Forum - Forum-tråd: Anmeldelser af bøger/film/artikler og essays

Anmeldelser af bøger/film/artikler og essays

  • ★★★★★★2

    I er velkommen til selv at følge op..

    Bog:

    "Du har en mærkelig statur - mvh. John"

    Af Pilkington McMuffin III

    Med et set-up i det vilde westen, et tip med hatten til Sokrates og med et gå-på-mod som Lech Walesa, åbner forfatteren op med at introducere den tragiske protagonist Palle Edwardsen, der er svensk flygtning i 1880ernes Montana. Han har gennem fire år vundet en ganske almindelig tragt i et lokalt lotteri, hvert eneste år. Han beslutter sig for, at nu er det nok!

    Allieret med sit trebenede æsel Sir Eugene, begiver han sig mod vest. På slæb har han sin samling af toiletter fra nedlagte campingpladser, og et defekt kukkeur uden fugl. Planen er at være den første i verden, til at stå på et bjerg af friske porre, og råbe af tilfældige indianere. Gerne iklædt en dragt udelukkende lavet af gammelt dej.

    Som forventet går det dog ikke helt så let, og mødet med den mavesårslidende mongol Georg Jensen, der kun kan udtale ord der rimer på Majs, fører til en nedadgående spiral, der fører begge ud i en situation, hvor en ond kæmpe tvinger dem til homoseksualitet.

    Hele historien vender på en tallerken, og vi ser pludselig situationerne og grundhandlingen ud fra Sir Eugenes synspunkt, der længe har gemt på en hemmelighed, der både involverer meskalindværge og helt almindelige trapezer (og polske piger).

    Mere skal ikke afsløres her, men til en pris af 34,- er det et fund og alle 3508 sider er god underholdning, selv på en god dag.

    7.3/10.4 

    davenport 1-09-16 21:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen