Forum - Forum-tråd: Bedste film med James Earl Jones? (ud over "Star Wars"-franchisen)

Bedste film med James Earl Jones? (ud over "Star Wars"-franchisen)

  • ★★★★★★2

    Der er dæleme mange gode film på listen og mange stærke præstationer. Min stemme går til "Field of Dreams", som er en af mine yndlingsfilm, og hvor Jones er fuldkommen fantastisk – skiftevis gravalvorlig og herligt skælmsk, og hvor han bare emmer af hjertevarme og karisma. Den skal jeg gense snart.

    The Insider10-09-24 14:35

  • ★★★★★★1

    Løvernes Konge er vel oplagt?

    Jeg går med hans rolle som Admiral Greer, og napper den film jeg holder mest af fra Jack Ryan serien; Patrioternes Spil 

    Wayne10-09-24 15:28

  • ★★★0

    Jeg har en svaghed for Best Of The Best, hvor han spiller karate træner, så stemte anden film...så valget faldt på "den".

    Ryder66610-09-24 15:40

  • ★★★★★1

    Jeg stemte også på Field of Dreams af samme årsager som Johan. Det er bare en fremragende og meget rørende film.

    NightHawk10-09-24 16:23

  • ★★★1

    Hjertet sagde Lion King og Field of Dreams, men jeg endte med at stemme på den geniale Dr. Strangelove.

    Thomas Fenger10-09-24 17:05

  • ★★★0

    Hjertet sagde Dr strange, men endte med at stemme på den fremragende spændingsfilm Hunt for red october

    Field of dreams mangler jeg tydeligvis at få set, den er kommet på listen :)

    Gorman10-09-24 22:39

  • 1

    har bare altid elsket ham i Patrioternes spil, så den film på repeat back in the days....., men king of Zamunda er også et godt bud :)

    KE!ZION11-09-24 11:17

  • 0

    Jeg går med hans rolle som Umslopogaas, måske ikke den bedste, men er født og opvokset med filmen The Lost City of Gold hvor han spiller rollen og selv den dag i dag, undrer det mig stadig, at filmen får så dårlig score på IMDb.

    Er nok min affektionsværdi af den, der ønsker den var højere rated, men er ligeglad, for den er herlig. Det er filmen forinden også og den bliver tilmed sablet ned af kritikere ;)

    Amigos11-09-24 18:57

  • ★★★★★1

    Han er også fremragende i den (nu voldsomt politisk ukorrekte) "Soul Man" fra 1986. Som jeg skrev sidste år i min anmeldelse:

    På dansk: "Klassens sorte får". En film, der aldrig ville blive lavet i dag. Sidst jeg så den var måske i slutfirserne på TV1000, og jeg fik lyst til at se den igen. Måske ikke helt overraskende er den ikke at finde på nogen streamingtjenester, men hele film ligger gratis på YouTube.

    Mark er en ung privilegeret fyr, som er blevet optaget på den prestigefyldte Harward Law. Det går dog ikke helt som planlagt, da hans velhavende far pludselig beslutter, at Mark har bedre af at stå på egne ben og således ikke vil finansiere den dyre uddannelse. Så er gode råd dyre. Mark undersøger de ledige scholarships og finder ét. Der er dog et lille problem: Ansøgeren skal være sort. 

    Mark finder en pille, der gør ham sort og giver ham afrohår, og så skal han ellers agere sort studerende - men dertilhørende cringe scener set med nutidens briller.

    Det er dog alligevel en ganske sød film, der udover komedien har fokus på ting som racial profiling fra politiet mod Mark og racisme (da hans forældre ved en fejl møder ham som sort, får de et chock - ikke fordi de kan genkende ham, men fordi han er en sort mand. Som faren siger efterfølgende: "Havde han en kniv? Jeg tror han havde en kniv!"

    Og hvem anden end James Earl Jones kunne spille den strenge og gnavne juraprofessor? :)

    7/10

    chandler7511-09-24 19:02

  • ★★★★0

    Conan! NETOP fordi - en anderledes...skurk/kultleder?

    Gasivodo12-09-24 05:50

  • 1

    Field of Dreams - virkelig en smuk film!

    "If you build it - they will come" - hold da op hvor har jeg brugt det citat mange gange i arbejdsøjemed.... men som årene går bliver mine film citater mere mere irrelevante og langtsomt men sikkert er jeg blevet "out of toutch" med de unge.

    Dominar Rygel XVI12-09-24 21:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen