Marvel-præsident: 20 flere Marvel-film på vej!

Superheltegiganten har mange flere projekter i støbeskeen.

Marvel Studios udgav i går første trailer til "Avengers: Infinity War" – den første af to "Avengers"-film, som vil samle op på superheltefilmenes overordnede historie, og som visse steder er blevet betegnet som en slags begyndelsen på enden for det farverige univers. Men går man og tror, at filmselskabet så vil hvile på laurbærrene og endegyldigt afslutte fortællingen, så tager man grueligt fejl.

Kevin Feige, der er præsident for Marvel Studios og kendt for at være manden med det forkromede overblik over franchisen, har nemlig i et nyt interview indikeret, at studiet har ikke færre end 20(!) filmidéer klar til at blive sat i værk, efter den fjerde "Avengers" har ramt biograflærrederne. Og ikke nok med det, så skulle projekterne være mærkbart anderledes, end hvad vi hidtil har set i tegneseriefilmatiseringerne.

Nye verdener

Lidt flere interessante detaljer om, hvad man kan forvente, var der at hente fra Disneys CEO, Bob Iger: "Vi ønsker os verdener, der er helt adskilte – enten geografisk eller tidsmæssigt – fra de verdener, vi allerede har besøgt," udtaler Iger om fremtidens potentielle film.

Det falder også godt i tråd med, hvad Marvels kalender ellers bringer os i den kommende tid. Næste år byder både på førnævnte "Avengers: Infinity War", men også "Black Panther", som udspiller sig i den hemmelighedsfulde nation Wakanda. "Captain Marvel" følger året efter med selskabets første kvindelige superhelt i hovedrollen og et plot, der udspiller sig i 90'erne og altså længe før den første "Iron Man"-film foregik.

Desuden har "Guardians of the Galaxy"-instruktøren James Gunn tidligere udtalt, at han gerne vil udforske flere af Marvel-universets kosmiske hjørner.

Inden vi når så vidt, rammer "Avengers: Infinity War" dog biograferne 3. maj næste år – og fortsættelsen er klar 2. maj 2019.

Kommentarer

Marvel-præsident: 20 flere Marvel-film på vej!

  • ★★★★★0

    Ja, jeg kunne godt tænke mig et mere bredt udvalg af blockbusters i hvert fald. En stor del af de største er jo netop superheltefilm, og så længe de tjener som de gør, tør ingen at konkurrere med noget andet stort samtidig. Men nej, det er jo på ingen måde garant for bedre film, at superheltefilm bliver minimeret i biograferne. Det ændrer dog ikke på, at jeg ser frem til, at den næste genre overtager. Superheltefilm har domineret i temmelig lang tid nu.

    David Lund30-11-17 19:05

  • ★★★★★★0

    Jeg har nu altid ønsket mig et bredt udvalg af genrer, uanset. 

    T. Nielsen30-11-17 19:13

  • ★★★★★0

    Jeg har nu altid ønsket mig et bredt udvalg af genrer, uanset. 

    Det får vi nok lidt svært ved at være uenige om!

    David Lund30-11-17 19:16

  • ★★★★0

    Der gives ingen garantier på film. Men det vil give plads til andet og forhåbenlig også mere inspireret af guldalderen med old school ramasjang og mindre computere. Alene dét ville løfte niveauet gevaldigt. Jeg tror også det ville bringe budgetterne ned. 

    Babo30-11-17 19:21

  • ★★★★★★0

    I bund og grund er jeg egentlig ligeglad med hvor meget cgi der bruges, hvis det fungerer. Men jeg er enig i at der er for meget brug af det, hvor det stikker lidt i øjnene.

    T. Nielsen30-11-17 19:28

  • ★★★★★★0

    Det får vi nok lidt svært ved at være uenige om!

    Nå dog:-D

    T. Nielsen30-11-17 19:28

  • ★★★1

    Hono - jeg kritiserer lidt udvalget i højsæsonen. Menuen består af superhelte, prequels, sequels, reboots og den slags. Få er vellykkede, jovist, mange bærer præg af skabelonerne.

    Åh, jamen det kan vi da godt blive enige om. Hvis du tager sådan en bred palet, så ja, så fylder det da rigtigt meget :)

    Men så ser jeg det bare ikke som et problem med, at superhelte-film fylder for meget eller gør skade på andre genrer - men blot at der er for lidt producenter, der tør prøve noget nyt.

    Mit synspunkt er bare, at superheltefilmene - igen, alt andet lige - bør give bedre muligheder for flere sats, fordi de giver selskaberne så sund en økonomi.

    Men at der generelt er for lidt "originalitet" i især de store blockbusters, det kan vi sagtens blive enige om :)

    HonoDelLoce30-11-17 22:28

  • ★★★★0

    Hono - hvor problemet ligger kan vi kun gætte på. Hvis økonomien er så sund, så burde der netop komme noget andet på menuen. Men det gør der ikke. Eller sjældent ihvertfald. Så jeg må antage, at der ikke er 'råd' til 'det andet' og hvis man ikke kan hive penge hjem igen, så laver man det ikke.  Forståeligt ud fra simpel forretnings synspunkt, men ærgerligt for kunsten. Så der skal ske noget helt absurd, som drastisk fald i billetsalg, hvis skuden skal vendes, men jeg tvivler stort på det sker lige foreløbigt. Det ville ihvertfald tvinge Hollywood til at lave andet, hvis det engang sikre sats ikke længere gav pote ved billetlugen. 

    Babo30-11-17 23:14

  • 0

    Selv spekulerer jeg lidt på, om annonceringen af de mange nye film har noget at gøre med, at Disney er i gang med, at opkøbe Fox'es filmdivision med tilhørende katalog.

    Hvilket vil betyde, at X-Men og Fantastic Four vil kunne flettes ind i MCU, såfremt salget går igennem.

    Med hensyn til den verserende diskussion om superhelte-film fylder for meget, så forstår jeg den ikke helt. Argumentet lyder, at fordi superhelte-film er så succesfulde, så er det stort set kun dem man får serveret i højsæsonen, på bekostning af andre genrer underforstået.

    Men ser man bort fra MCU, hvor succesfulde er superhelte film så egentlig? Fox har da vist lige så mange missere, som hit på den konto, plus minus et par stykker.

    Endnu værre ser det ud, når man kigger på DCEU, hvor det indtil videre kun er Wonder Woman, som har været en gedigen succes. Her skal jeg måske lige indskyde, at jeg ikke betragter Christopher Nolans Batman trilogi som en del af DCEU.

    Men set med mine øjne, er Christopher Nolans Batman trilogi en væsentlig grund til, at DCEU fejler med stort set alt, hvad de indtil nu har leveret.

    Så når kritikken af superhelte film fylder for meget i film-landskabet, er det så i virkeligheden at MCU fylder for meget i film-landskabet man mener?

    Kviesgaard 1-12-17 07:12

  • ★★★★★★1

    Det er måske også svært at snakke om hvorvidt superhelte fylder for meget i blockbustersæsonen, fordi kigger man på definitionen af begrebet, betegnes en blockbuster kun som en film der er stort produceret og skal ramme så bredt som overhovedet muligt, for at blive så populær som overhovedet muligt. Og menes der udelukkende sommerblockbusters, fordi det det udelukker jo film som Star Wars.

    Strengt talt, udelukker det jo film som Deadpool og Logan, da en R-rating som udgangspunkt udelukker en lang række biografgængere og man man måske argumentere for, at budgettet skal være over et vist niveau.

    Selv ville jeg inkludere de tre ovenstående, samt inkludere de film som der er store forventninger til, hvilket betyder de film, hvor der reklameres stærkt for, næsten uanset produktionsbudget.

    1. Transformers: The Last Knight
    2. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
    3. The Fate of the Furious
    4. Justice League
    5. Star Wars: The Last Jedi
    6. Guardians of the Galaxy vol. 2
    7. Despicable Me 3
    8. Resident Evil: The Final Chapter
    9. Thor: Ragnarock
    10. Wonder Woman
    11. Logan
    12. Spider-Man: Homecoming
    13. Jumanji: Welcome to the Jungle
    14. Power Rangers (?)
    15. Underworld: Blood Wars
    16. The Mummy
    17. It
    18. War for The Planet of the Apes
    19. Kong: Skull Island
    20. Pitch Perfect 3
    21. Alien: Covenant
    22. Kingsman: The Golden Circle (?)
    23. Fifty Shades Darker
    24. All Eyez on Me
    25. XXX 3
    26. The Dark Tower
    27. Moana
    28. John Wick 2
    29. The LEGO Batman Movie
    30. Dunkirk
    31. King Arthur: Legend of the Sword
    32. Captain Underpants
    33. The Emoji Movie
    34. Geostorm
    35. Blade Runner 2049
    36. The Great Wall
    37. Valerian and the City of a Thousand Planets
    38. Ghost in the Shell
    39. Split
    40. The Foreigner
    41. Baby Driver
    42. Get Out
    43. A Bad Moms Christmas
    44. American Assassin
    45. Flatliners
    46. American Made
    47. Atomic Blonde
    48. Rough Night
    49. Live By Night
    50. Gold

    Jeg stoppede ved 50, men kunne nok have fortsat og har kun baseret det på den amerikanske udgivelsesdato. Der er sikkert nogle man kan pille ud af listen og andre man kan putte på, jeg betegner ikke Kingsmen som en superheltefilm.

    Til næste år kommer der 8 superheltefilm, så vidt jeg kan læse mig til og hvad der sker derefter, er svært at vide. Selvom Disney ender med at købe Fox, tror jeg ikke at de kommer over de 2-3 superheltefilm, ihvertfald ikke når det drejer sig om det "primære" Marvel-univers, men det kan selvfølgelig være at de opretter et selvstændigt brand til R-rated superheltefilm, for at bygge videre på den succes som Deadpool og Logan har haft.

    Det korte af det lange er, at jeg ikke synes at superheltefilm fylder så meget i billedet. Det kan måske se sådan ud, hvis man bor et sted hvor biograferne kun viser et begrænset udvalg af film. Det ved jeg at nogle brugere på Reddit har klaget over, når jeg har prikket lidt til deres brok over superheltefilm.

    Zero Cool 1-12-17 08:50

  • ★★★★★0

    Jeg tror det kommer meget an på definitionerne, Bruno. Og sikkert også i hvor høj grad man oplever, at se den samme film med en person i et nyt kostume igen og igen.

    For mit vedkommende handler det udelukkende om sommerens blockbusters. I vinterhalvåret synes jeg egentlig, at det er spredt meget godt ud. Og når jeg snakker blockbusters, mener jeg kun de helt tunge drenge. Dem der får andre film til, at finde nogle premieredatoer, der ikke ligger oveni deres i frygt for, at ingen vil indkassere billetter. Og her mener jeg, at superheltefilmene dominerer markedet i al for høj grad. Det skal nok ikke læses som decideret brok, for jeg køber også billet til mange af dem, da flere er glimrende film. Men jeg kan mærke en træthed i dem alligevel, hvilket vel er svært at undgå efter så lang tid. Derfor glæder jeg mig til, at de ryger lidt ned i kvantitet, og den næste bølge indenfor en andren genre overtager markedet. For det er jo netop sådan det ofte er i Hollywood - en tid med historiske film, en tid med westerns, en tid med actionkomedier, en tid med sci-fi og nu en tid med superheltefilm. Men det kommer jo nok af sig selv på et tidspunkt, men jeg kan mærke, at jeg er klar.

    David Lund 1-12-17 10:13

  • ★★★★★★0

    Jep, det er nemlig et emne, der ikke er let at diskutere, når alle har sin egen definition af hvad en blockbuster er for en sag.

    Zero Cool 1-12-17 10:21

  • ★★★★★0

    Jep, det er nemlig et emne, der ikke er let at diskutere, når alle har sin egen definition af hvad en blockbuster er for en sag.

    Lige præcis! Og som sagt skal det altså ikke læses som brok fra min side. Måske hvis det fortsætter på samme niveau i 5-10 år mere, men i øjeblikket ser jeg fortsat gerne dem alle. 

    David Lund 1-12-17 10:23

  • ★★★★★★0

    Næ film som Outlaw King anser jeg heller ikke som blockbusters og lidt sjovt jeg nu bruger et eksempel på en film der netop kommer, på at sætte lys på film der klages over ikke kommer pga superheltefilmene:-/ 

    Men derfor kan “mindre” film med større budgetter (ikke i JL klassen) som netop mere historiske og alvorsfulde film, hvis jeg må kalde dem sådan kort, jo godt drukne lidt i markedet af store blockbusters. Jeg synes stadig der snakkes om to ting. Er kvaliteten på blockbusters for ringe og er der for mange superheltefilm? Emnet er forbundet ja, men kan også være to vidt forskellige ting. Ser man bort fra personlig smag, så har netop en del af superheltefilmene fra Marvel af, haft en høj standard hvis man ser på konsensus af anmeldelserne. 

    T. Nielsen 1-12-17 11:13

  • ★★★★★★0

    Jeg ville heller ikke nødvendigvis definere Outlaw King som en blockbuster, da den er britisk produceret. Det bliver godt nok lidt mudret, når det kommer til Bond-film, men "blockbuster" er jo et amerikansk begreb.

    Samtidig vil mindre/billigere film jo altid stå dårligere i forhold til større/dyrere film, fordi de ikke har så mange penge til PR. Det er som sådan ikke noget nyt og man kan vel sige, at kæmpeproduktioner som vi er vant til i dag, er noget der for alvor tog fart i 90'erne, hvor bl.a. T2, Titanic og Waterworld lidt skabte den trend, som vi ser i dag.

    Så hvis man kigger på film med kæmpestore budgetter, hvilket vel lidt er kernen i klagepunktet her: JL, Marvel-film og tilsvarende, så synes jeg ikke nødvendigvis at standarden er blevet værre, jeg tror bare at når en film fejler, som er blevet aggressivt markedsført, så er det bare så meget mere tydeligt.

    Zero Cool 1-12-17 11:29

  • ★★★★0

    Outlaw King er måske ikke blockbusters i ordets forstand, men film på den store skala. En stor 120-millioner dollars produktion. Den type så jeg mere af i biffen. 

    Mht kvaliteten, så er jeg ikke interesseret i konsensus af anmeldelserne, hvad Marvel angår. Det ændrer ikke på hvad jeg helst ønsker at se mere af. 

    Babo 1-12-17 13:03

  • ★★★★★★0

    Outlaw King er måske ikke blockbusters i ordets forstand, men film på den store skala. En stor 120-millioner dollars produktion. Den type så jeg mere af i biffen. 

    Mht kvaliteten, så er jeg ikke interesseret i konsensus af anmeldelserne, hvad Marvel angår. Det ændrer ikke på hvad jeg helst ønsker at se mere af. 

    Som jeg skrev, ser man bort fra personlig smag Babo, så er der altså lidt mere nuanceret end blot ensidige påstande. Så kan vi alle have vores personlige meninger og det skal vi også. Men det stadig indimellem synes jeg, en god ide at debattere ens holdning på en baggrund af fakta (så vidt dette er muligt). 

    Og du ønsker at se andet, det gør jeg også. For mig er det bare ikke enten/eller. Nu er netop Outlaw King som du selv nævner, jo også rent faktisk på vej. 

    T. Nielsen 1-12-17 13:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen