Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★★0

    Hvem er vild med den? Jeg kunne ikke finde ret meget godt at sige, men jeg undrer mig mest over, hvorfor jeg så den? :)

    Måske er det bare min omgangskreds og de anmeldelser jeg er stødt på? Dunno. Husker bare en masse positive ord om den, da den udkom, så skuffelsen var ret stor her.

    David Lund22-04-17 11:23

  • ★★★★0

    Måske er det bare min omgangskreds og de anmeldelser jeg er stødt på? Dunno. Husker bare en masse positive ord om den, da den udkom, så skuffelsen var ret stor her.

    Den står ellers kun til 28% på RT. Men uanset om der stod 28 eller 78, så er det bras :)

    Babo22-04-17 11:26

  • ★★★★★0

    Den står ellers kun til 28% på RT. Men uanset om der stod 28 eller 78, så er det bras :)

    De danske anmeldere var noget mere begejstrede som jeg husker det. Men vild nok score på RT alligevel. Tror selv jeg er på 43,5%.

    David Lund22-04-17 11:30

  • ★★★★★★0

    Hvem er vild med den? Jeg kunne ikke finde ret meget godt at sige, men jeg undrer mig mest over, hvorfor jeg så den? :)

    Blandt andet en masse fans af spillene.

    Zero Cool22-04-17 11:36

  • ★★★★0

    Hvem er vild med den? Jeg kunne ikke finde ret meget godt at sige, men jeg undrer mig mest over, hvorfor jeg så den? :)

    Den fik i hvert fald 4 stjerner her på Moovy, men ellers var der vist delte meninger. Politiken gav den 5, mens EB gav den 1...

    chandler7522-04-17 11:41

  • ★★★★0

    Mad Max: Fury Road

    Fik langt om længe smidt denne i afspilleren og må sige, at den rimelig meget var, hvad jeg forventede. Jeg var aldrig helt oppe at ringe, men den er dejlig kompromisløs og gakket (fx ham gutten, hvis opgave udelukkende er at stå og spille rockguitar foran på en bil!) - og selvfølgelig sindssyg flot filmet.

    Mad Max-figuren er her omend endnu mere anonym end i Mel Gibsons skikkelse, men heldigvis er der mere kød på Furiosa-figuren og endda også War Boy.

    Jeg synes dog, at den bliver lidt lang i spyttet til sidst, hvor det er mere af det samme, og den kunne nok godt have været en anelse kortere.

    chandler7522-04-17 11:49

  • ★★★★0

    Den fik i hvert fald 4 stjerner her på Moovy, men ellers var der vist delte meninger. Politiken gav den 5, mens EB gav den 1...

    Politikken 5? Shiiiiiiet

    Babo22-04-17 11:59

  • ★★★★★0

    Den fik i hvert fald 4 stjerner her på Moovy, men ellers var der vist delte meninger. Politiken gav den 5, mens EB gav den 1...

    Det giver meget god mening i forhold til, hvad jeg havde hørt/læst om filmen inden. Læser nemlig aldrig EBs anmeldelser =)

    David Lund22-04-17 12:18

  • ★★★★★0

    ... men jeg undrer mig mest over, hvorfor jeg så den? :)

    På grund af Duncan Jones vel? 

    Lars!22-04-17 14:57

  • ★★★★0

    På grund af Duncan Jones vel? 

    Det var nok grunden :)

    Babo22-04-17 15:00

  • ★★★★★1

    Så fik jeg også set første afsnit af tredje sæson af The Leftovers, og det fastholder bestemt kvaliteten fra anden sæson. Fuldstændig sublimt TV. Blev nødt til at sidde og læse lidt om det bagefter, da jeg ikke har 100% styr på Biblen og alle symbolerne, og det er jo helt vanvittigt imponerende, hvor meget de har smækket ind i et enkelt afsnit. Jeg glæder mig allerede nu afsindigt til næste afsnit!

    David Lund22-04-17 21:56

  • ★★★★★0

    De nye afsnit af både "Fargo" og "Better Call Saul" har været høj klasse, men "The Leftovers" er bare et trin over. Vi bliver forkælet med gode serier for tiden. Jeg glæder mig også til at komme igang med fjerde sæson af "Silicon Valley".

    Kruse22-04-17 22:22

  • ★★★★★★0

    Freeway (1996)

    En film som jeg slet ikke kendte til, indtil for nogle uger siden. Efter at have læst lidt om den og set rollelisten, nappede jeg den tyske dvd-udgivelse af filmen, som så ud til at være en af de eneste udgivelser i det rigtig billedeformat, som samtidig er anamorphic. Billedkvaliteten var overraskende pæn, især fordi det åbenbart er en film som er relativt ukendt, men desværre har filmen tyske undertekster, som man ikke kan slå fra, med mindre man enten bruger en speciel dvd-afspiller eller afspiller den på ens computer - et mindre irritationsmoment.

    Filmen beskrives på IMDb som "a twisted take on Little Red Riding Hood", hvilket på sin vis er ret rammende. Den handler om en ung pige, hvis mor er luder og hvis stedfar er narkohandler med pædofile tendenser. Da de to smides i spjældet, begiver hovedrollen sig på en rejse mod sin bedstemor. Det er en syret film med en virkelig creepy Kiefer Sutherland og en meget ung Reese Witherspoon, samt et hav af skuespillere som man kender.

    Jeg kan godt smide en anbefaling efter den, samt den tyske dvd-udgivelse, hvis man kan leve med de tyske undertekster.

    Zero Cool24-04-17 11:56

  • ★★★0

    "Better Call Saul" har indtilvidere skuffet mig. Nok fordi jeg har haft forventninger om noget i lige så høj klasse som Breaking Bad, eftersom det er i samme univers. Føler det lidt som om at jeg venter på at den for alvor skal gå igang, men der sker aldrig rigtigt noget.

    Har dog ikke set noget af den nye sæson og har lige opsagt Netflix igen, da jeg efterhånden syntes det er meget begrænset hvad der er hver at se der.

    Aranyhajú Nyárszépe24-04-17 12:14

  • ★★★0

    Dead Snow 2: Red vs. Dead

    Dead snow (1) var jeg noget skuffet over dengang den udkom, især fordi jeg var så hyped omkring den, og jeg er stadig skuffet efter et gensyn med den idag, den manglede simpelthen mere humor, tempo og action. Heldigvis retter dens efterfølger flot op på det. Sidst jeg morede mig så meget ved en zombie/komedie var den første gang jeg så Evil Dead trilogien, Dead Snow 2 har samme sorte humor som Evil Dead filmene, derudover har den hæsblæsende action, involde til højre og venstre, og ikke mindre end 2 zombie hære. Den er herlig da den på intet tidspunkt føles som om de har tænkt på om de gik over stregen med nogle scener.

    Dead snow 5/10

    Dead snow 2: Red vs. Dead 8/10 (Glæder mig til at se den igen sammen med en kammerat)

    MOVIE100024-04-17 20:36

  • ★★★★★0

    Helt enig, MOVIE1000! 2eren er langt overlegen!

    David Lund24-04-17 20:55

  • 0

    Whaaat..!? Jeg elskede etteren. Det kunne da være man skulle opstøve denne toer. :-/

    Bony24-04-17 21:26

  • ★★★★★0

    Jeg brød mig heller ikke om 1'eren. Det kunne være at jeg skulle give 2'eren en chance.

    Kruse24-04-17 22:00

  • ★★★★0

    Dejligt gensyn med Arrival på BD. Og den ser skarpt ud, så et must i hd for tilhængere af filmen. 

    Babo24-04-17 22:36

  • ★★★0

    Og man skulle næsten tro at Johan havde haft en finger med i Dead Snow 2s tagline, "The Sequel you did Nazi coming".

    MOVIE100024-04-17 22:56

  • ★★★★0

    The Handmaiden - 7/10

    En smule undervældende film, set i forhold til den flotte modtagelse. Jeg kom ud med en 'hæderlig film' oplevelse, men så heller ikke mere. Filmens styrker ligger afgjort i fortællestil, men selvom Chan-Wook ihærdigt forsøger på at overraske med 'hvem-narrer-hvem' plot, ja så blev jeg faktisk ikke overrasket og fandt jeg var et skridt foran filmen. Ros til den visuelle side, det er en flot film at se på og scoret er vidunderligt komponeret. Tingene trak lidt i langdrag hist og her, men det samles flot op til sidst i en seværdig, men også lidt mekanisk film, der ikke helt 100% greb fat i mig. 

    Babo25-04-17 22:37

  • 0

    Det generer overhovedet ikke mig at følge usympatiske personer. Jeg ser kun på, om jeg fænges af personerne eller ej. Jeg elskede Nightcrawler og manden vi følger, er psykopat :)

    Samme her, elskede Hannibal serien og kunne godt have set en mere sæson med Mads. 

    Batsy26-04-17 08:49

  • ★★★★0

    Dawn of The Planet of The Apes på BD. Stadig helt suveræn film og fedt univers. Aber på heste med guns, så bliver det ikke federe. Jeg har høje forventninger til den næste. 

    Babo26-04-17 22:05

  • ★★★★★★0

    Springsteen & I (2013)

     

    Som Springsteen fan i +33 år var dette selvsagt en dokumentar, jeg var nød til at se. Det er hvad jeg vil kalde en professionelt produceret fanfilm, lavet af fans og den er desværre bestemt også kun for fans. Selv som kæmpefan, må jeg sige at den kedede mig.

    De mange ofte uinspirerende klip med fans, der fortæller hvor meget bossen var betydet for dem, forekommer mig med få undtagelser ret ligegyldige. Det er mest i de forskellige klip med Springsteen selv, at filmen liver lidt op. Hvis man vil se sådanne, kan man dog bare hoppe ind på Youtube og finde masser der. Så alt i alt en skuffelse.

     

    Bedømmelse: 5/10

    T. Nielsen27-04-17 12:59

  • ★★★★★★0

    Arrival (2016)

     

    Vellykket forsøg på en begavet og reflekterende sci-fic, der samtidig fint opbygger en god intensitet i spænding og alvor, selv om den del eventuelt kan forekomme en anelse forudsigeligt. Man kan måske give den skylden for at have fingeret og kalkuleret lidt med dele af dens plotelementer, for at holde dramaet og gøre det spændende for publikum. Samtidig kan man måske også beskylde den for at snyde visuelt en smule på vægtskålen, når det kommer til f.eks. Amy Adams karakter i løbet af filmens forskellige episoder.

    Det ændrer dog ikke på en velkonstrueret handling, der leger lidt os og så er det jo altid dejligt med en sci-fic film der giver sig tid til at fortælle, frem for blot at smide fart og megabulder i hovedet på os (selv om det bestemt også kan være sjovt). Historien og anskuelsen der gemmer sig bagved er velment og har en eviggyldig eftertanke, der er værd at tage med og som giver fortællingen en flot menneskelig pondus, (måske særligt når man er forældre?). På den måde er det både den store og almenmenneskelige og samtidig den mere intime personlige beretning, der er at finde her.

    Filmen byder desuden på et lækkert lyddesign, om end dele af det virker som noget vi har hørt i en del andre sci-fic film. Der er ligeledes en rigtig flot billedside, stilren og enkel, men samtidig rig på detaljer. Det er i øvrigt få film der lægger ud med at ramme rent og lykkes så godt med en følelsesmæssig mavepuster, som denne her gør. Av!

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen27-04-17 14:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen