Kommentarer

Er du træt af superheltefilm?

  • ★★★★★★0

    Jeg svarede: "Jeg har altid været træt af superheltefilm...", men det er ikke helt korrekt. De interesserer mig overhovedet ikke, så jeg er ikke egentlig træt af dem, de er bare ikke en del af min filminteresse, så at sige. Derfor har jeg det også fint med, at der kommer en hel masse af dem, for jeg tænker ikke, at de blokere for andre film alligevel - og især ikke de film, jeg interesserer mig for. 

    Guldager16-08-17 20:39

  • ★★★★★0

    Jeg ser dem gerne, men der kommer måske lige en anelse for mange for tiden. Men hey, så længe der er nogle gode imellem, er jeg glad!

    David Lund16-08-17 20:50

  • ★★★0

    Det interessere mig ikke, så jeg springer det over. The Dark Knight Rises er nok det nyeste jeg har set i den genre.

    Syntes ofte det symbolisere en sort/hvid tilgang til verden og så syntes jeg lidt det spændende går af det, hvis der er bare en superhelt med superkræfter som man på forhånd ved klarer ærterne.

    Aranyhajú Nyárszépe16-08-17 20:53

  • 0

    Tja, jeg elsker superhelte og jeg kan også godt lide superheltefilm, men jeg synes at det er langt fra alle superhelte der er lige spændende eller som fortjener en film. Men hey, så længe folk tager ind og ser dem, vil de jo blive ved med at komme, om så de er gode eller middelmådige. 

    Kyllingebenet16-08-17 20:56

  • ★★★★★0

    Det er jo mest det, at hvis der ikke kom så mange superheltefilm, så ville de penge måske blive givet til nogle andre spændende originale projekter. 

    Nah. Men man har lov at drømme. 

    Lars!16-08-17 20:57

  • ★★★★★★1

    Lad dem endelig komme. Der kommer måske 5-10 om året og der bliver produceret tusindvis af film, så der er heldigvis en masse andet at se, hvis man ikke gider superheltefilm.

    Zero Cool16-08-17 21:04

  • ★★★2

    Nogle af de mest almindelige keder mig lidt, men noget af det gode ved, at der kommer så mange, er at det efterhånden har givet plads til nogle af de mere skæve af slagsen. Eksempelvis Guardians, Deadpool, Dr. Strange og Netflix-serierne.

    Benway16-08-17 21:14

  • ★★★★0

    Tja, tjo. Jeg kan finde det ærgerligt, at der er stor efterspørgsel på metervare, men indimellem kommer der noget rigtig, rigtig godt som fx Logan i år. Jeg vil dog samtidig ønske, der blev satset noget mere på nye ideer i blockbuster regi og det er en smule trist højsæsonen er domineret af sequels, prequels og den slags satsninger. 

    Babo16-08-17 21:34

  • ★★★★★★0

    Enig med Guldager 100%. Gider ikke at se det, og det interesserer mig minimalt i det hele taget. Der er sikkert en masse godt iblandt, men det virker uoverskueligt, hvis man skal til at se alt det, for at finde de guldkorn frem..

    davenport16-08-17 21:39

  • 0

    Hvordan kan man være træt af dem ? Eller rettere hvordan kan der være for mange af dem ? Man kan da lade være med at se dem, hvis man ikke bryder sig om dem :)

    Vi bor da ikke i Nordkorea hvor der er bestemte film vi SKAL se :)

    Geekalot16-08-17 21:48

  • ★★★★★0

    Både og vil jeg sige. Jeg er ikke træt af superheltefilm, så længe de kommer fra Marvel. Men filmene fra DC er efterhånden mere end trættende at komme igennem. 

    NightHawk16-08-17 22:25

  • 0

    Der er ret få af dem, jeg kan lide nok til at købe dem. Og der er endnu færre af dem, jeg overhovedet gider at se.

    Jeg bryder mig absolut ikke om tidens trend med film, der følger et helt hold af superhelte. Det var nogenlunde okay i 'Captain America: Civil War', hvor det kun var lufthavn-scenen der grænsede til overload. Men ellers nej tak.

    Nolans Batman-trilogi, Raimis Spider-Man, Captain America-filmene og de seks X-Men (IKKE spin-off-filmene) synes jeg virkelig godt om. Resten går fra dårlige til seværdige (men - i det lange løb - ligegyldige).

    Så jeg stemte: Tjoh, der kommer nok lidt mange.

    (BN)16-08-17 22:40

  • ★★★0

    Enig med Guldager 100%. Gider ikke at se det, og det interesserer mig minimalt i det hele taget. Der er sikkert en masse godt iblandt, men det virker uoverskueligt, hvis man skal til at se alt det, for at finde de guldkorn frem..

    Lidt ligesom Star Trek

    :P har serierne liggende (undtagen animated), skal nok slå hul på bylden en dag.

    MOVIE100016-08-17 23:06

  • 0

    Der er lavet én superhelte film i 17 år jeg er ret begejsret for, Logan. Alt det andet er i min optik affald, i bedste fald medium materiale.

    Genren kan jeg godt lide, men Hollywoods produktioner er for "simple" imo.

    Bobby Long16-08-17 23:07

  • ★★★★★★0

    Jeg elsker normalt genren, men føler flere af filmene begynder at føles lidt som film jeg ikke længere glæder mig til, fordi der kommer en del film der mere og mere ligner hinanden af store blockbusters. 

    T. Nielsen16-08-17 23:47

  • ★★★2

    Kan det passe man ikke kan se hvor mange der har stemt eller er det mig der ikke ved hvor jeg skal kigge?
    Syntes det betyder meget for et resultatets pålidelighed om der er 20 eller 2000 der har givet deres mening til kende.

    Lidt ligesom Star Trek

    Hov du. Hvis man ser bort fra de nye Star Trek film, så er alt Star Trek da seværdigt. Kom du bare igang!

    Aranyhajú Nyárszépe17-08-17 00:25

  • 0

    Jeg har altid haft en svaghed for Marvel, så der skal meget til, før jeg står helt af toget, hvis de holder et vist niveau. De er dog ved at være igennem de mest interessante helte - jeg har ikke den store interesse i Black Panter, Thor 3 eller Captain Marvel.

    I forhold til min yndlingsfranchise  (X-Men) er udsvingene dog helt ekstreme med Days of Future Past og Logan helt i toppen og Origins: Wolverine og Apocalypse i bunden, så det er ikke længere en selvfølge, at de skal ses i biografen - jeg kan sagtens vente med at se de dårligere til jeg kan få dem på bluray for en 50'er. 

    Jeg hadede både Man of Steel og Batman vs Superman, så jeg er ret skeptisk overfor DC pt, men når Joss Whedon laver Batgirl, så får de en chance til. Wonder Woman ser jeg nok også, når den kommer på en af de lovlige streamingtjenester.

    Slayer17-08-17 01:12

  • 0

    Man bliver så vant til at der kun er tegneseriefilmatiseringer på programmet, at man først finder ud af hvad man mangler, når der dukker en film som Mad Max: Fury Road (ja, jeg er bagud) op. Så er det som om man finder ud af, hvad man har manglet i *mange* år.

    slubbermand17-08-17 01:17

  • ★★★★★0

    Captain America The Winter Soldier var et frisk pust da den udkom, den overraskede mig meget med en lidt anden vinkel på tingene, og så elsker jeg den måde som den hang sammen emd Agents of Shield, det var en af de første gange hvor en serie hang sammen på den måde

    Det var hele dealen med at man i Winter Soldier finder ud af det med Hydra, som så går direkte over og blir fulgt op på i Agents of shield, det var en ganske fiks lille detalje synes jeg.

    Så med Winter Soldier fik jeg øjene op for Russo brødrenes, håndtering af Marvel universet. Og nu vi snart er færdig med første omgang af den store Marvel historie med Infinitiv War er jeg ret spændt på, hvordan de tager den videre herfra. ikke mindst når en del lead karakter blir killed of i Infinitiv War.

    Med hensyn til DC jeg ku godt li Wonder Woman, det ikke en hel igennem fantastisk film, men det er klart det bedste fra DC i længere tid når vi snakker Live action, på den animerede side føre DC stadigvæk stort, her kan mMarvel ikke følge med samme høje niavue.

    Elwood17-08-17 01:42

  • 0

    Jeg kan generelt godt lide tanken om superheltefilm og den ligesom mytologiske skala, der er omkring superhelte - lidt som at høre en fortælling om Herakles eller lignende.

    Men der kan desværre godt være lidt langt mellem de gode film...

    Jeg stemte, "Nej, jo flere jo bedre!"

    Muldgraver17-08-17 07:58

  • ★★★★★1

    Jeg stemte "Tjo, der kommer nok lidt mange", selvom det jo ikke helt, var det jeg mente. Mangler lidt flere positive valgmuligheder, da der er tre negative og en positiv. Den positive er så fuldstændig henrykt, og det er heller ikke der, jeg kan placere mig.

    David Lund17-08-17 08:20

  • 0

    Jeg har intet imod superheltefilm, men de sidste mange år har de været det samme igen og igen og igen, så de skal virkelig være interessante for at jeg har den mindste interesse i at se dem.

    Logan ser jeg frem til, men generelt så er det vidst kun X-Men: Days of Future Past jeg har fundet rigtig god siden Iron Man 1 og The Dark Knight trilogien. Og jeg har set de fleste af dem.

    T'hain17-08-17 09:15

  • ★★★★★0

    Jeg stemte "Tjo, der kommer nok lidt mange", selvom det jo ikke helt, var det jeg mente. Mangler lidt flere positive valgmuligheder, da der er tre negative og en positiv. Den positive er så fuldstændig henrykt, og det er heller ikke der, jeg kan placere mig.

    Ja, man skulle have haft en talskala, for eksempel fra -3 (mest negativ) til +3 (mest positiv) eller noget i den dur, men omvendt ser det jo måske lidt kedeligere ud, og så er hensigten jo heller ikke videnskabelig ;) 

    Jeg gik med "tjo, bla bla bla", netop fordi jeg godt kan værdsætte en underholdende superheltefilm, men heller ikke kunne identificere mig med den rene begejstring.

    Lars!17-08-17 09:29

  • ★★★0

    Jeg er ikke som sådan træt af superheltefilm. Der er skam gode imellem. Jeg er blot træt af, at der sjældent forsøges noget nyt, fremfor at genbruge noget nær samme skabelon.

    Dolphinfriendly17-08-17 16:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen