Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★0

    Stone er også mega hot i filmen :)

    Babo 7-10-17 16:45

  • ★★0

    Kan huske da jeg så Total Recall i biffen. Det var første gang jeg stiftede bekendtskab med Sharon Stone. Jeg var fuldstændig blød i knæene, og synes hun var det smukkeste menneske jeg nogensinde havde set, udover Naomi Cambell :D

    Så havde du på daværende tidpunkt, ikke set Claudia Cardinale i Once Upon a time in the West?

    MadMartigan 7-10-17 21:04

  • ★★★★★★0

    Et gensyn med Star Trek Beyond blev det til i aften. Manner, jeg graver musikken til de nye film.

    Zero Cool 7-10-17 22:58

  • ★★★★★★0

    Claudia Cardinale? Lidt for gammelt, udsuttet pind imo. Kan bedst lide at ofrene er i live.. Kan heller ikke nuldre den fed til Monroe, for hun er jo død...

    davenport 8-10-17 00:06

  • ★★★★★0

    Thelma

    Atmosfærisk lille overnaturlig thriller om en ensom pige, som... jo mindre sagt om plottet, jo bedre. God film. Anbefales. 

    Lars! 8-10-17 09:48

  • ★★★★0

    Thelma

    Atmosfærisk lille overnaturlig thriller om en ensom pige, som... jo mindre sagt om plottet, jo bedre. God film. Anbefales. 

    Er den på netflix?

    Babo 8-10-17 10:25

  • ★★★★★0

    Er den på netflix?

    Jeg så den i biografen her i Norge i går. Joachim Trier-film. 

    Lars! 8-10-17 10:41

  • ★★★★0

    Jeg så den i biografen her i Norge i går. Joachim Trier-film. 

    Åh ja, den har jeg egentlig stødt på. Den får premiere 30/11 herhjemme. Han laver nogle gode film. 

    Babo 8-10-17 11:03

  • ★★★★★0

    Åh ja, den har jeg egentlig stødt på. Den får premiere 30/11 herhjemme. Han laver nogle gode film. 

    Hmm, det var de længe om. Men ja, sæt kryds. 

    Lars! 8-10-17 12:10

  • ★★★0

    Der har været en del hype om "Thelma" - lever den op til det?

    Dolphinfriendly 8-10-17 12:25

  • ★★★★1

    Kom igennem lidt over halvdelen af "13 Hours" i går. Det er godt nok en lang film hvor der bliver skudt en masse.

    chandler75 8-10-17 12:31

  • ★★★★★0

    Der har været en del hype om "Thelma" - lever den op til det?

    Film lever jo sjældent op til hype...

    Men den er god og effektiv og gjorde dybt indtryk på mig. Flere af de ubehagelige scener sidder i kroppen bagefter og har hjemsøgt mig lidt her dagen efter ;)

    Den har interessante temaer, en dejlig uhyggelig stemning, overraskende godt skuespil, ikke mindst fra hovedpersonen, hvor jeg tog mig selv i at glemme, hun jo ikke er den person i virkeligheden!

    Desuden vil det nok være en anderledes film ved gensyn, hvilket jeg rigtig godt kunne lide - nogle ting er ikke helt som de ser ud. :) 

    Lars! 8-10-17 14:11

  • ★★★0

    Spændende - den ser jeg frem til at se. :)

    Dolphinfriendly 8-10-17 14:25

  • ★★★★★0

    Kom igennem lidt over halvdelen af "13 Hours" i går. Det er godt nok en lang film hvor der bliver skudt en masse.

    Er det derfor den hedder "13 hours"? Er det så lang som den føles

    Lars! 8-10-17 14:47

  • ★★★★★★0

    Er det derfor den hedder "13 hours"? Er det så lang som den føles

    Tæt på:-) Samtidig virker skyderierne ret upersonlige mindes jeg.

    T. Nielsen 8-10-17 15:08

  • ★★★★★★0

    Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

     

    Jeg var ikke mere end 2 små minutter inde i efterfølgeren til en af de mest herligt underholdende film de fra de senere år, før jeg blev påmindet om, hvad der gjorde mig så begejstret for dette univers.

    Det er hverken de totalt, men dejligt forvrøvlede historier, den totalt overdrevne brug af ekstremt flotte farvelade effekter eller den voldsomme meget og vildt overgearede action. Alle dele der naturligvis ikke trækker ned og endda kan trække meget op, hvis det fungerer godt og det gør det for det meste her i James Gunn’s instruktion, heldigvis.

    Næ, det er filmens skamløst charmerende karakterer, hvor både onde som gode har glimt i øjet og en fjollet kommentar til det meste. Jeg har i forvejen altid haft en svaghed for assembléfilm, hvor en gruppe af stærke personligheder skal forsøge at arbejde sammen.

    Men alt i alt, så er den første Guardians film og nu denne efterfølger her en form for mental medicin for mig. Den er helt enkelt opløftende og jeg bliver ganske enkelt glad, ja i kort tid måske endda et bedre menneske, eller bedre udgave af mig selv, efter en sådan film her. Mere kan man vel dårligt forlange, når man indimellem har brug for at stresse af og tømme hovedet for hverdagens små og store problemer.

    Jeg skal dog også gerne erkende, at filmens tematikker om outsidere, savn og tilhørsforhold også rører mig, uanset hvor poppet og virkelighedsfjern det må føles præsenteret for andre.

    Der er så ikke så meget nyt over denne efterfølger, uden et par gode tilføjelser i persongalleriet, og hvorfor skulle der egentlig også være det. Den første fungerer jo fremragende, så derfor ville det da være dumt at ændre for meget på dette. Så der køres på de samme tangenter og de føles såmænd stadig friske og sjove nok.

    Jeg var i hvert fald supergodt underholdt. Ja faktisk så meget, at jeg kunne høre min fars grin i mit egent og større bliver det ikke i min verden.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen 8-10-17 15:18

  • ★★★★★★0

    Walkower (1965)

     

    Polske Jerzy Skolimowski hare både skrevet, instrueret og påtaget sig hovedrollen, i denne visuelt smukke S/H og særegne, men underholdende fortælling, om en bokser der må tage et par vigtige valg.

    Jeg skal gerne erkende, at jeg til at begynde med havde lidt svært ved at fange filmens ironiske undertoner, så tog måske filmen rigeligt alvorlig. Ikke at det gjorde oplevelsen dårlig. Der fortælles nemlig med et godt tempo, visuelt overskud og med et par scener der ganske enkelt hænger ved.

    En togscene, hvor en motorcykel følger med og en boksescene som er en af de mest autentiske af slagsen jeg har set, er gennemført fantastiske. Ingen tvivl om, at her blev der bokset rigtigt for eksempel.

    Kendskab til Polen og det politiske system anno 1965 kan muligvis være en fordel, når man ser filmen?

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen 8-10-17 15:37

  • ★★★★0

    Attack the Block (BD) - 7/10

    En smule anderledes tænkt invasionsfilm med ghettokvarter som baggrund. God ide og den forsøger også at sige noget om ghettoungdommen, men ultimativt er det en underholdende genrefilm. Fornøjelig film, der bød på godt med blodsprøjt og god portion humor. Knap så spændende til gengæld grundet den humoristiske side og Aliens ser da også lidt platte ud, men det skal ikke tages så alvorligt, selvom den indimellem forsøger at skrue alvoren lidt op. Fin film. 

    Babo10-10-17 23:27

  • ★★★★★★0

    Ca samme oplevelse jeg havde med den, da jeg så den tilbage i 2011-12 stykker.

    Du får set en del 7'ere pt.

    T. Nielsen10-10-17 23:39

  • ★★★★0

    Jeg snupper et gensyn med Se7en :)

    Babo11-10-17 00:02

  • ★★★★★0

    Ma Vie En Rose

    Filmen starter helt fantastisk - en hyggelig middelklasse-havefest, hvor den 7-årige Ludovic viser sig - i pigetøj. Det bliver slået hen som en fjollet ide, men det viser sig, at Ludovic' største ønske er at være en pige. Det passer dog hverken forældrene eller det omkringliggende samfund.

    Selvom jeg synes, at forældrene er nogle egoistiske røvhuller, så kan jeg sagtens fordybe mig i Ludovic' kamp for at få lov til at være en pige - eller ønsket om at blive en pige. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor lidt forældrene forstår deres eget barn, og jeg forstår slet ikke, hvorfor de ikke prøver at sætte sig ind i, hvad det vil sige at have det som Ludovic.

    Jeg ved ikke, om det er meningen, man skal føle det sådan, og det var tæt på at ødelægge hele filmen for mig, at jeg så mig sur på forældrene...anyway, det er en rigtig god film om det at være transkønnet i et tidligt stadie. 

    8/10

    Super fedt at læse, at du havde en god oplevelse med filmen. Jeg skal dog lige have genset "Ma Vie en Rose" for at have noget mere klogt at sige, da det nok er en 4-5 år siden jeg sidst har set filmen. :) 

    Glæder mig til at høre, hvad du synes om "Pariah" og "Xxy". :) 

    NightHawk11-10-17 13:37

  • ★★★★0

    Manhunter - 8/10

    Var virkelig hooked på et gensyn efter snakken i poll-tråden og det var lidt med bange anelser, fordi jeg havde en ide om den bar for meget præg af 80'erne. Den gør den imidlertid ikke. Jeg har aldrig været fan af Scotts Hannibal og heller ikke synderligt af Ratners Red Dragon og endnu mindre nu efter gensynet med Manhunter. Det er på alle måder en gennemført god film med komplekse karakterer, eminent fotografering og sublimt soundtrack (som dog ikke vil falde i alles smag). Men det er en typisk Mann film og her ment som et kompliment. Stilfuld, afdæmpet og underholdende. 

    Babo11-10-17 22:10

  • ★★★0

    Scenerne hvor Will Graham lever sig ind i mordene er blandt noget af det allerbedste, Mann har lavet. Fed film - og bedste Harris-filmatisering efter "Silence of the Lambs".

    Dolphinfriendly11-10-17 22:16

  • ★★★★0

    Petersen er også eminent i rollen, hvor jeg husker Norton lidt som en flødebolle. Sublimt cast hele vejen rundt her. 

    Babo11-10-17 22:22

  • ★★★0

    Enig, Petersen er fremragende, hvor Norton var enormt uinteressant som Graham. Jeg synes nu ikke at Tom Noonan som Dollarhyde er særligt overbevisende. Hverken fysisk - hvor han nærmest skal være Dolph Lundgren - eller med sin generelle præstation. Omvendt var Ralph Fiennes heller ikke synderlig god i "Red Dragon".

    Dolphinfriendly11-10-17 22:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen