Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • 0

    "Blot" gennemført. Nu er jagten gået ind på resten af månerne.

    Superknys31-10-17 17:00

  • ★★★★★0

    Hehe ok, jeg har kastet mig lidt over Wolfenstein II New Colosus damm det spil går steder hen, hvis man synes at New Order var vild er det intet mod New Colosus holy! shit. Det gør self. heller ikke noget at det også er et skdiesjovt spil den her gang også, med overgearede dual handling weapons, og masser af onde Nazister, men den narrative del er igen den som fanger mig mest, Machine Games is not kidding around.

    Nå ja og Music Editor på spillet er Johan's (her fra Moovy) Bror Peter Albrecthsen :)

    Musik står Mick Gordon (som mange når husker fra det fantastiske score til Doom) og Martin Stig Andersen (Manden bag Musikken til Limbo og Inside fra danske Playdead Studios)

    Elwood31-10-17 19:11

  • ★★★0

    Nåh, når nu vi lige er (/var) ved Horizon Zero Dawn, så rendte jeg s'gu lige igennem de dersens Hunting Grounds, fordi jeg regnede med, at de våben, man får, når man har fået Blazing Sun i alle 15 udfordringer, ville være af den gode slags (og det er de da i øvrigt også).

    Jeg vil godt indrømme, at da jeg skulle til de sidste tre (og det var helt tilfældigt, at jeg kom til de tre sværeste som de sidste), der fik jeg s'gu noget af en udfordring!

    To Ravagers og en Thunderjaw i samme område, som man skal ordne på et par forskellige måder - og det under henholdsvis 2:00 og 2:40. Jeg har fandeme da aldrig nedlagt en Thunderjaw på under 2:40!!

    Det tog nogle forsøg! Men jeg klarede den! Og jeg lærte (/fandt ud af) nogle smarte metoder i forhold til at nedlægge de fandens Thunderjaws, så derfor tænkte jeg, at jeg lige ville hoppe op i den sidste Cauldron, som jeg manglede, fordi jeg godt kunne regne ud, at der ville være en Thunderjaw (da den Cauldron giver evnen til at override Thunderjaw og det store flyvende svin, og jeg kunne ikke forestille mig, at sidstenævnte  ville gemme sig inde i en (stor) hule. Det var næsten helt skuffende, så let det gik med at ordne den :D Det tog mere end 2:40 (det var trods alt lettere, da jeg havde to Ravagers til at hjælpe mig), men jeg måtte kun gøre brug af Health Potion en enkelt gang.

    Nu føler jeg mig næsten uovervindelig! Hvilket betyder, at jeg i aften vil prøve at begive mig ned i det eneste område, jeg indtil videre har fundet, hvor der er flere Thunderjaws på ét sted. Det skal nok blive spændende at prøve! Jeg mener der rendte 4 rundt sidste gang. Challenge accepted!

    HonoDelLoce 1-11-17 12:34

  • 0

    Aloy er forresten lidt snack. Er normalt ikke til rødhårede piger, men der ér bare noget ved hendes pixels der starter min motor.

    Bony 1-11-17 13:21

  • ★★★0

    Aloy er forresten lidt snack. Er normalt ikke til rødhårede piger, men der ér bare noget ved hendes pixels der starter min motor.

    Hun er for ung til mig! Jeg er mere til hende der moder-figuren (som jeg endnu ikke aner, hvordan hænger sammen med Aloy :D Det finder jeg nok ud af, når jeg kommer videre med hovedhistorien ;) Men de ligner i hvert fald hinanden)

    HonoDelLoce 1-11-17 13:51

  • ★★★★★0

    Jeg siger ikke noget :)

    Elwood 1-11-17 15:07

  • ★★★★★0

    Aloy er forresten lidt snack. Er normalt ikke til rødhårede piger, men der ér bare noget ved hendes pixels der starter min motor.

    Jeg tror egentlig godt, de kunne have gjort hende mere "sexy", men med vilje gik for en lidt mere testosterondrevet tomboy. Anyway, det er nice med noget girl power <3 <3 Spillet havde ikke været lige godt med en fyr i samme position. 

    Lars! 1-11-17 15:15

  • ★★★★★★0

    Nogen der ved om der er steder omkring Kolding, hvor man kan prøve PSVR inden man køber det?

    davenport 1-11-17 15:39

  • ★★★★0

    Har du prøvet El Mutantos? Jeg ved EG i Fields har det sat op, så måske de også har det i Kolding storcenter eller lignende.

    dyg 1-11-17 22:15

  • ★★★★★★0

    Jeg har ikke set det derude, så tror det ikke rigtigt. Har bare en knægt, der er helt oppe at ringe over noget han ikke aner hvad er. Synes egentlig også, at det kunne være fedt at prøve det, før man investerer flere tusinde kroner for briller og tilbehør, samt div. spil.

    davenport 1-11-17 22:51

  • 0

    Jeg fik lige set gameplay traileren og Karas video fra Detroit Become Human og udover at gameplayet ser interessant ud og mulighederne umiddelbart ser ud til at være mange er jeg betaget af grafikken og i hele taget den visuelle del af spillet. Det er ekstremt så flot det ser ud. Meget imponerende.

    Whispering Horse 2-11-17 04:08

  • ★★★★★0

    Det er sådan alle David Cages spil starter ud indtil lagene pilles af, jeg synes ikke det har imoponeret mig så meget, og hvis gameplay delen er som der beskrives rundt omkring virker det ekstrem gamey. I forhold til hvad han forsøger og vil lave.

    Voice actorne ser dog ud til være bedre valgt den her gang i forhold til Heavy Rain f.eks. Dialogen flere steder not so much desværre, og dte har altid været en af David Cage's "svagheder" synes jeg.

    Hostages scene er nok den som best viser spillet fra en styrke af, hvor en % angivelse af ens succes rate går op i og med man lære nye spor på stedet, men går ned i % jo mere tid man bruger et pågældende sted (for og vise hele intensiteten, med det er en hostage situation)

    Men den demo fra Paris Games Week virker meget usammenhængende, karakter i spillet reagere på stortset samme måde i forhold til den situation de er i.

    Håber self. det lykkedes for ham, men han har blot gang på gang vist den her tendens til ikke og ku skrive sin historie helt sammenhængende med dets karakter og deres reaktion.

    Elwood 2-11-17 08:48

  • ★★★★★1

    Så blev jeg færdig med Wolfenstein II The New Colossus.
    Damm hvis man troede 1'eren i Machinegames take på den klassiske serie var vild, så vil jeg sige 2'eren dialer det hele op til 11! Nazisterne vandt krigen så hele USA er inficeret af deres styre, og det er på en måde gruopvækkende, men der er også rigtige sjove moments når man viser, hvorledes Nazister prøver på og påvirke/styre USA efter deres levemåde og vision, Så det indebære alt fra Tysk Beatles band, mandatory German lessons (pas på folk blir testet på gaden!) Ligesom emd det første så har spillet en god fokus på den Narrative del, så dem som siger historien ikke var vigtig i det første og det blot handlede om og skyde Nazister, så vil jeg personligt mene at det netop er historien og de forskellige karakterer der gør det hele intressant, Skurken er en du har lyst til og dræbe en Mia. gange når du møder den :)


    Der er tonsvis af mindeværdige scener, der var en fra 1'eren hvor skurken kommer tæt på vores karakter, la dmig blot nøjes med og sige at der er en mere gruopvækkende scene i 2'eren der slår den, og især en særlig Audition slog mig hel om kuld, jeg sad skiftevis og tænkte skal jeg grine højlydt eller se forundrene til på det som udspiller sig foran mig :)


    Musikken levere af Mick Gordon, som for nyligt blev almen kendt som manden bag det fænomenale Doom Soundtrack. og danske Martin Stig Andersen som folk nok best kender som manden bag lydsiden og musikken i Playdead Studios spil Limbo og Inside, og det hele styres Music Editor Peter Albrechtsen som kaster sig ud i Computerspil genren for første gang, og det gør han ganske godt, jeg havde ikke noget og sætte på musikken og brugen af den :)
    Machinegames har tidliger eudtalt de altid havde set det her som en trilogi, som det er det som de håber på, og jeg vil se frem til hvad de finder på næste gang, om det er Wolfenstein III eller om de finde rpå noget hel nyt. INdtil da kan vi blot vente og se hvad den der ingame "vault" tæller ned til i spillet om et par dage.


    Men et minus vil jeg dog nævne, den som har fundet på End Credits sangen ville jeg tage en lille snak med, Spoiler det er et Heavy Metal "brøle" udgave af We are not gonna take it, og det lyder hel forfærdeligt og tog mig fuldstændig ud af det her lidt forskruet univers desværre.

    Elwood 3-11-17 01:40

  • ★★★★0

    Super fedt indlæg, Elwwod! Du har solgt spillet til mig. Jeg havde ellers ikke tænkt mig at anskaffe det og har heller aldrig prøvet etteren, men nu er de begge røget på listen.

    Sjovt nok har jeg trænet karate med Martin i et par år. Han er godt nok stoppet igen, men vi har da stadigvæk et par medlemmer fra Playdead i klubben - bl.a. Mads Wibroe, der var producer på Limbo og Inside.

    Jeg var dybt misundelig, da han fornylig var i Japan sammen med et par andre fra firmaet for at modtage årets Game Designers Award ved Tokyo Game Show. De fik lov til at møde og hænge ud med mange af koryfæerne, bl.a. Fumito Ueda (ICO, Shadow of the Colossus, The Last Guardian), Hidetaka Miyazaki (Dark Souls, Bloodborne), Masahiro Sakurai (Super Smash Bros). De var vist særligt stolte af, at det netop var nogle af deres egne helte blandt spildesignerne, der tildelte dem prisen. (Det var Mads, der i over et år punkede mig til at prøve Bloodborne).

    Martin har i øvrigt noget musik liggende på Spotify, hvis man vil høre mere. Det minder lidt om Brian Eno, synes jeg. 

    thomsen 3-11-17 13:36

  • ★★★★★0

    Nice fedt og høre thomsen, elsker også Limbo og Inside, her var hans musik lidt nemmer og genkende jeg prøvede og finde ud af, hvad han har lavet af musikken i Wolfenstein II, mit gæt er nogle af de mere stille stunder i spillet, Mick Gordon kan man godt høre da hans stil nemt kan genkendes fra Doom af. Men jeg var vild med hele scoret som sagt.

    Damm må da sige det da nok lige er nogle af de hel store som de fik lov til og møde i Tokyo :)

    Martin har i øvrigt noget musik liggende på Spotify, hvis man vil høre mere. Det minder lidt om Brian Eno, synes jeg. 

    Det vil jeg da lige prøve og tjekke ud.

    Men spændt på hvad du synes om spillene :)

    Elwood 3-11-17 14:20

  • 0

    Så blev jeg færdig med Wolfenstein II The New Colossus.
    Damm hvis man troede 1'eren i Machinegames take på den klassiske serie var vild, så vil jeg sige 2'eren dialer det hele op til 11!

    Det lyder knagme godt, Elwood! Jeg glæder mig til at få spillet det - på et tidspunkt. Jeg er endelig ved at være mættet af Overwatch, så nu skal jeg i gang med at udforske andre spil igen... :D

    Muldgraver 3-11-17 16:25

  • ★★★★★0

    Utrolig nok får det nye COD vanvittigt gode anmeldelser. Jeg går i gang med noget MP og måske zombies i aften, men selv spillets single player campaign bliver rost til skyerne, så det må jeg også hellere få spillet.

    David Lund 3-11-17 16:38

  • ★★★★★0

    Så har jeg hentet min Xbox One X Project Scorpio Edition. Hold kæft hvor er det dejligt med en betydeligt mindre og pænere konsol, der ikke siger en lyd! Dejligt at den starter hurtigere op, formindsker loadetider osv. Jeg har ikke et 4K TV endnu - den slags ser jeg hos en kammerat. Men den skulle også hjælpe en hel del på frame rates osv, så indtil det TV er købt til næste år, skal jeg nok blive glad alligevel. Og senere hen endnu mere glad for den =)

    David Lund 7-11-17 12:47

  • ★★★★★★0

    Har MS tilføjet muligheden for at 360-spil kører bedre på den end på den originale 360'er? I så fald, har du testet det? :)

    Zero Cool 7-11-17 12:54

  • ★★★★★0

    Har MS tilføjet muligheden for at 360-spil kører bedre på den end på den originale 360'er? I så fald, har du testet det? :)

    Aner ikke om det kører endnu, og har intet testet. Jeg har ingen ekstern harddisk, så jeg skal først installere alt mit lort igen. Det går heldigvis nogenlunde hurtigt med en 300/300 Mbit forbindelse but still...

    David Lund 7-11-17 13:41

  • 0

    Har MS tilføjet muligheden for at 360-spil kører bedre på den end på den originale 360'er? I så fald, har du testet det? :)

    Der er indtil videre 7 X360 spil der kører bedre på X'en :)

    www.ign.com/articles/2017/11/07/3-more-xbox-360-games-being-enhanced-for-xbox-one-x

    Superknys 7-11-17 18:33

  • ★★★★★★0

    Der er indtil videre 7 X360 spil der kører bedre på X'en :)

    www.ign.com/articles/2017/11/07/3-more-xbox-360-games-being-enhanced-for-xbox-one-x

    Ah, der er i hvert fald gjort noget ved antialiasing, kan jeg se på videoen, hvilket en del 360-spil havde noget svært ved at håndtere.

    Det ku' godt være, at man kunne fristes til at købe en X, når biblioteket bliver lidt større og sende den gamle 360'er på pension.

    Zero Cool 7-11-17 18:37

  • ★★★0

    Vidste ikke lige at der var et Planet of the apes spil på trapperne store.playstation.com/da-dk/product/EP3465-CUSA08951_00-POTAGAMEPREORDER

    Ud fra en video ser det ud til at være en slags telltale, historien foregår imellem Dawn og War. Kun 149 kr tror jeg køber den efter Black Friday, hvis jeg har flere penge tilbage.

    "The game’s characters, because of the standalone 2-3 hour story and cast, can live or die based on your decisions, with multiple endings possible depending on the actions of both the humans and the apes. The player’s input into the game is entirely choice-based based on conversations and actions, with no exploration sections or puzzles, nor any direct control over characters."

    MOVIE100013-11-17 10:47

  • ★★★★★0

    Vidste ikke lige at der var et Planet of the apes spil på trapperne store.playstation.com/da-dk/product/EP3465-CUSA08951_00-POTAGAMEPREORDER

    Ud fra en video ser det ud til at være en slags telltale, historien foregår imellem Dawn og War. Kun 149 kr tror jeg køber den efter Black Friday, hvis jeg har flere penge tilbage.

    "The game’s characters, because of the standalone 2-3 hour story and cast, can live or die based on your decisions, with multiple endings possible depending on the actions of both the humans and the apes. The player’s input into the game is entirely choice-based based on conversations and actions, with no exploration sections or puzzles, nor any direct control over characters."

    Det skal lige nævnes det er en del af det her Play Link projekt, hvor du skal bruge din smartphone, ligesom emd Hidden agenda der også udkom her fornyligt, meningen er det er en to timers oplevelser ca. hvor man så sammen med sine venner kan påvirke, hvad som sker ved og bruge sin telefon undervejs.

    Elwood13-11-17 11:36

  • 0

    Så kan jeg lægge Mario fra mig og fokusere på et andet spil igen.

    “55 Hours or more” siger min spilletid og jeg har skaffet alle 880 måner og købt mig op til de sidste 999 måner.

    Hold kæft et fantastisk spil!

    Superknys16-11-17 19:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen