Overvejer Ben Affleck at droppe rollen som Batman?

Først virkede han nedslået ovenpå kritikernes nedsabling af "Batman v Superman: Dawn of Justice"... Så valgte han at forlade instruktørstolen på "The Batman", hvilket han tidligere havde sagt, han kun ville gøre, hvis manuskriptet ikke var godt nok...

Og nu går der tilmed rygter om, at Ben Affleck simpelthen er træt af at spille Batman og ikke har til hensigt at spille nattens rider igen efter premieren på "Justice League" i november.

Adskillige uafhængige (og angiveligt troværdige) kilder har fortalt Collider-journalisten John Campea, at Affleck gerne vil droppe ud af "The Batman" – den kommende solofilm om superhelten. Og hvis det ikke lykkes, så bliver "The Batman" den sidste film med Affleck iført superheltekostumet.

Campea understreger dog, at der er tale om ubekræftede rygter, der naturligvis skal tages med et gran salt. Men ovenpå de ovennævnte episoder er rygterne måske ikke så utroværdige?

Som sagt kan Affleck trods alt opleves som Batman i "Justice League" den 16. november.

Kommentarer

Overvejer Ben Affleck at droppe rollen som Batman?

  • 0

    Jeps Bruno, det var blot i forhold til, hvor meget der blev justeret på magi-knappen.

    Jeg er helt med på at alderen reelt set er ingen alder i en blockbuster-verden som denne - men jeg tillader mig at rejse tvivl om, at partnerne overhovedet er interesseret i at drive den milevidt a la Robert Downey Jr. (som så også virkelig har vundet i lotteriet ved slet og ret at være CGI når han er ude og rumle)

    Og jeg reserverer så absolut muligheden for, at Affleck kan drive den langt. Spørgsmålet er bare, hvor lang tid DC i grunden havde forestillet sig en ældre Batsy, der jo altså kun bliver ældre.

    Oberst Kurtz15-02-17 10:24

  • ★★2

    "Man kan jo få alle til at se hurtigere ud, end de i virkeligheden er med diverse filmtricks. Så alderen har vist minimal betydning i denne sammenhæng."

    Hvis alderen har "minimal" betydning, må du kalde mig Roger Moore. Det kommer da fuldstændig an på, hvilken type film, de laver og har tænkt sig at lave. Og skal de fortsætte det høje niveau og tempo som er etableret, så er der da ingen garantier for, han kan klare det +50. Personligt ser jeg gerne, de holder tempoet (i nærkampene) fremover, og det er altså bare noget andet end at svinge en pisk.

    Hej, Roger Moore.

    BN15-02-17 10:41

  • ★★★★0

    Kurz - prøv se John Wick 2 og hvad Reeves  har udrettet i alderen af 50. Og endda in-camera med ægte stunts. Og ellers er jeg enig med Riqon. 

    Babo15-02-17 10:52

  • 0

    "Kurz - prøv se John Wick 2 og hvad Reeves  har udrettet i alderen af 50."

    Prøv at læs hvad skrev lige ovenover.

    Vi ka' godt modeksempel-battle men så bliver det en lang aften - derfor min Roger Moore-hilsen :-)

    Jeg synes bare ikke, det er så "chokerende", at Affleck muligvis smutter efter fire optrædener, når han a) er den ældste Batman nogensinde og b) det, i alle tilfælde, giver sine begrænsninger i et langsigtet univers.

    Oberst Kurtz15-02-17 11:46

  • 0

    Er I forresten tilfredse med Deathstroke som mulig hovedskurk  næste gang. Eller i solo-filmen - hvem ser I gerne bide skeer der? Jeg ville gerne se den med Leto i en Joker-hovedrolle. Hans præstation fik alt for hårde hug - selve rollen havde så nogle minefelter. Hush ville også være bad ass i en duel-film.

    Oberst Kurtz15-02-17 12:15

  • ★★★★★★0

    Jeg har det helt fint med Deathstroke som skurk. Det er måske lidt fjollet, når han allerede er blevet brugt i Arrow, men det kan jo være at de satser på navnegenkendelsen.

    Jeg synes at det er fint, at de venter lidt med Joker, han er trods alt blevet brugt i de seneste to Batman-serier, så lad endelig få noget lidt andet. En historie med Hugo Strange kunne også være ret cool.

    Zero Cool15-02-17 12:44

  • 0

    "Jeg synes at det er fint, at de venter lidt med Joker, han er trods alt blevet brugt i de seneste to Batman-serier, så lad endelig få noget lidt andet."

    Jep, det er jeg enig i - jeg synes også, vi skal have uprøvede karakterer på bordet. Jeg vil bare nødig "miste" Letos Joker. Men han er jo efter sigende forelsket i karakteren, så måske tålmodighed er godt for begge parter og hugge til.

    Oberst Kurtz15-02-17 12:50

  • 0

    Man kan jo også opnå en god del, med en god gammel træningsmontage hvor der bliver løftet meget tunge vægte - så er man sgu klar til næste kamp, uanset alder!

    kamikazedk16-02-17 08:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen