Trailer: Komiske Bill Hader er lejemorder i HBO-serien "Barry"

Bill Hader spiller lejemorder med skuespillerdrømme i ny original serie fra HBO.

Tv-seriernes gigant HBO har længe være succesfulde med at producere originale komedieserier. Med alt fra "Sex and the City" og Larry Davids "Curb Your Enthusiasm" til den politiske satire "Veep" har HBO skabt knivskarp underholdning. Nu er de klar med et nyt sats i form af serien "Barry", som du kan se en trailer til herunder.

Serien handler om den tidligere marinesoldat Barry, der tjener til dagen og vejen ved at udføre små jobs som lejemorder. Tilværelsen som lejemorder er dog ensom og utilfredsstillende, så Barry søger mod Los Angeles for at begå ét sidste mord. Her støder han uventet på en amatørteatergruppe og opdager en passion for skuespil – samtidig med, at han må kæmpe med sin fortid.

Den altoverskyggende drivkraft bag "Barry" er den altid komiske skuespiller Bill Hader, der tidligere har været inde over alt fra serier som "Saturday Night Live" og "South Park" til film som Pixars "Inderst inde" og ungdomskomedien "Superbad" fra 2007.

"Barry" må siges at være lidt af et hjertebarn for Bill Hader. Udover både at indtage seriens titelrolle, skrive manuskriptet og desuden producere, så får han også sin debut som instruktør på en håndfuld afsnit.

Foruden Bill Hader er Alec Berg ("Seinfeld") også med til at skrive og co-producere, mens blandt andre Henry Winkler ("Familie på livstid"), Stephen Root ("Office Space") og Sarah Goldberg ("Hindsight") kan ses i serien.

Kommentarer

Komiske Bill Hader er lejemorder i HBO-serien "Barry"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen