Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★0

    Men Thomsen, hvad med bloodborne??? :o

    Nej, seriøst, så er det et spil, jeg har svært ved at anbefale til andre, medmindre de virkeligt godt kan lide seriøse udfordringer og trial-and-error. Min belgiske online-buddy opgav det også uden at komme videre fra første område, og jeg kan se ud fra trophy-listen, at langt de fleste opgiver spillet senest ved anden boss. 

    Det er et fedt spil, men det er helt sikkert ikke for alle. 

    Hvis det endeligt skal være, så vil jeg faktisk hellere anbefale Dark Souls 3, fordi det virker lidt blødere at starte op med.

    Jeg er ret sikker på, at sværhedsgraden snyder mig lidt, fordi jeg lige har spillet Bloodborne og er inde i teknikken, og at det derfor virker lettere, end det egentligt er. Men når det er sagt, så *er* tutorial-området altså også nemmere at gå til end i Bloodborne, og så har man også den fordel, at man har et skjold, som man kan bruge til at blokere de fleste af modstandernes slag med. Så det virker ikke helt så håbløst som Bloodborne kan gøre. 

    Begge spil har dig den ulempe, at man stort set ikke får forklaret noget om, hvordan det hele virker. Man får en meget grundlæggende indføring i, hvad de forskellige knapper gør, men det er så også det.

    Jeg måtte fx læse en del på nettet om, hvad de forskellige stats betød, hvad man kunne gøre i de forskellige menuer, og hvordan jeg overhovedet fik min figur til at bruge de våben, jeg vidste han havde i sin oppakning.

    Dark Souls 3 er måske endda endnu værre på lige det punkt, fordi det har flere stats og også indeholder ting som vægt uden at forklare det særligt godt (ting har vægt i DS, og man kan kun bære en bestemt mængde, før det går ud over, hvor hurtigt man bevæger sig og kan undvige modstandernes slag, hvor man modsat i Bloodborne kan bære så meget udstyr, som man vil). 

    Heldigvis er der mange gode guides på nettet - også med tips til begyndere. 

    thomsen29-07-17 19:55

  • ★★★★0

    Nu - platinum i Dark Souls 3!

    ;-P

    Jeg har overvejer, men det virker til, at det er lidt mere omfattende end Bloodborne. Det kommer nok an på, om jeg ender med at være lige så vild med det. 

    Jeg plejer ikke rigtigt at gide at gå efter platinums. Jeg tror faktisk kun, at jeg har en 4-5 stykker i alt. Så det er kun, hvis det er et spil, jeg virkeligt holder af og gerne vil se alle kroge af. Og hvis det heller ikke er alt for svært at få. Bloodborne havde trods alt den fordel, at langt de fleste trophies kom helt naturligt, som man spillede gennem historien.  

    thomsen29-07-17 20:02

  • 1

    Så blev jeg færdig med Horizon: Zero Dawn efter godt og vel 60 timer og fik mit Platinum Trophy nummer #8.

    Jeg tror Horizon er det største spil jeg har fået et Platinum i og hvor skal Guerrilla Games dog have ros for en underholdende og god trophy liste! Mange spil (jeg kigger på dig Uncharted!), har trophy lister hvor man skal gennemføre på alle sværhedsgrader, dræbe X antan fjender med alle våben og så videre, og det er stort set helt undgået i Horizon. Det tætteste man kommer, er nok det trophy, hvor man skal vælte 23 training dummies i et område, men den er på ingen måde slem.

    Jeg er vild med historien i spillet! Jeg synes de blev bedre og bedre, jo længere man kom ind i hovedmissionerne og jeg venter meget spændt på den første DLC pakke nu, for at se om cliffhangeren bliver løst deri, eller de gemmer det til en toer, som jeg er 100% sikker på kommer.

    Det største minus jeg kan se ved spillet, er at nogen karakterer har spøjse ansigtsanimationer, men ikke noget der ødelægger spillet og så er det ikke alle stemmeskuespillerne der er lige gode. Hovedkarakteren Aloy, samt et par andre, er dog exceptionelt bragt til live. Aloy er, for mig, en af de bedste nye karakterer i et spil, i meget lang tid.

    Superknys30-07-17 01:50

  • ★★★★0

    Det lyder fedt, Superknys. Jeg må hellere få købt det! 

    Kan se, at det er på tilbud til 250,- i Bilka, så måske skulle man smutte forbi en af de næste par dage. 

    thomsen30-07-17 14:35

  • 0

    Det lyder fedt, Superknys. Jeg må hellere få købt det! 

    Kan se, at det er på tilbud til 250,- i Bilka, så måske skulle man smutte forbi en af de næste par dage. 

    Gør det! Det tror jeg bestemt ikke du fortryder, især ikke hvis du godt kan lide Uncharted/Tomb Raider og den slags spil. En meget god pris for det også.

    Superknys30-07-17 15:51

  • ★★★★★0

    Hovedkarakteren Aloy, samt et par andre, er dog exceptionelt bragt til live. Aloy er, for mig, en af de bedste nye karakterer i et spil, i meget lang tid.

    Ja Ashly Burch, er kommet langt siden sine Hey what's you're playing Ash dage, hun er også stemmen bag Chloe fra Life is strange spillet.

    En flot debut fra Guerilla games med HZD, som før blot var kendt som Killzone folkene.

    Elwood30-07-17 16:01

  • ★★★★0

    Så lige, at Bilka har tilbud på PS4 Pro inkl. Horizon Zero Dawn til 2500 kr. Så begynder det pludseligt at blive interessant! 

    thomsen31-07-17 13:36

  • 0

    Angående Horizon: Hvor meget snakker Aloy højt med sig selv undervejs? Jeg har simpelthen ikke kunne udholde dette element i trailerne for spillet, hvorfor jeg har holdt mig fra det. Hvilket ærgrer mig, for spillet ser ret godt ud og bliver jo rost af alle...

    Muldgraver31-07-17 15:58

  • ★★★★★0

    Angående Horizon: Hvor meget snakker Aloy højt med sig selv undervejs? 

    Det er vel lidt subjektivt, om man synes, det er lidt eller meget. Medmindre hun reflekterer over sin historie og tænker højt over det hun har fundet ud af, altså når du er på hovedmissionerne, så taler hun ikke mere end de løbende "I'll tug that away for later", når du samler urter, etc.. Jeg synes i hvert fald ikke det er et irriterende element. 

    Lars!31-07-17 16:29

  • 0

    Er der nogen af jer der game online på ps4?

    Kyllingebenet31-07-17 16:36

  • ★★★★★★0

    Nej, jeg tror de fleste spiller Donkey Kong Jr. 2 på bip-spil pt. You are all alone, boy!

    davenport31-07-17 22:28

  • ★★★0

    All by myself

    Essal31-07-17 22:55

  • ★★★0

    Er der nogen af jer der game online på ps4?

    Gør det nok på et tidspunkt.

    MOVIE1000 1-08-17 01:14

  • ★★★★★0

    Er der nogen af jer der game online på ps4?

    Jeg gør ikke, men hvis du spiller Minecraft og engang render ind i en bruger, som hedder MrRiqon, så er det en syv-årig knægt, jeg passer på. 

    Lars! 1-08-17 07:45

  • 2

    Jeg gør ikke, men hvis du spiller Minecraft og engang render ind i en bruger, som hedder MrRiqon, så er det en syv-årig knægt, jeg passer på. 

    Jajaja, det havde jeg også sagt.

    Kyllingebenet 1-08-17 12:11

  • ★★★★★0

    Jajaja, det havde jeg også sagt.

    Busted I guess. 

    Lars! 1-08-17 12:38

  • ★★★★0

    Er der nogen af jer der game online på ps4?

    Ja, det hænder da. Mest GTA. Spillede også en del Rocket League og Star Wars før, men det er meget sjældent nu.

    thomsen 1-08-17 13:43

  • 0

    Det er vel lidt subjektivt, om man synes, det er lidt eller meget. Medmindre hun reflekterer over sin historie og tænker højt over det hun har fundet ud af, altså når du er på hovedmissionerne, så taler hun ikke mere end de løbende "I'll tug that away for later", når du samler urter, etc.. Jeg synes i hvert fald ikke det er et irriterende element. 

    Tak for svaret, Riqon! Umiddelbart lyder det vist til, hun snakker lidt for meget med sig selv... men måske jeg alligevel giver det et skud en dag.

    Muldgraver 1-08-17 18:43

  • ★★★★★0

    Lad mig sige det på den her måde hun snakker ikke lige så meget som Max Payne gjorde i Max Payne 3 :)

    Elwood 1-08-17 19:08

  • ★★★0

    Da jeg har spillet mange Ass Creed spil og 2 Far Cry spil, som er bygget over samme skabelon som Horizon: Zero Dawn er baseret på blev jeg godt nok hurtigt træt af Horizon. Jeg kan virkelig ikke se det ekstraordinære i spillet. Jeg har gennemført spillet og alle sidsquests men der er godt nok langt op til historiefortællingen og variationen i et spil som The Witcher 3. De er begge to open world spil så sammenligningen er fair hvis du spørger mig og der kan Horizon slet ikke følge med. 

    Hvis jeg har overskud kan det godt være at jeg skriver et mere dybdegående indlæg om hvorfor jeg finder Horizon så skuffende, men det bliver altså ikke lige foreløbig. 

    Jeg er også 100% godt klar over at jeg tilhører mindretallet med den holdning, men jeg har bare nogle problemer med spillet som jeg godt vil gå i dybden med og jeg fatter ikke at Horizon får ros for at følge samme skabelon som Ass Creed spillene får hug for. Der er også mange andre mindre ting, der irriterer mig ved spillet som helhed, men det må blive en anden gang. 

    Spillet er ikke dårligt, men det kan slet ikke leve op til alt den ros det har fået. Hvis jeg skulle smide en karakter efter det ville det være 7/10. 

    Ikke en dårlig karakter, men den måde som folk snakker om det skulle man tro at det var den hellige gral i spilform. 

    Essal 1-08-17 20:31

  • ★★★★★0

    Jeg synes personlig blot det er en flot debut fra Guerilla games, en udvikler der før kun var kendt for og lave FPS'es, de overraskede mig med HZD, med en flot åben verden, og for mig intressant historie, der fangede mig, og jeg ku li de dynamiske kampe med væsnerne, lige pludselig har du forvillet dig ind på en af de hel store bæsters område, mens du forsøgte og jage en af de mindre, det synes jeg var fedt.

    The Witcher 3 er et fænomenal spil enig, men CD Project Red har også rodet med den genre i en del spil før, 2 forinden, så de har samlet en del erfaring op undervejs, Guerilla Games kastede sig ud i open world genren efter Killzone Shadow Hunt elelr, hvad det nu lige var det hed, de har arbejdet på det omkring 5-6 år i følge dem selv, der er et blændende Interview mellem CEO fra Guerllla Games og Neil Druckmann hvor de snakker om udfordringerne omkring det og kaste sig over en hel ny genre for dem.

    Og så synes jeg bare hele ide'en med universet er ret fedt fundet på, og historien hvis de kan holde det samme spændnede niavue som jeg fidner det, så er jeg spændt på næste omgang med Aloy og hendes verden.

    Ubisoft er dog heldigvis ved og gå væk fra deres climb twoers som måden og få adgang til nye missioner, Watch Dogs 2 viste allerede den tankegang, hvor man mere eller mindre "fandt missioner rundt omkring i verden.

    Og med det kommende AC Origins, så har de også kigget en del til The Witcher 3 så det er jeg spændt på, hvordan de håndtere.

     

    Elwood 1-08-17 20:43

  • ★★★0

    Spørgsmål til PS VR, hvad skal man ellers købe eller følger alt med til headsettet? Fx cam, VR controllers og hvor vigtigt er det.

    MOVIE1000 3-08-17 13:46

  • ★★★★0

    Spørgsmål til PS VR, hvad skal man ellers købe eller følger alt med til headsettet? Fx cam, VR controllers og hvor vigtigt er det.

    Du skal som minimum have et kamera. De fleste spil bruger, så vidt jeg ved, også move controllers, så dem bør du også anskaffe. 

    Ingen af delene hører med i den normale pakke med PSVR. I udlandet er man dog begyndt at kunne købe pakker med det hele, og jeg ved ikke, om de også er kommet til DK endnu. 

    thomsen 3-08-17 17:52

  • ★★★0

    Efter en del søgen og chatten med en ven, har jeg købt det, headsettet i Bilka og camera og controllers på Amazon.

    MOVIE1000 3-08-17 20:27

  • ★★★★0

    Efter en del søgen og chatten med en ven, har jeg købt det, headsettet i Bilka og camera og controllers på Amazon.

    Fedt! Tillykke med det!

    Jeg ville også gerne have et sæt, men der bliver ved med at komme en eller anden ting i vejen for at samle pengene til det. :)


    Nogle af de titler, jeg har hørt godt om, er Rez Infinite (remake af klassisk PS2-spil), RE7, Until Dawn: Rush of Blood samt de særlige VR-levels til Star Wars Battlefront og Batman. 

    Jeg har også en online-buddy, der er helt vild med Superhot lige nu. Grafikken ser måske temmelig enkel ud, men det skulle være super fedt at spille. 

    thomsen 4-08-17 11:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen