Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • 0

    Hørt! Vi er faldet lidt af på den med hensyn til festerne :)

    Jep, så må vi se at komme tilbage :D
    Vi har jo haft nogle gode steder at holde det; I Fredericia, i Silkeborg...ja selv i Sdr. Stenderup :p

    Wimmie20-06-17 13:15

  • ★★★2

    Jep, så må vi se at komme tilbage :D
    Vi har jo haft nogle gode steder at holde det; I Fredericia, i Silkeborg...ja selv i Sdr. Stenderup :p

    Davenport er alene hjemme i næste uge ;D

    MOVIE100020-06-17 14:12

  • 0

    Davenport er alene hjemme i næste uge ;D

    Party!!!

    Wimmie20-06-17 14:17

  • 0

    Har skrevet på min GK1 prøve, satme meget teori og viden man skal have få at blive pædagog. Ikke at jeg klager, synes det spændene og får jeg lov til at klæde mig ud i diverse kostume eksempelvis Darth Vader on low budget!

    Batsy20-06-17 14:17

  • ★★★★★0

    Hmm, opdagede lige jeg kun ejede bioudgaven af 'Danser med Ulve' på BD. Det var ved tilfældighed og jeg kan nu tvivle lidt på, om jeg har set DC udgaven. De forbandede versioner!

    Selv hvis du har set den, er den et gensyn værd!

    David Lund20-06-17 15:12

  • ★★★★0

    Selv hvis du har set den, er den et gensyn værd!

    Det er ikke SÅ længe siden jeg så den på BD. Mente bare det var DC. Men det er det vist ikke alligevel. 

    Babo20-06-17 15:40

  • ★★★0

    Skifter lidt imellem streaming tjenester. Lige for tiden er jeg endt på TV 2 Play.

    Det er måske ikke lige den bedste oplevelse. Jeg kan ikke finde nogen historik funktion, så jeg kan holde står på hvad jeg har set og hvor langt jeg er nået i serier. Flere videoer vil slet ikke afspille.

    Og hvorfor kan jeg kun se 8 afsnit af "Hvem vil være millionær", når jeg ved at det kørt siden 1999? Der må være i hundredevis af afsnit.

    Det er ligesom DR, der også fjerner alle deres udsendelser fra streaming efter en kort periode. Hvis jeg skal betale licens i dyre domme, så vil sku også have adgang til arkiverne. Jeg ved jo at meget af det allerede er digitaliseret og tilgængelig til streaming internt. Eftersigende skulle det skyldes rettigheder. Rend mig i røven med de rettigheder.

    Nu har jeg skrevet til TV 2s kundeservice og så må jeg se om det er fejl 40/computer eller deres service der har nogle mangler.

    Aranyhajú Nyárszépe20-06-17 17:06

  • ★★★0

    Jeg sidder og leder efter den ideelle espressomaskine til at afløse vores Tassimo-kapsel-satan.

    Hold nu op, en jungle. Jeg vil bare gerne have en kop friskkværnet kaffe med muligheden for at skumme mælk :-O

    HonoDelLoce20-06-17 17:24

  • ★★★★★★0

    Fordi det er meget vigtigt, du kan se gamle afsnit af Hvem Vil Være Millionær? :)

    Guldager20-06-17 17:33

  • ★★★0

    ja, jeg foretrækker jo at se noget der gammelt ;)

    En anden ting jeg godt gad gense, er de gamle Bogart afsnit. Kan heller ikke forestille mig at det bliver dårligere af at have nogle år på bagen og filmene der bliver anmeldt er uden tvivl lige så gode som de var dengang.

    Skrev engang til DR og forslog det til deres Bonanza projekt. Svaret var at det kunne de ikke på grund af rettigheder. Sikkert på grund af filmklippene i afsnitene tænker jeg.
    Det er i sådan nogle tilfælde at jeg syntes at det der rettighedscirkus er til grin.

    Aranyhajú Nyárszépe20-06-17 17:40

  • 0

    Nå nu er det min tur til at skrive om en nederen ting.
    Jeg startede med at cykle igen for en måneds tid siden, og har efterfølgende været om i den ene side af pungen. Det værste er, at jeg oplevede lignende for et års tid siden, men det gik væk af sig selv igen og jeg tænkte ikke videre over det. Jeg tænkte at det var meget normalt, men nu har jeg lige undersøgt mig selv og kan mærke, at jeg har en knold på størrelse af en lille ært i den ene side af pungen. Så jeg har lige skrevet til min læge + aftalt en tid.... til den 24. juli.

    Kyllingebenet20-06-17 18:58

  • ★★★★0

    Er du 37? Så ville det vist være ret usædvanligt med testikelkræft, da det primært rammer yngre mænd. Og worst case scenario, så bliver over 94 % af dem, der får det, 100 % helbredt.

    Der er også så mange underlige knuder og former i bollerne, når man først begynder at mærke efter... Uden at være læge, ville jeg også tro, at det ville blive værre over tid (og ikke bare gå væk), hvis du allerede kunne "konstatere" noget for et år siden.

    Vi havde en skribent på Filmz, der fik testikelkræft, og han har det her 10 år senere fint.

    chandler7520-06-17 19:23

  • ★★★★★★0

    Umiddelbart tænker jeg, at dit testosteronniveau er så højt, at du har brug for tre testikler... Nej, held og lykke med det, M8. Har selv prøvet at finde ting på kroppen, der viste sig at være ingenting. Koldt vand i blodet, men det er fanme lang tid du skal gå! Er der ikke en vikarlæge der kan lave en test?

    davenport20-06-17 19:28

  • 0

    Haha, man er vel også stadig en ung mand selv når man snart runder de 37? Men jeg skal heller ikke sidde her og græde snot, men det kommer dog pludseligt som et chok at man pludselig kan mærke noget "dernede" som man ikke har kunnet mærke før. Men det kan jo være så mange ting, men det er altid den værste ting der popper først op i hovedet. En af mine venner har selv haft testikelkræft, og han har det også fint nu.

    Kyllingebenet20-06-17 19:32

  • 0

    Jeg ved heller ikke hvorfor der skal gå så længe? Det er i hvert fald langt tid at gå med uvisse tanker, men jeg tænker da at min læge svarer tilbage inden længe og siger at jeg skal kigge op til ham. 

    Kyllingebenet20-06-17 19:31

  • ★★★★★★0

    Pga sommerferie nok?

    davenport20-06-17 19:32

  • 0

    Det kunne godt tænkes, men så henviser han mig sikkert til en anden læge. 

    Kyllingebenet20-06-17 19:33

  • ★★★★★★2

    Hvis nogen skal pille ved ens pose, er det ofte en fordel at det er en fremmed, just saying... Øjenkontakten kan blive akavet ved fremtidige møder...

    davenport20-06-17 19:54

  • 0

    En skam du ikke er fremmed for mig mere. :i

    Kyllingebenet20-06-17 19:59

  • ★★★★★★0

    Jeg kan da sagtens håndtere dine kogler, men det koster.. Vennepris, så kan vi nok lande på en små 400,- for en halv time, så sparer du en hund lige dér? Jeg tilbyder også norsk?

    davenport20-06-17 20:34

  • 0

    Hmm, opdagede lige jeg kun ejede bioudgaven af 'Danser med Ulve' på BD. Det var ved tilfældighed og jeg kan nu tvivle lidt på, om jeg har set DC udgaven. De forbandede versioner!

    Der er en side her, hvor de to versioner sammenlignes: www.movie-censorship.com/report.php

    Nogle af de mest markante ændringer, er at vi ser det forladte fort FØR det bliver forladt, og den officer, der leder de soldater der arresterer John Dunbar henimod slutningen, har meget mere skærmtid, introduceres meget tidligt i filmen og fremstår som en sympatisk, tænksom person ikke helt ulig John Dunbar. Vi får også en række scener med Stands with Fist's historie (tabet af ægtefællen). Blot eksempler - der er meget mere.

    (BN)20-06-17 20:36

  • ★★0

    Der var så lige en 10-12 sider der skulle indhentes. Så kan man lære at være mere aktiv herinde. Det har dog været noget af en mundfuld at komme tilbage på arbejdet. Intet har ændret sig herhjemme, så bliver stadig vækket et par gange hver nat og det har derfor været lidt hårdt, at skulle tidligt op på et fast tidspunkt i stedet for blot at følge hans sovemønster og stå op når han vågnede. Jeg har aldrig været A-menneske eller bare god til at stå op om morgenen, så er godt svimmel når vækkeuret ringer enten klokken 5 eller klokken 6, alt efter dagene. Men mærkeligt nok, så er jeg alligevel rimelig skarp på arbejdet og føler mig ikke træt eller udkørt derinde. Det er først om aftenen når knægten er puttet og der er blevet ryddet op efter hans madsvineri. Så rammer trætheden som en hammer og det vildeste det da kan blive til er et par afsnit af en serie eller lidt Playstation. Ser sjældent film længere, da jeg ikke gider afbrydes undervejs, da jeg lynhurtigt mister både fokus og derved interesse. Så søger jeg mod telefonen eller lader tankerne få vinger.

    Det lyder alt for bekendt.

    Tiany20-06-17 20:37

  • 0

    Jeg kan da sagtens håndtere dine kogler, men det koster.. Vennepris, så kan vi nok lande på en små 400,- for en halv time, så sparer du en hund lige dér? Jeg tilbyder også norsk?

    Er det 400 pr klokke, eller er det 2 for samme pris? Og hvad fanden er norsk?

    Kyllingebenet20-06-17 20:50

  • ★★★★★1

    Og hvad fanden er norsk?

    Tror du skal være glad for det ikke var svensk, det er vidst noget med surströmming.

    Elwood20-06-17 20:56

  • 0

    Surströmming lyder satme vammelt.

    Kyllingebenet20-06-17 21:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen