Sex-skandale koster Kevin Spacey en Emmy

Sex-skandalen i kølvandet på Harvey Weinsteins mange overgreb ruller videre i Hollywood, og det får nu konsekvenser for en af filmbyens ellers meget vellidte skuespillere – Kevin Spacey.

Ifølge skuespilleren Anthony Rapp ("Et smukt sind", "Dazed and Confused", "Star Trek: Discovery") skulle Spacey i en gevaldig brandert for 31 år siden have inviteret dengang 14-årige Rapp over til en fest og sidst på aftenen have løftet ham op i en seng og lagt sig oven på ham.

Spacey, der på daværende tidspunkt var 26 år og spillede sammen med Rapp i et teaterstykke på Broadway, har fortalt, at han ikke erindrer episoden fra 1986, men at han undskylder på det stærkeste, hvis det er sket.

På trods af undskyldningen får det nu konsekvenser for Spacey, idet han alligevel ikke vil få Emmy-æresprisen Founders Award, som gives til unikke kreative præstationer, der bidrager til kvaliteten af den globale tv-produktion.

Samtidig har Netflix annonceret, at den kommende 6. sæson af "House of Cards" bliver den sidste, men det skulle ifølge streamingtjenesten ikke have noget at gøre med sex-skandalen.

Kommentarer

Sex-skandale koster Kevin Spacey en Emmy

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen