Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    Hvis jeg ikke tager helt fejl, har Switch USB-C, ligesom til moderne Android-telefoner. Så i værste fald, skal du bare hive finde en USB-strømforsyning frem fra en gammel mobiltelefon og så købe et nyt kabel.

    Zero Cool24-11-17 19:55

  • 0

    Tak for hjælpen, gutter!

    Muldgraver25-11-17 13:18

  • 0

    Hvis nogen er interesseret, har jeg en PC Uplay kode til Assassins Creed Origins, som jeg ikke kommer til at bruge, så tænker at sælge den for 250 kr.

    Let me know, if interested :)

    Superknys25-11-17 22:09

  • 2

    Fik gennemført Horizon Zero Dawn her den anden dag og må sige, at det tangerer til at være én af de bedste historier jeg har oplevet i et spil. Et rigtig fedt spil..

    Bony30-11-17 18:45

  • ★★★0

    Fik gennemført Horizon Zero Dawn her den anden dag og må sige, at det tangerer til at være én af de bedste historier jeg har oplevet i et spil. Et rigtig fedt spil..

    Ja, det var virkelig godt med et nyt spil med en original historie - og endda en, der fængede hele vejen igennem.

    HonoDelLoce30-11-17 18:53

  • ★★★★★0

    Fik gennemført Horizon Zero Dawn her den anden dag og må sige, at det tangerer til at være én af de bedste historier jeg har oplevet i et spil. Et rigtig fedt spil..

    Hehe yeps, jeg er ganske enig, det fedt selv og sidde og gætte med og prøve og samle trådende med alt det man læser rundt omkring i verden.

    Og ja det var ikke uden grund jeg nærmest hele tiden spammede tråden her da jeg selv havde gennemført det :)

    Elwood30-11-17 20:58

  • ★★★★0

    Der går rygter om, at der er en remaster af Demon Souls på vej til PS4. 

    Det er baseret på, at de tre forskellige rettighedshavere - Sony, Bandai og Atlas - har annonceret, at de lukker onlineserverne i Japan, EU og USA samtidigt den 28/2-18. 

    Der kan selvfølgelig være tale om, at Bandai og Atlas blot benytter sig af lejligheden til at spare penge ved at hoppe på Sonys beslutning. 

    Men det interessante er tidspunktet: det sker lige i slutningen af det japanske regnskabsår (der slutter den 31/3), hvor de japanske udviklere gerne sender mange titler på gaden for at tilfredsstille investorer. 

    Samtidigt er det meget længe siden, at vi har hørt noget fra From Soft. 

    Spekulationerne går på, at hvis der var tale om helt nyt IP, så ville de have annonceret det allerede. Og det giver ingen mening at lukke serverne, hvis man sender en fortsættelse til Demon Souls på gaden, fordi en fortsættelse utvivlsomt vil skabe ny interesse for originalen. Derfor mener nogle, at det er et tegn på, at der er en remaster på vej, og at de sætter nye servere op. 

    thomsen 2-12-17 12:28

  • 0

    Kan udvidelsen til HZD anbefales?

    Bony 3-12-17 18:57

  • 0

    Kan udvidelsen til HZD anbefales?

    Er der slet ingen der har prøvet det? :-)

    Bony 4-12-17 18:49

  • ★★★★★0

    Er der slet ingen der har prøvet det? :-)

    Nope, men skal selvsagt have det før eller siden. 

    Lars! 4-12-17 18:58

  • 0

    Er der slet ingen der har prøvet det? :-)

    Ikke endnu, desværre. Men jeg har hørt rigtig gode ting om det. Jeg tror du kan købe det med ro i sjælen :)

    Superknys 4-12-17 19:04

  • 0

    Cool.. Har ikke selv læst noget om udvidelsen, da jeg er bange for spoilers. Jeg er åbenbart mere bange for dem i spil end i film og serier. :-/ Nå, anyways, så springer jeg nok på her ganske snart. Skal lige have færdigovervejet om den mon bliver en del af deres juletilbud. :-)

    Bony 5-12-17 17:54

  • ★★★★★0

    Spillet foregår mere som en slags uudforsket del, tror ikke du får såå meget reelt nyt fra den oprindelige historie, men ja spoilers i spil er jeg også ret ræd for, hvilket gør alle de her GOTY podcast svære og lytte til medmindre jeg har gjort forarbejdet, jeg kan bare godt li og høre folk jeg følger sidde og snakke om hvorfor det og det spil eller moment var deres farvorit i år, og her snakker de jo om alt med spil, så der skal man lige forberede sig lidt før.

    Elwood 5-12-17 18:43

  • ★★★★0

    I forlængelse af rygtet om en remaster af Demon Souls fra forleden, så går der nu også rygter om en remaster af det første Dark Souls.

    Bandai holder efter sigende en event her den 15/12, hvor de vil afsløre fem nye titler.

    I et tweet, der var kortvarigt oppe, før det blev slettet igen, blev det afsløret, at en af titlerne netop skulle være en Dark Souls-remaster. 

    Der har et stykke tid været rygter om en DS-remaster til Nintendo Switch, men ifølge tweetet skulle det komme til både Switch, Xbox One og PS4. 

    Sikkert er det, at vi nok er en masse, der spidser ører på næste fredag, for at høre hvad Bandai har i gaveposen til os.

    Hvis der virkeligt kommer en remaster af enten Demon Souls eller det første Dark Souls eller oven i købet begge to, så er det day one purchases for mit vedkommende.

    Jeg er godt nok lige ved at gennemspille det førte Dark Souls for anden gang (for at nakke platinum-trofæet). Men jeg vil klart elske at spille det igennem igen i højere opløsning og måske en moderniseret spilmekanik. 

    thomsen 6-12-17 13:20

  • ★★★★★0

    Morning folk!

    Så er der sket lidt nyt i spilbranchen efter at Geoff Keighley's VGA blev afholdt i nat.

    Death Stranding

    Ny lang trailer 8 min or so Hideo Kojima madness yes please :)

    A way out CO-OP spillet der overraskede alle som Brothers udviklernes nye spil ved E3, et spil der går efter rigtig couch play co-op, eller online med en ven, hvor man kun behøver en kopi af spillet, og kan blot invite den anden.

    A way out release 23. marts

    Jeg vil ikke rigtig sige noget omkring det her endnu, da teaseren har en lille sjov ting i starten, hvis man kender til spillene de laver.

    Witchfire

    Bayonetta 1 og 2 kommer til Switch 16 Februar, det var rygtet et stykke tid, men nu er det hel officielt.

    Og så blev det bekræftet af Bayonetta 3 er under udvikling til Switch.

    Bayonetta 3

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Expansion Pass: DLC Pack 2 The Champions’ Ballad

    Har ikke lige nået og tjekke om det også gælder alle andre steder, men de sagde det er ude nu.

    Into the valley of gods

    Fra folkene bag Firewatch, et spil/walking simulator jeg holdt meget af, så det ser jeg frem til... i 2019

    From Software

    Teasede deres næste projekt, fortsættelse eller hel ny IP hmm.

    Nåja PUBG udviklerne viste deres nye Desert Map frem også.

    Sony's PSX går i gang her i weekenden de holder dog ikke nogen stor Press conf. men laver noget Playstation presents her i dag engang, de har selv udtalt at der ikke kommer de store reveals, der er dog lidt ting de gerne vil vise, og så er der panel talk med Uncharted cast i anledning af 10 års jubilæum, og efterfølgende The last of us 2 Cast panel talk, hvor der snakkes lidt mere om projektet samt Paris games week traileren, der gav en del opmærksomhed da de sluttede af med den.

    Jeg forventer ikke de store reveals, gameplay fra The last of us 2 tror jeg ikke sker, jeg tror de gemmer det til E3 næste år, men igen der var også mange der mente at Sucker Punch nye title ikke blev reveael til Paris Games Week, så de kan overraske intet er sikkert med Sony mere, er min konklusion. Men jeg tror mere Neil Druckmann vil ud og fortælle om hans vision for projektet. og E3 næste år med TLOU 2 ville stjæle showet ret meget så taktisk ku jeg se at det er valget fra Sony, men igen intet er sikkert.

    Og i løbet af weekenden så køre det reel PSX så af stablen, med demos og andet godt for dem der er dernede.

    Elwood 8-12-17 09:17

  • ★★★★0

    Morning folk!

    Så er der sket lidt nyt i spilbranchen efter at Geoff Keighley's VGA blev afholdt i nat.

    Death Stranding

    Ny lang trailer 8 min or so Hideo Kojima madness yes please :)

    Har ingen anelse om, hvad i alverden det er jeg ser ... men jeg kan li' det! :)

    thomsen 8-12-17 13:18

  • ★★★★★0

    Nu er Assassins Creed: Origins på juletilbud på Playstation Store. Halv pris. 

    Lars! 8-12-17 14:45

  • ★★★★★0

    Har ingen anelse om, hvad i alverden det er jeg ser ... men jeg kan li' det! :)

    Yeps, er spændt på hvad dælen det går ud på med gameplay også men ja jeg elsker Hideo Kojima og hans tanker, nåja og de herlige billeder af ham og Mads Mikkelsen på twitter som han lægger op, de er bare blevet best buddies :)

    Men en ting tror jeg allerede jeg vil gætte på nu her... PS5, det kommer ikke til PS4, svanesangen for PS4 gætter jeg på blir TLOU 2 ligesom de gjorde med det første til PS3. Der er ganske enkelt alt for mange titler til at det vil komme ud til PS4, og det ville også give mening med det næste projekt fra Hideo Kojima på en hel ny konsol. når 2019 er omme har PS4 også ca. været på markedet i 6 år. PS4 Pro tæller ikke for noget, det var blot en xtra ting for og forberede sig på alle de 4K tv'er folk begyndte at anskaffe sig, så den "resetter" ikke tælleren så at sige.

    PS. AC Origins kan varmt anbefales herfra :)

    Elwood 8-12-17 22:05

  • ★★★★★0

    Jeg gætter så PS4 med udgivelse Februar 2019! Og PS5 udkommer November 2020.

    David Lund 8-12-17 22:30

  • ★★★★★0

    Jeg gætter så PS4 med udgivelse Februar 2019!

    Så du gætter på days gone og TLOU2 udkommer samme år ?

    Tror de minder for meget om hinanden når man ser det på afstand, og TLOU2 Part 2 kommer allertidligst slutningen af 2018, men jeg kan bare ikke se for mig at TLOU2 ikke ender med og blive det spil PS4'eren går ud på.

    Jeg tror TLOU2 er længere henne end Death Stranding i udviklingen.

    Men ja det hele er jo blot gætterier, en ting har revealet af Sucker Punch title til Paris Games Week vist os, at Sony kan over overraske, men jeg tror blot markedet blir for crowdet, hvis alle de her titler skal ud til samme konsol.

    Men ja nu må vi se :)

    Elwood 8-12-17 22:40

  • ★★★★★0

    Jeg ved ikke helt, hvorfor du har den tanke med at TLOU2 skulle være PS4erens svanesang. Jeg tror spillet lander i slutningen af 2018, med fortsat en håndfuld store titler til at ramme konsollen de efterfølgende år. Men ja, det er da rene spekulationer.

    David Lund 8-12-17 22:44

  • ★★★★★0

    Uanset hvad så får vi nok mere og se til TLOU2 til E3 2018, så ville det heller ikke være dårligt hvis så releaset ike var langt væk self.

    I morgen er det blot panel med castet fra spillet, og snak omkring Paris Games Week traileren, så det skal nok også blive godt og se og høre :)

    Elwood 8-12-17 22:49

  • ★★★★★0

    Jeg tror også E3 giver os enten en dato eller i hvert fald et kvartal på TLOU2. Death Stranding derimod kan sagtens være endnu længere væk, men jeg tror simpelthen ikke på, at de er hoppet på udviklingen af spil til PS5 så tidligt. Det er nærmere noget, der så småt går i gang nu. Det kan derimod ende med, at lige netop Death Stranding ender som PS4erens store svanesang. Det har fra starten af skabt en god portion hype, og det kan sagtens ende som et uventet hit.

    David Lund 8-12-17 22:56

  • ★★★★★0

    Jeg tænkte mere på det måske blir udsat gang på gang, så det ender med og ryge på PS5, men du har nok ret i de ikke har været igang med PS5 før nu her omkring den her tid.

    Men jeg ku bare godt se det som et spil der vil ende med og tage længere tid end normalt, men ja igen rene gætterier.

    Jeg havde også troet at Sucker Punch's nye title blev revealet her til PSX, men det skete så allerede ved Paris Games Week, der blev jeg overrasket :)

    Nu glæder jeg mig blot til og høre mere om, hvordan de vil udnytte open world konceptet i deres spil.

    Elwood 8-12-17 23:07

  • ★★★★★0

    Det ville være pænt ærgerligt, hvis Death Stranding ville blive så forsinket, at det skulle videreudvikled yderligere til næste generation - ikke mindst for det nyopstartede selskab, der næppe har hverken ansatte eller midler nok til at gøre dette til en smertefri løsning. Det er dog slet ikke umuligt, da de nok ikke er alt for langt i processen endnu.

    David Lund 9-12-17 06:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen