Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Ja, det er da sjovt.
    Jeg har hørt 18,785 minutter 2,137 forskellige numre fra 725 forskellige kunstnere.

    Er nok lidt overrasket over det er så meget. Hører kun musik hvis jeg foretager mig noget der kræver min koncentration eller hvis jeg er fuld. Ellers foretrækker jeg lydbøger og P1.
    Syntes altid jeg ender med at høre det samme musik og syntes det svært at finde nyt der værd at hører på.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-12-17 22:10

  • ★★★★★★0

    Jeg deler Spotify med konen, så kan ikke rigtig bruge den statistik. Men jeg ville tro, at jeg har hørt musik fra væsentlig færre kunstnere, fordi jeg ofte hører de samme 8-10 albums i en lang periode.

    Guldager 7-12-17 22:43

  • ★★★0

    www.youtube.com/watch

    Så er der en fuldblodstrailer til næste kapitel i Jurassic Park-franchisen. Ganske som med teaseren tænker jeg mest "meeeeh". Ligner lidt et sammenkog af tidligere film, tilsat vulkanudbrud.

    Men jeg kommer helt sikkert til at se den uanset. Dinoer kan bare et eller andet...

    HonoDelLoce 8-12-17 09:56

  • ★★★★★★2

    Fandt min pung igen! Den lå i vejkanten, så det er ret vildt at finde den igen :)

    Guldager 8-12-17 11:08

  • ★★★★★★0

    Har brugt eftermiddagen på Kolding Sygehus. Blev ringet op til morgen, at min farmor er indlagt med tarmslyng. Hun er 85, lider af alzheimers og meget skrøbelig, så det overlever hun ikke. Så var egentlig oppe og sige farvel til hende. Det er det 3. dødsfald (når det sker) mine børn oplever indenfor et halvt år, for første gang i deres liv. Det er sgu hårdt. Jeg er som sådan ok med det, da hun ikke vidste hvem vi var alligevel, men man er selvfølgeig ked af det, når man tænker på alle minderne. Hun var pisse sjov og sjofel, da alle kopper var i skabet. Det vil jeg savne. De mener hun dør indenfor x antal timer, og det eneste hun får er ilt og morfin. Håber det går hurtigt. Det bliver satme en lorte-jul!

    davenport 8-12-17 17:20

  • 0

    AFI Awards 2017 Official Selections

    Movies

    Get Out
    Call Be By Your Name
    The Post
    Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
    The Shape of Water
    Lady Bird
    The Florida Project
    Dunkirk
    The Big Sick
    Wonder Woman

    Television

    Big Little Lies
    The Crown
    Feud: Bette and Joan
    Game of Thrones
    The Good Place
    The Handmaid’s Tale
    Insecure
    Master of None
    Stranger Things 2
    This Is Us

    Whispering Horse 8-12-17 17:53

  • 0

    Jeg synes det tegner til at have været et godt år, med de film som er udkommet. Der er i hvert fald et par film jeg ser frem til. Lady Bird har i øvrigt i øjeblikket 100 % procent på Rotten Tomatoes med 193 anmeldelser, hvilket ikke bare er imponerende men også rekord. Og så har den 94 på Metacritic. Så ikke bare synes kritikerne godt om den. De synes meget godt om den.

    Whispering Horse 8-12-17 17:58

  • ★★★★0

    Jeg synes det tegner til at have været et godt år, med de film som er udkommet. Der er i hvert fald et par film jeg ser frem til. Lady Bird har i øvrigt i øjeblikket 100 % procent på Rotten Tomatoes med 193 anmeldelser, hvilket ikke bare er imponerende men også rekord. Og så har den 94 på Metacritic. Så ikke bare synes kritikerne godt om den. De synes meget godt om den.

    En rigtig anmelder-darling film. Jeg er bange for den er overvurderet, som Boyhood. Men jeg kan også tage fejl og den går hen og bliver rigtig god. Jeg synes ikke den ligner noget særligt, med tanke på alle farer sådan op over den. 

    Babo 8-12-17 18:24

  • ★★★★★★0

    Davenport, må jeg spørge dig om et råd: Føtex har et sous vide sæt på tilbud. Kan du svare på om det er værd at smide pengene efter, hvis du har set det. Jeg bilder min kone ind at jeg kunne ønske mig det i julegave fra pigerne, da jeg har hørt det er godt til kød!

    T. Nielsen 8-12-17 22:28

  • ★★★★★★1

    Det er en fed måde at tilberede kød på. Fx en corvette i 6 timer ved 56,5 grader. Så har du det perfekte stykke kød. Men du skal ha en vakuumpakker også, hvor du kontrolerer kødet. Så pakker du kødet med  kryddeurter og krydderi, og lader det stå og simre. Efter tilberedningen, steger du det af med stegeskorpe, og du er home free. Se hvordan på sousvide.dk Du gør aldrig andet med rødt kød, når du først har prøvet det. Perfekt hver gang!

    davenport 8-12-17 22:55

  • ★★★★★★0

    Super og tak...Vakuumpakker følger med i sættet fra Føtex. 

    T. Nielsen 8-12-17 22:57

  • ★★★★★★1

    Du læner dig op ad en oral orgasme...

    davenport 8-12-17 22:58

  • ★★★★★★0

    Ha ha stort:-D Det må jeg vise/forklare fruen:-P

    T. Nielsen 8-12-17 22:59

  • ★★★★★★1

    Du sikrer dig et livslangt udbud af blowjobs/gloryfingers etc...

    davenport 8-12-17 23:02

  • ★★★★★★0

    Jeg er solgt:-)

    T. Nielsen 8-12-17 23:29

  • ★★★★0

    Fuck nu er jeg også solgt :(

    Bruce 9-12-17 00:12

  • ★★★★0

    Du gør aldrig andet med rødt kød, når du først har prøvet det.

    Ikke helt enig. En god steak vil jeg aldrig smide i vandbadet!

    dyg 9-12-17 10:59

  • ★★★★2

    Er på vej til fatters 60 års fødselsdag, der kommer til at blive fejret med kødorgie på Flammen i Vejle. Det skal nok blive hyggeligt.

    Han er notorisk svær at købe gave til, så jeg har valgt at give ham en tur for ham og mig til Belgien. Han er de seneste år blevet rigtig glad for kirsebærøl, derfor tager jeg ham med på en masse af bryggerierne omkring Bruxelle. Derudover skal vi ud og se lidt af Belgien også, indtil videre har jeg kun planlagt at besøge Bruges og Dinant, men mon ikke vi skal se lidt mere.

    dyg 9-12-17 11:04

  • ★★★★★★0

    Ikke helt enig. En god steak vil jeg aldrig smide i vandbadet!

    En kammerat fortalte mig ellers, efter jeg nævnte Davenports Update, at han havde prøvet steaks hos en ven og aldrig fået bedre.

    T. Nielsen 9-12-17 11:16

  • ★★★0

    Ikke helt enig. En god steak vil jeg aldrig smide i vandbadet!

    Jeg troede netop, at gode bøffer var noget af det, der virkelig vandt ved sous vide?

    HonoDelLoce 9-12-17 12:09

  • ★★★★★★0

    Er på vej til Vestjylland for at besøge min mor. Det skal nok blive hyggeligt, men det var lidt lettere, da man ikke havde børn :) - han er heldigvis god til at være ude og fremmede steder. Han har været på flere weekendture med masser af mennesker 

    Guldager 9-12-17 12:22

  • ★★★★2

    Jeg troede netop, at gode bøffer var noget af det, der virkelig vandt ved sous vide?

    Tvært imod, det der virkeligt vinder ved sous vide er det dårlige kød. Du kan næsten gøre det mest uspiselige seje kød til en fornøjelse at spise med en sous vide.

    Jeg har da også smidt oksemørbrad i den før, men det er i forvejen så mørt og lækkert, at det intet vinder ved det. Det er dog givet, at det er meget nemmere at styre temperatuen på kødet, men du risikerer også, at det bliver lever-agtigt i teksturen, hvis det får lidt for meget.

    En god steak vil jeg meget hellere brune af på panden, og så smide hele lortet i ovnen i et par minutter. Utroligt nemt at styre, og det tager ingen tid.

    dyg10-12-17 18:50

  • 0

    Jeg sidder og ser at Green Bay Packers er bagud mod selveste Cleveland Browns, som er så imponerende at de har fået 1 sejr i de seneste 28 kampe. Forhåbentlig skraber de en sejr sammen og får Aaron Rodgers tilbage. Helt enorm stor betydning han har for det hold.

    Whispering Horse10-12-17 20:15

  • ★★★0

    Tvært imod, det der virkeligt vinder ved sous vide er det dårlige kød. Du kan næsten gøre det mest uspiselige seje kød til en fornøjelse at spise med en sous vide.

    Jeg har da også smidt oksemørbrad i den før, men det er i forvejen så mørt og lækkert, at det intet vinder ved det. Det er dog givet, at det er meget nemmere at styre temperatuen på kødet, men du risikerer også, at det bliver lever-agtigt i teksturen, hvis det får lidt for meget.

    En god steak vil jeg meget hellere brune af på panden, og så smide hele lortet i ovnen i et par minutter. Utroligt nemt at styre, og det tager ingen tid.

    Ach so :)

    Ja, personligt har jeg aldrig prøvet sous vide (i hvert fald ikke i hjemmekøkkenet). Tricket med ovnen bruger jeg selv. Hvis jeg skal lave flere bøffer på engang, så køber jeg gerne en mørbrad, bruner den på panden, langtidssteger den i ovnen, lader den hvile, skærer ud og giver stegeskorpe på fladerne på panden og voila - de bedste bøffer, jeg kan kreere :D 

    HonoDelLoce10-12-17 23:59

  • ★★★0

    Når man køber billetter inde på kino skal man så printe billetterne ud? Eller er der andre metoder?

    MOVIE100011-12-17 11:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen