for 8 år siden. For os der har rent mel i posen, er det jo betrykkende med den slags overvågning, men jeg er forundret over, hvor nemme vi faktisk er at spore. Det er godt i sager som denne, men sgu også lidt uhyggeligt. 

    Men mon ikke det viser sig at det er ham? Altså Emilie Mengs DNA er fundet på hans adresse. Han kan jo lige så godt bare tilstå, og spare retssystemet for alt det pjat. Han er sgu da ikke dum nok til, at tro han kan sno sig ud af det her?

    Men fair and square. Han skal selvfølgelig have ret til at få sin sag prøvet. Det virker bare en kende håbløst. Men han vurderes til almindelig afsoning, så han kan nok se frem til at få boret sig et nyt røvhul eller to i spjældet.

    davenport15-05-24 11:28

  • ★★★★0

    Som jeg forstår er der ikke den store tvivl om hvorvidt han har gjort det. Han har også erkendt sig skyldig i nogle af anklagerne. Tror det er et spil for at få en eller anden strafudmåling, eller blive erklæret sindsyg eller lign.

    gi-jones15-05-24 11:33

  • ★★★★★★0

    Det bliver han ikke. Den vurdering er allerede taget. Han er klar i pæren. Eller....

    davenport15-05-24 11:37

  • ★★★★★★0

    Hvis de har beviser nok til at fælde ham, så håber jeg de låser ham inde og smider nøglen væk.

    Vi havde et eksempel i nærområdet hvor en pædagogmedhjælper fik lov til at hygge sig med børnene gennem længere tid - dog ikke med vold.

    Det gav ham en kortvarig dom, og da han kom ud og havde skiftet navn havde han allerede inviteret børn ind fra den lokale legeplads - inden han blev stoppet igen.

    Seksualforbrydere har bare en for twistet hjerne til gå løs - og endnu værre med dem som prøver at skjule det via drab.

    Herefter er der også ofrene - altså de der overlever, samt deres pårørende - der er psykiske men, som man aldrig kommer over.

    Wayne15-05-24 12:04

  • ★★★0

    Der er nok en god chance for en forvaringsdom, så han ser nok ikke udenfor nogensinde igen.

    NSF15-05-24 12:15

  • ★★★0

    Synes det er smart at man ikke behøver at have alle de kvitteringer på papir med når man handler og som man alligevel ikke kan finde hvis det skulle være.

    Aranyhajú Nyárszépe15-05-24 12:40

  • ★★★★★★0

    Jeg håber han bliver erklæret helt rask, og der er et par solide rockere, der vil hjælpe ham i fængslet. Fx med at endelig få den omskæring, og måske bruge "a couple of pliers and a blowtorch..."

    davenport15-05-24 13:36

  • ★★★★★★0

    Hold nu kæft. Jo mere man læser på livebloggen, dets mere klamt bliver det. Håber satme de går middelalder på hans røv...

    davenport15-05-24 14:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen