Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Om folk whiner for meget på nettet er jeg pænt ligeglad med, men om man får et helt spil med i købet eller må investere mere sidenhen for at kunne nyde det fuldt ud, det er jo lidt værd at vide.

    Men jeg køber det ikke sådan som landet ligger. Meget andet som trods alt ser mere spændende ud, og så har jeg allerede flere liggende som ikke engang er "åbnet" :) 

    Lars!21-11-17 20:45

  • ★★★★★0

    Ordet der går rundt for tiden er Game as a service (Destiny f.eks.) trenden man ser er at mange publisher er mere intresseret i og ha et spil som en slags service i stedet for et engangs køb, hvis der er et ord "Suits'ne" hader så er det Used Games :)

    Elwood21-11-17 23:36

  • ★★★★★0

    Og nej spillet siger mig heller ikke noget, men ligesom filmbranchen så intressere jeg mig for hvad der foregår i spilbranchen, og synes tit det kan være spændende og læse og høre om.

    Elwood21-11-17 23:37

  • ★★★★★★0

    Nogen der kender til et gratis spil ala SimCity osv. som jeg kan slå lidt tid ihjel med? Jeg elsker de der bygge og vente spil, så noget i den retning. Gerne til PC, da jeg ikke spiller på en telefon.

    davenport22-11-17 17:36

  • ★★0

    Nogen der kender til et gratis spil ala SimCity osv. som jeg kan slå lidt tid ihjel med? Jeg elsker de der bygge og vente spil, så noget i den retning. Gerne til PC, da jeg ikke spiller på en telefon.

    Age of empires II er til €4,99 på Steam. Måske det er endnu billigere på fredag.

    MadMartigan22-11-17 20:17

  • ★★★★★0

    Er der nogen som har prøvet Sim City på en konsol? Kan ikke forestille mig andet end at det må være frustrerende at styre uden en mus :p 

    Lars!22-11-17 20:31

  • ★★★0

    Er der nogen som har prøvet Sim City på en konsol? Kan ikke forestille mig andet end at det må være frustrerende at styre uden en mus :p 

    Nej men har prøvet Sims 3 på Wii, det blev hurtigt solgt ved ikke hvor lang tid jeg brugte på at bare lave 4 mure til mit hus og endte med at få tapetet udenpå huset det pyntede men var ikke helt det jeg gik efter.

    MOVIE100022-11-17 21:15

  • ★★★★★0

    Nej men har prøvet Sims 3 på Wii, det blev hurtigt solgt ved ikke hvor lang tid jeg brugte på at bare lave 4 mure til mit hus og endte med at få tapetet udenpå huset det pyntede men var ikke helt det jeg gik efter.

    Det har jeg faktisk også prøvet, men så langt kom jeg slet ikke. Der blev jeg dog mest skræmt over hvor grundlæggende grimt det var :D 

    Lars!22-11-17 21:17

  • ★★★0

    Black Friday-udsalget er startet på PlayStation Store. Jeg sprang på Assassins Creed Origins til 320 kroner. Havde besluttet mig for at se, om ikke det kom med i deres 12 Deals of Christmas (hvis de da kører det i år), men forestiller mig ikke, at det bliver billigere end 300 kroner alligevel, så jeg kunne lige så godt springe på nu.

    Håber på det bedste oven på de mange utroligt positive anmeldelser.

    HonoDelLoce23-11-17 11:31

  • ★★★★★0

    Origins er nok for mig årets positive overraskelse, jeg har spillet alle kapitlerne, og det fryder mig og se de har taget sig sammen den her gang, Syndicate var også godt, men hovedpersonerne var slet ikke nær så spænende som Bayek er. Evie Frye fra Syndicate var den mest intressant af de to, hvor Jacob var mere run of the mill rapkæftede showoff frembrusende karakter. Black Flag holdte jeg dog også rigtig meget af.

    Men med Bayek har vi en slags ja ultimativ Sherrif, som alt og alle næsten kender, han løser opgaver for alt og alle, ingen opgave er for store eller små for ham, og han er familie far, så han leger med børnene han møder og taler med dem, man holder af ham som person.

    Og alle de her sidequest's tit er der rigtig fine små historier i dem. og der er nye ting og opdage hele tiden, lad os blot sige da jeg red rundt i ørken i sidste weekend, så jeg pludselig ting jeg ikke havde set før :)

    Med alt den her lovprisning, så frygter jeg dog at Ubisoft går tilbage til deres en gang om året deal som før, men har også hørt nogen sige det måske blir hver andet år, hvor deres Watch Dogs så vil tage over det andet år, og det er jeg måske lidt mere med på, selv om jeg egentlig helst så de brugte de her 3-4 år produktions tid på det næste AC i serien. Selv om de jo nok self. allerede er i gang med startfacen af næste kapitel nu.

    Men ja Ashraf Ismail (Game Director) og hans Team har gjort det rigtig godt med Origins, så håber de får lov til og fortsætte på serien igen.

    Det her var et skub i den rigtige retning for serien.

    Elwood23-11-17 11:58

  • ★★★0

    Elwood:

    Jeg var selv rigtigt glad for Syndicate og synes det var synd, at det led under det faldende ry for AC-serien (og var det noget med en del glitches ved lancering?). Men du har ret i, at Evie var langt mere interessant end Jacob.

    Det lyder godt med din lovprisning af spillet. Jeg glæder mig til at sætte mig ned for at udforske det gamle Egypten lidt i aften ;)

    I forhold til produktionen af AC-spillene, så har jeg forstået det sådan, at de som regel har to hold, der arbejder på hver sit spil, så der hele tiden arbejdes på mere end bare ét spil, selvfølgelig i to forskellige stadier af udviklingen.

    Er der kommet noget ud om, at de er gået væk fra det?

    HonoDelLoce23-11-17 12:06

  • ★★★★★0

    Det har været sådan de har arbejdet ja, jeg har ikke hørt noget om de har ændret modellen ku bare håbe lidt eller at de så hvertfald snakkede sammen. Og ikke arbejder i et vakum som man tydelig har set, hvor fantastiske tweaks til serien, der gjorde det så meget bedre, var væk i det næste spil i serien, fordi de to udviklingsteam havde arbejdet uden noget kommunikation, self. er de to hold, men det at de i det mindste ikke blot lånte ting fra hinanden skadet det rigtig meget.

    NU slår det mig lige Creative Director på Black Flag var også Ashraf Ismail, så det sku da derfor jeg er så glad for Origins også :) Ashraf har arbejdet med Origins lige siden han blev færdig med Black Flag så det har været en 4 års tid siden ca. fra i dag af.

    Ashraf kommer selv ind på det med og holde øje med de andre spil i serien, og han virker til præcis og vide, hvordan de ku bruge reaktionen på dem i hans eget arbejde nogen steder, en ting igen som man før i tiden i AC ikke havde fokus på.

    Eneste jeg savner er den måde man havde climb up and down fra Syndicate, hvor man holdte en knap nede for og sikre man hele tiden kravlede ned af eller op, og på den måde kom man meget flydende rundt når man klatrede og ku hurtigt komme ned på gadeplan. Men igen det har ikke føltes som nogen stor hindring at de gik lidt tilbage til det gamle system her og jeg er heller ikke faldet så meget ud over kanten som jeg gjorde tilbage i de ældre spil i serien, men det i Syndicate var jeg blot rigtig glad for.

    Men læs resten af interviewet Eurogamer havde med ham tilbage i Juni.

    Interview

    (og var det noget med en del glitches ved lancering?)

    Når jeg tænker Glitches så tænker jeg mest på Unity med ansigterne :)

    Nåja og så er jeg vild med at de har lånt fra The Witcher 3, du kan vælge et Objective, elelr blot sætter dit eget waypoint, og så få din hest eller kamel til og ridde til det, den følger vejen, så det ikke altid det er den hurtigeste vej (du kan dog afbryde og tage over hvis det blir nødvendigt) men så kan du kick back og bare nyde landskabet, og hvis du ser nogle soldter elelr andet du lige vil ordne, så stopper du blot op gør det, og herefter kan du blot genoptage ruten.

    Den feature er jeg RIGTIG glad for :)

    Nåja Origins starter lidt pludseligt, så verden blir ikke introduceret så godt, men det er kun lige starten.

    Elwood23-11-17 12:30

  • ★★★0

    som man tydelig har set, hvor fantastiske tweaks til serien, der gjorde det så meget bedre, var væk i det næste spil i serien

    Det er sjovt, det har jeg egentlig godt tænkt over, men aldrig koblet sammen med arbejdsmåden. Lad os håbe, det bliver ændret, ja :)

    Eneste jeg savner er den måde man havde climb up and down fra Syndicate, hvor man holdte en knap nede for og sikre man hele tiden kravlede ned af eller op, og på den måde kom man meget flydende rundt når man klatrede og ku hurtigt komme ned på gadeplan.

    Åh, det er træls at høre. Det var nemlig super fedt i Syndicate, ja. Men jeg har læst et sted (kan selvfølgelig ikke huske hvor), at der slet ikke er helt så meget klatring med i Origins, så man mærker det måske ikke så meget?

    Når jeg tænker Glitches så tænker jeg mest på Unity med ansigterne :)

    Ha, ja, det er rigtigt. Det var i Unity. Min hukommelse, der lige drillede der. Men pointen holder stadig: jeg tror, at det var med til at afskrække mange fra Syndicate - desværre.

    Nåja og så er jeg vild med at de har lånt fra The Witcher 3, du kan vælge et Objective, elelr blot sætter dit eget waypoint, og så få din hest eller kamel til og ridde til det

    Ja, det var nemlig helt genialt i The Witcher. Jeg spillede Horizon Zero Dawn kort efter, jeg havde gennemført The Witcher, og det var en af de ting, jeg blev sindssygt glad for at se, de også havde implementeret (det gjorde det nemmere at nyde det visuelle i begge spil ;) )

    Lad os håbe, det bliver en standard fremover! (som det da godt kunne tyde lidt på, når nu AC:O også har det :) )

    HonoDelLoce23-11-17 12:44

  • ★★★★★0

    at der slet ikke er helt så meget klatring med i Origins, så man mærker det måske ikke så meget?

    Nej der er slet ikke så meget af den stil, mest pyramider desværre ikke så gode gameplay mæssigt og klatre på synes jeg her var jeg mere til The Lighthouse of Alexandria, og så self. diverse mure, så nej du vil ikke rigtig lægge så meget mærke til det :)

    Men ja spændt på, hvad du synes om det.

    Elwood23-11-17 12:55

  • 0

    Jeg har været lun overfor Wolfenstein 2: The New Colossus, men jeg har været lidt usikker på hvor godt det ville køre på min pc. Så det var en glædelig nyhed, at der var kommet en demo til spillet, hvor man kan spille første bane igennem. Og hold da kæft, det starter godt! Så godt, at jeg nu har købt spillet med Season Pass til knap 300 på Steam. Det er færdigt med at installere om få minutter, og jeg glæder mig til at komme tilbage at nakke de satans nazister! 

    Laksegaffel23-11-17 13:11

  • ★★★★★0

    Historien og karakterne er klart højdepunktet for mig i 2'eren ligesom med det første, Skydedelen var sekundær, men der er moments i historien der er ja, de er hel sikker oppe til debat mår vi kommer til moments of the year i spil fra i år dammm!

    Elwood23-11-17 13:21

  • ★★★0

    Wolfenstein 2 er i øvrigt også en del af Playstation Store's Black Friday-udsalg.

    Selvom jeg ikke lige husker prisen, så var det vist ganske billigt.

    Det kunne jeg egentlig OGSÅ godt tænke mig at prøve... Meeeeeeen, nu koncentrerer jeg mig lige om Assassins Creed i første omgang ;)

    HonoDelLoce23-11-17 14:33

  • ★★★0

    Spørgsmål angående PS+

    Er det lige meget hvor man køber "koden" fx amazon eller skal man købe det i DK før det gælder?

    Og de der månedens spil er de kun gratis i den pågældende måned eller beholder man spillene?

    MOVIE100024-11-17 13:18

  • ★★★★0

    Så vidt jeg ved, så skal koden passe til det land, du er i. 

    Dvs. køber du en kode hos amazon.com, så kan den kun bruges på den amerikanske PSN-store.

    Jeg er lidt i tvivl, om det også gælder for koder hos engelsk amazon?

    Men som regel kan man slet ikke få lov til at købe koderne hos amazon, hvis man har adresse i et andet land.

    Jeg har gjort det, at jeg har oprettet en konto på US PSN også.

    Hvis der er et godt tilbud, så finder jeg en hjemmeside først, hvor man enten kan købe forudbetalte amerikanske "kreditkort" på et bestemt beløb eller gavekortskoder til PSN store, og så bruger jeg sådan en til betaling. 

    Man kan nemlig ikke oprette sig og betale med et dansk VISA/ Dankort på den amerikanske store. 

    Mht. de gratis spil, så er de gratis lige så længe, du har PS Plus. Du skal bare huske som minimum at gemme dem i dit bibliotek (dvs. du behøver ikke at downloade dem helt), mens de er gratis. Så kan du fremover altid hente dem og spille dem igen.

    thomsen24-11-17 13:27

  • ★★★0

    Så vidt jeg ved, så skal koden passe til det land, du er i. 

    Dvs. køber du en kode hos amazon.com, så kan den kun bruges på den amerikanske PSN-store.

    Jeg er lidt i tvivl, om det også gælder for koder hos engelsk amazon?

    Men som regel kan man slet ikke få lov til at købe koderne hos amazon, hvis man har adresse i et andet land.

    Jeg har gjort det, at jeg har oprettet en konto på US PSN også.

    Hvis der er et godt tilbud, så finder jeg en hjemmeside først, hvor man enten kan købe forudbetalte amerikanske "kreditkort" på et bestemt beløb eller gavekortskoder til PSN store, og så bruger jeg sådan en til betaling. 

    Man kan nemlig ikke oprette sig og betale med et dansk VISA/ Dankort på den amerikanske store. 

    Mht. de gratis spil, så er de gratis lige så længe, du har PS Plus. Du skal bare huske som minimum at gemme dem i dit bibliotek (dvs. du behøver ikke at downloade dem helt), mens de er gratis. Så kan du fremover altid hente dem og spille dem igen.

    Super tak for hurtigt svar :)

    MOVIE100024-11-17 13:38

  • 0

    Nogen som har spottet et godt sted at købe Nintendo Switch i dag?

    Muldgraver24-11-17 16:20

  • 0

    Noob(?)-spørgsmål:

    Der burde vel ikke være noget i vejen for at købe en Switch i England, så længe man har en "forbinder" til en dansk stikkontakt?

    Muldgraver24-11-17 18:17

  • 0

    Noob(?)-spørgsmål:

    Der burde vel ikke være noget i vejen for at købe en Switch i England, så længe man har en "forbinder" til en dansk stikkontakt?

    Det burde du kunne gøre uden problemer :) Switch er regionsfri.

    Superknys24-11-17 18:26

  • 0

    Tak. Men det er nu stikkontakten, jeg er bekymret for - de bruger andre stikkontaktindgange i England. Men altså, jeg har en "konverterer" allerede og vi bruger samme frekvens... men altså, jeg vil helst ikke forhaste mig og så stå med en Swtich, som jeg alligevel ikke kan bruge :D

    Muldgraver24-11-17 18:38

  • ★★★★★★0

    Da jeg engang boede i USA, havde jeg sådan et sæt med, hvor kontakterne passede i hinanden. Der var stik til hele verden, og jeg tror det kostede 70,- Der kan så være lidt med hvor mange volt de forskellige lande kører, men jeg har nu aldrig haft problemer. Min første projektor købte jeg i Miami, og den smækkede jeg bare i en dansk kontakt med et andet stik. Den levede i mange år på trods af volten ikke lige passede helt.

    davenport24-11-17 18:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen