Trailer: Netflix løfter sløret for traileren til Marvels "The Defenders"

Nu kan Netflix løfte sløret for traileren til den næste Marvel-serie i rækken – "The Defenders", som får premiere på streamingtjenesten 18. august 2017. Se traileren herunder.

The Defenders samler de fire superhelte Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist, som indser, at de er stærkest som et team og arbejder sammen om det fælles mål – at redde New York.

I serien medvirker Charlie Cox, (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) og Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist). Marco Ramirez og Doug Petrie er executive producer sammen med Marvel TV's Jeph Loeb. Serien er produceret af Marvel Television i samarbejde med ABC Studios for Netflix.

Kommentarer

Netflix løfter sløret for traileren til Marvels "The Defenders"

  • ★★★★★★0

    Ved ikke helt. Jessica Jones var en solid serie og DareDevil underholdende, men nedadgående følte jeg. Luke Cage og Iron Fist har jeg ikke gidet gå i gang med. De skal vel ses før denne, hvis det er.

    T. Nielsen 3-05-17 17:26

  • ★★★★★0

    Damm jeg glæder mig!

    Elwood 3-05-17 17:35

  • 0

    Jeg er så meget klar! Selvom jeg synes Iron Fist var tåkrummende ringe til tider, så nød jeg stadig en stor del af den sæson.

    Superknys 3-05-17 17:35

  • ★★★0

    Jeg synes, at serie-formattet har vist sig meget velegnet til at filmatisere de mere low-powered helte. De gamle Daredevil-tegneserier havde også sådan en herlig dagligdags-følelse over sig, som serierne har beholdt. Selvom Iron Fist ikke var helt vellykket har jeg nydt disse indslag en del mere end Marvels store rabalder-film.

    Benway 3-05-17 18:10

  • ★★★★★★0

    Jeg er totalt klar. Især den obligatoriske gangscene, ser ret fe' ud.

    Zero Cool 3-05-17 18:17

  • 0

    Iron Fist ødelægger det for mig, serien var grinagtig ringe.

    Kyllingebenet 3-05-17 18:35

  • 0

    Ved ikke helt. Jessica Jones var en solid serie og DareDevil underholdende, men nedadgående følte jeg. Luke Cage og Iron Fist har jeg ikke gidet gå i gang med. De skal vel ses før denne, hvis det er.

    Det var næsten ord for ord hvad jeg ville skrive! :D Derudover syntes jeg klart at Luke var den svageste del af Jessica Jones, så en hel serie kun med ham ville jeg ikke magte.

    moulder666 3-05-17 22:24

  • 0

    Iron Fist var sgu noget skuffende, ja. Der var dog stadig fede elementer i den. Jeg glæder mig stadig rigtig meget til Defenders :)

    Nagash 3-05-17 22:44

  • ★★★0

    Jeg var vild med den først sæson af DareDevil og endnu mere med Jessica Jones.

    anden sæson af DareDevil var lidt halvsløj i første halvdel, men løftede sig gevaldigt i anden halvdel, synes jeg.

    Luke Cage var meget anderledes i sin stil, meget ... laid back på en eller anden måde, og det gjorde mig ikke noget. Dog lidt forvirrende med det "pludselig" skift i antagonist.

    Til gengæld siger Iron Fist mig intet og har endnu ikke fået startet på den, men må da hellere få den set, for det her ser s'gu meget godt ud.

    HonoDelLoce 3-05-17 22:48

  • ★★★★★0

    Frisk på mere Jessica Jones, men de andre... not so much. 

    Lars! 3-05-17 23:20

  • ★★★★★0

    Glæder mig faktisk mere til House of Cards efter dens seneste trailer. 

    Lars! 3-05-17 23:21

  • 0

    Interessant måde at bruge Come As You Are på. Jeg var skeptisk med hensyn til Jessica Jones, da Krysten Ritter mest er kendt fra komedier. I hvert fald for mit vedkommende. Det har dog vist sig at være den bedste af serierne, ikke mindst fordi Jessica Jones er det mest interessante karakter.

    Det ser også ud til at hun er det mest interessante ved denne serie.

    Whispering Horse 4-05-17 00:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen