Første kig på "X-Men: Dark Phoenix"

Sophie Turner er Jean Greys ondskabsfulde side.

De første billeder fra den kommende X-Men-film "X-Men: Dark Phoenix" er nu blevet sluppet løs via Entertainment Weekly og kan ses herunder.

Titlen "Dark Phoenix" henviser til x-kvinden Jean Greys ondskabsfulde side, som netop er omdrejningspunktet i filmen, der er inspireret af den populære historie fra tegneserierne. Man forsøgte tidligere at filmatisere historien i "X-Men: The Last Stand", men resultatet fik en skuffende modtagelse blandt både film- og tegneseriefans.

Filmen foregår i 1992, 10 år efter "X-Men: Apocalypse", hvor x-mændene og -kvinderne pludselig må se sig selv blive betragtet som helte i offentligheden.

Sophie Turner spiller hovedrollen, mens Jessica Chastain er filmens skurk. På rollelisten finder man også James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) og Evan Peters (Quicksilver).

Simon Kinberg skriver og instruerer film, der lander i biograferne til november 2018.

Kommentarer

Første kig på "X-Men: Dark Phoenix"

  • ★★★★★0

    Underligt nok er jeg stadig ikke helt mæt af X-Men. Selvom Apocalypse ikke var skide stærk. Det her er tilmed en interessant historie, som kun kan gøres bedre end den filmlort Ratner lavede.

    David Lund 7-12-17 18:06

  • 0

    Jeg må erkende jeg ikke havde hørt om denne film, men der bliver efterhånden også spyttet så mange X-Men film ud eller spin offs af X-Men at det er svært at holde styr på. Jeg kan i hvert fald ikke på stående fod nævne alle filmene i X-Men universet ude at google det. For ikke at nævne de forskellige tidsperioder de foregår i, hvor jeg synes de hopper lidt frem og tilbage. Til gengæld kan jeg rigtig godt lide X-Men universet som jeg finder blandt de mest interessante og spændende fortællinger fra Marvel. Og de to første X-Men film er blandt de allerbedste i genren, hvis ikke de bedste.

    Whispering Horse 7-12-17 19:24

  • ★★★0

    Billede 3 får mig til at spørge hvorfor er Professor X så langt væk fra de andre, og har de ikke Storm (som er på billedet til højre går jeg ud fra) til at fjerne det regnvejr, men igen det ligner også lidt en begravelse. Men hvis de vil have regnvejr og de står rundt om hullet.

    MOVIE1000 7-12-17 19:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen