Trailer: Superheltene går all-in i ny actionmættet "Justice League"-trailer!

DC's superhelte må stå sammen som et hold, da superskurken Steppenwolf truer med at udrydde planeten og alt, hvad der står i hans vej.

Warner Bros. har udgivet den sidste trailer til deres kommende superheltefilm "Justice League", der er baseret på tegneserien af samme navn. Det meget imødesete action-eventyr er en del af filmselskabets DC-univers og følger således op på handlingen fra "Batman v Superman: Dawn of Justice" fra 2016.

I filmen er Bruce Wayne blevet inspireret af Supermans heltemodige selvopofrelse og forsøger derfor at opspore flere særlige, heroiske individer på planeten, før der indledes et stort angreb på Jorden af superskurken Steppenwolf og hans hær.

Filmen byder på gensyn med Ben Affleck som Bruce Wayne/Batman og Gal Gadot som amazoneprinsessen, der kunne opleves tidligere på året i "Wonder Woman". Resten af holdet består af Jason Momoa (Khal Drogo i "Game of Thrones") som Arthur Curry/Aquaman, Ezra Miller ("Hvad med Kevin?") som Barry Allen/The Flash og den unge Ray Fisher som Victor Stone/Cyborg.

Derudover tæller rollelisten igen Amy Adams som Lois Lane, J.K. Simmons som Gotham Citys politichef Jim Gordon og selvfølgelig Jeremy Irons som Batmans butler Alfred. Karakterskuespilleren Ciarán Hinds ("Silence") er manden bag skurken Steppenwolf – og så er Henry Cavill tilbage som Clark Kent/Superman.

Zack Snyder har instrueret filmen, ligesom han stod bag både "Batman v Superman" og den første DC-univers-film, "Man of Steel". "Avengers"-instruktøren Joss Whedon har givet en hjælpende hånd med i filmens afsluttende fase.

"Justice League" har dansk biografpremiere 16. november. Du kan se den nye trailer herunder:

Kommentarer

Superheltene går all-in i ny actionmættet "Justice League"-trailer!

  • ★★★★2

    Åh min Gud. Som at få peberspray i øjnene. 

    Babo 8-10-17 20:12

  • ★★★★★★1

    Åh min Gud. Som at få peberspray i øjnene. 

     Vrøvl da!!! Det lignede da mere et dårligt trip;-)

    T. Nielsen 8-10-17 20:22

  • ★★★★★1

    Jeg forstår stadigvæk ikke, at Amy Adams er Lois Lane. Men så er der selvfølgelig mange andre ting jeg heller ikke forstår ved det her foretagende. 

    Lars! 8-10-17 21:19

  • ★★★★★★3

    Altså, jeg erkender at jeg ofte er nem at imponere, når det kommer til trailers. Men denne her, den er da vitterligt så ringe, rodet og svagt klippet, at filmen da nærmest kun kan overraske?

    T. Nielsen 8-10-17 22:49

  • ★★★1

    Sigh...

    Essal 8-10-17 22:56

  • ★★★1

    Nu har Batman & Robin da chancen for at komme endnu højere op i toplisten over DC film. Måske endda Catwoman har en lille chance.

    MOVIE1000 9-10-17 00:12

  • 1

    Det var ikke løgn, da de sagde, at selvom Whedon har afsluttet filmen, så er det stadig en Snyder-film. Det skal jeg da godt nok love for det er :/
    Jeg siger ikke filmen ender med at blive ringe, jeg siger bare, at traileren formår at vise alt det dårlige ved Snyder. Og det betyder bestemt ikke, at han ikke kan lave noget godt. Den trailer her viser bare ikke noget af det :(

    Nagash 9-10-17 01:21

  • 0

    Godt nok ikke en god trailer, også ser Cyborg godt nok falsk ud. Skal stadig se filmen, var vild med BvS directors cut og Man of Steel. 

    Batsy12-10-17 11:28

  • ★★★★★0

    Jeg syntes alt så falsk ud. 

    Lars!12-10-17 12:37

  • ★★★★0

    Jeg må have noget modgift hurtigt. Gensyn med Firefly kan forhåbentlig give mig synet tilbage og fjerne stanken af bræk fra munden.

    Bruce12-10-17 13:10

  • ★★★★0

    Mineralmangel kan give dårlig kropslugt, og en løsning kan være tilskud i form af fx zink og magnesium :)

    Babo12-10-17 13:14

  • ★★★★1

    Mineralmangel kan give dårlig kropslugt, og en løsning kan være tilskud i form af fx zink og magnesium :)

    Jeg tror vi er ude i kryptonit! Med ondt skal ondt bekæmpes! ;)

    Bruce12-10-17 13:21

  • ★★★★0

    Jeg tror vi er ude i kryptonit! Med ondt skal ondt bekæmpes! ;)

    Haha

    CGI overdosis, det er hvad det ligner. 

    Babo12-10-17 13:30

  • ★★★★★★0

    Haha

    CGI overdosis, det er hvad det ligner. 

    Mængden af cgi ville jeg personligt være kold i røven overfør, hvis det fungerende. Men det ser på alle måder ikke godt ud. Stilen som selve billedet, kunne muligvis have imponeret os stort +10 år siden. I dag, not so much:)

    T. Nielsen12-10-17 14:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen