Tvært imod, det der virkeligt vinder ved sous vide er det dårlige kød. Du kan næsten gøre det mest uspiselige seje kød til en fornøjelse at spise med en sous vide.
Jeg har da også smidt oksemørbrad i den før, men det er i forvejen så mørt og lækkert, at det intet vinder ved det. Det er dog givet, at det er meget nemmere at styre temperatuen på kødet, men du risikerer også, at det bliver lever-agtigt i teksturen, hvis det får lidt for meget.
En god steak vil jeg meget hellere brune af på panden, og så smide hele lortet i ovnen i et par minutter. Utroligt nemt at styre, og det tager ingen tid.
Ach so :)
Ja, personligt har jeg aldrig prøvet sous vide (i hvert fald ikke i hjemmekøkkenet). Tricket med ovnen bruger jeg selv. Hvis jeg skal lave flere bøffer på engang, så køber jeg gerne en mørbrad, bruner den på panden, langtidssteger den i ovnen, lader den hvile, skærer ud og giver stegeskorpe på fladerne på panden og voila - de bedste bøffer, jeg kan kreere :D