Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • 0

    Ja det er nok meget heldigt at det ikke er Ricky Gervais som er vært for hverken Oscars eller Golden Globe.

    Whispering Horse 5-12-17 22:42

  • 0

    Jeg tror i øvrigt også at #Metoo bevægelsen kommer til at vinde. Ikke mindst fordi det har udviklet sig til ikke kun at være en kritik og anklage af enkeltpersoner, men nærmere hele den kultur der finder til stede i Hollywood, hvor en del magtfulde mænd har et problem med at forvalte den magt og tror de kan alt.

    Whispering Horse 5-12-17 22:51

  • 0

    Jeg har lige anskaffet mig en VPN som hedder NordVPN, da Hola ikke ligefrem er den bedst og mest sikker, hvilket er en underdrivelse. Har dog først fået det gjort nu. Fungerer smidigt og forholdsvis hurtigt og til min overraskelse fungerer det også til Netflix. Det er dog ikke derfor jeg bruger den. Jeg vil bare gerne kunne se videoer fra Danmark og udenlandske nyhedssider, TV2 og DR blandt andet samt nogle udenlandske sider også og Netflix er ret aggressive i deres blokering, så ser det mere som en bonus. TV3 Sport fungerer den dog sjovt nok ikke på, men fungerer fint på Viaplay, hvilket er lidt pudsigt da det er samme firma og har prøvet forskellige browsere og på mobilen også, så de må have spærret for VPN.

    Det ser heller ikke ud til at man kan allokere en hjemmeside til en bestemt server, således at hvis jeg for eksempel går ind på tv2.dk så skifter den automatisk til en dansk server. Det overlever jeg nok, selv om det andet vil gøre det lidt smidigere.

    Derudover er den ret billig. Jeg har betalt $99 for tre år, med 30 dages pengene tilbage garanti.

    Whispering Horse 6-12-17 01:11

  • ★★0

    Han har heller ikke lige frem det danske sprog med sig, i #Metoo - Tøhøhø...

    jyllands-posten.dk/kultur/ECE10086224/hollywoodstjernen-robert-knepper-anklages-af-fire-nye-kvinder-for-sexchikane/

    MadMartigan 6-12-17 07:24

  • ★★★★0

    Så mangler vi vel blot Kurt Sutter.

    Bruce 6-12-17 12:51

  • ★★★★1

    Som forudset: money.cnn.com/2017/12/06/media/time-person-of-the-year-2017/index.html

    chandler75 6-12-17 14:18

  • ★★★0

    Kan læse mig til at Fantasten flopper.
    Det er vel ikke så overraksende.

    Aranyhajú Nyárszépe 6-12-17 16:02

  • ★★★★0

    Fantasten?

    chandler75 6-12-17 16:12

  • ★★★0

    Fantasten?

    Den nye danske film hvor man endnu engang kan se Dejan Cukic spille poker.
    I har da selv skrevet om den her på siden flere gange.

    Aranyhajú Nyárszépe 6-12-17 16:21

  • ★★★0

    ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/film/kaempe-million-flop-dansk-storfilm-droppet-efter-to-uger/6947136

    Aranyhajú Nyárszépe 6-12-17 16:24

  • ★★★★★★0

    Har lige købt et magickort til 500 kr :)

    Guldager 6-12-17 16:43

  • ★★★★0

    Den nye danske film hvor man endnu engang kan se Dejan Cukic spille poker.
    I har da selv skrevet om den her på siden flere gange.

    Ah. Havde allerede glemt alt om den. Ligesom de fleste andre, tilsyneladende...

    chandler75 6-12-17 17:33

  • ★★★★★0

    Amazon Prime Video er endelig udkommet som App på Apple TV. 

    Kruse 6-12-17 17:54

  • ★★★★0

    Amazon Prime Video er endelig udkommet som App på Apple TV. 

    Wtf, jeg checkede så sent som for 4-5 timer siden, og der kunne jeg ikke finde det.

    Edit. Men ganske rigtigt, nu er den der. Tak for heads up!

    dyg 6-12-17 18:00

  • ★★★★★0

    Fantasten?

    Case in point :] 

    Lars! 6-12-17 19:03

  • ★★★★★★4

    Jeg besøgte Odense julemarked i dag, sammen med min kone og vores to piger. Rigtigt hyggeligt (og indrømmet samtidig en bet anstrengende/krævende, med børn på 2 og 4 år kan jeg godt synes). Vi er på en (tiltrængt) miniferie i Faaborg Dancenter, så turen til Odense var oplagt. 

    Vi fik da set dukketeater, “Hvad fatter Gør” og selv om det er totalt old  school, så fangede det virkelig begge piger max og det var fedt at se. Der blev kørt lidt hestevogn, men det var kun mindstepigen og fruen, da den største hellere ville hen og guffe en fransk hot dog:-D 

    Så var der naturligvis de obligatoriske æbleskiver, kaffe og lidt legetøj til pigerne, nu de skulle opleve et sådant sted. De fik nogle (dyre!) træfigurer med eventyret om De 3 Bukkebruse, som de begge elsker (vi havde endda lige leget det på legepladsen dagen før her hvor vi har lejet os ind:)

    Fik også hilst på en pige jeg datede tilbage i 2008, som jeg ikke har set siden stort set, men som jeg via facebook stadig har lidt kontakt til indimellem. Intet lummert og fordækt, skulle nogen få den tanke:) Min kone kunne næsten ikke tro jeg kunne have dated hende dengang, da hun mente og troede det var en 18-19 årig pige der var kommet hen og krammet mig og sagt hej:-D Hun så stadig også MEGET ung ud, men er dog over 30:-P 

    Efter en lang dag ude, er det rart at være tilbage i ferielejligheden. Vores piger er heldigvis stort set altid nemme at natte, uanset hvad vi har lavet. Det værdsætter jeg ekstra, nu man selv kan føle sig udbrændt, om end jeg har det godt i disse dage synes jeg (en del herinde ved hvad jeg snakker on). At pigerne er så nemme at natte tror jeg også skyldes meget (eller mere end min skyld) min kone, som altid har været god til at fastholde meget faste rutiner og sendetider (det er så mig der holder meget fast i at natning er med klassisk historielæsning fra en bog næsten hver gang, fremfor Tv, Tablets osv. Ja der er jeg sgu indrømmet (også!) ret reaktionær:)

    T. Nielsen 6-12-17 19:48

  • ★★★1

    Dejligt. Det er godt at være lidt reaktionær -  særlig i forhold til godnatlæsning. :)

    Benway 6-12-17 19:55

  • ★★★★★★0

    Dejligt. Det er godt at være lidt reaktionær -  særlig i forhold til godnatlæsning. :)

    Det er jeg sikker på du har ret i:-)

    T. Nielsen 6-12-17 19:56

  • ★★★★★★0

    Suk, hernede er valget mellem den største sal og så 3D eller så er man henvist til den mindste sal, vil man se The Last Jedi. Havde håbet på bare en visning om dagen i den store sal i 2D. Jeg er tæt på at droppe bio-turen, da jeg føler mig utilfreds uanset hvad jeg vælger. Det ender dog nok med 3D udgaven:-(

    T. Nielsen 6-12-17 20:03

  • ★★0

    Støt mit lokale hood :)

    nyheder.tv2.dk/samfund/2017-12-05-broedre-vil-bygge-eksklusive-hytter-til-turister-i-traetoppene

    MadMartigan 6-12-17 21:20

  • ★★★★★★1

    T. Nielsen - af alt hvad jeg har læst om babyer og søvn, så har I helt sikkert gjort det rigtigt. Faste rutiner er smart - så er der ikke så meget at diskutere - og læsning er meget bedre at falde i søvn til end skærm. Det skyldes bl.a. at lyset fra skærmen har nogle af de samme bølgelængder som dagslys, så hjernen kan godt blive snydt i forhold til døgnrytmen.

    Vi er ret dårlig selv til det med skærme, men vi har allerede nu (selvom det ikke er nødvendigt endnu) lavet faste putterutiner.

    Guldager 6-12-17 21:27

  • ★★★★★★0

    Det fungerer i hvert fald fremragende og stemmer også overens med det meste af de teorier jeg selv tror på og mindes fra min studietid. Altså det med faste tider og rutiner. Det med lyset har jeg svagt læst lidt om, i en avisartikel eller to tror jeg, men ellers ved jeg nok ikke meget om det. Så godt at høre at det skulle give mening på flere niveauer. For jeg skal gerne indrømme at for mig handler det i lige så høj grad om kulturel dannelse (uden forsøg på at lyde for højpandet), gammeldags sprogforståelse, indlevelse i en fortælling og den slags. Så er der jo sidegevinsten at nu de er begyndt at blive lidt større, kan vi langsomt tage hul på Grimm, H.C. Andersen og andet som jeg også gerne selv læser/genlæser. 

    Vi har også hørt for det i børnehaven/vuggestuen (hørt i positiv forstand), at når de arbejder med mange af disse historier (som de mere eller mindre er pålagt i noget der kaldes kompas), så kan vores piger dem ofte, kan fortælle med og bidrage. Det er ikke derfor vi har gjort det, men da sjovt at høre at f.eks ens 2 årig kan hele Rødhætte uden hjælp næsten. 

    T. Nielsen 6-12-17 21:51

  • ★★★★★★0

    Argh, har tabt min pung...håber den kan findes på UCL, hvis ikke bliver det lidt dyrt (der var heldigvis ingen penge i). Har spærret mit kort, men venter lige til i morgen med at bestille sygesikring og kørekort, hvis den nu skulle dukke op på UCL...

    Guldager 7-12-17 16:32

  • ★★★★★★0

    Den befinder sig nok allerede et sted midt i Polen...

    davenport 7-12-17 16:45

  • 0

    Har lige fået mail fra Spotify om mit musikår 2017. Jeg har åbenbart lyttet til 24,961 minutters musik, 2,161 forskellige sange og 654 forskellige artister. Det er egentlig meget sjovt at de laver en sådan statistik over året og laver en liste over favoritliste over sange, selv om der er et par sange der heller sikkert stikker ud og som jeg nok tidligere ikke ville anerkende jeg har lyttet. Nu er jo dog blevet så gammel, at jeg er fuldstændig ligeglad.

    Whispering Horse 7-12-17 19:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen