Ryan Reynolds skal spille Pikachu i kommende Pokemon-film

"Deadpool"-stjernen tager turen fra rapkæftet superhelt til nuttet Pokemon.

En Pokemon-film med fokus på karakteren Detective Pikachu har længe været undervejs, og nu er alle brikkerne ved at falde på plads. Ryan Reynolds, der er mest kendt for at spille den vanvittige superhelt Deadpool, er nu officielt ombord på filmen, hvor han skal lægge stemme til den nuttede gule Pokemon.

Filmen har titlen "Dectective Pikachu" og tager udgangspunkt i spiluniverset af sammen navn. I historien arbejder Pikachu som detektiv, der bliver rodet ind i en sag, som inkluderer kidnapning. Her må han hjælpe de involverede, samtidig med han skal håndtere en næsvis journalist.

Detaljer om produktionen er stadigvæk sparsomme, men det forventes at blive en kombination af live-action og motion-capture. Ryan Reynolds vil gøre sidstnævnte, hvor han også lægger stemme til Pikachu.

Ryan Reynolds tilslutter sig en rolleliste, der på nuværende tidspunkt tæller Kathryn Newton ("Big Little Lies") og Justice Smith, som næste år er aktuel i "Jurassic World: Fallen Kingdom".

Filmen instrueres af Rob Letterman ("Gåsehud") ud fra et manuskript af Alex Hirsc,h der har skabt den animerede Disney XD-serie "Gravity Falls".

"Detective Pikachu" starter efter sigende produktionen til januar, mens en premieredato stadigvæk er ukendt.

Kommentarer

Ryan Reynolds skal spille Pikachu i kommende Pokemon-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen