Forum - Forum-tråd: Birthday Girl

Birthday Girl

  • ★★★★★★0

    Nice!

    Wayne 4-04-24 01:10

  • 0

    Det er en interessant film som tager udgangspunkt i virkeligheden og virkelige berettelser. 

    Mange kvinder er blevet udsat for overgreb på krydstogtskibe og nogle gange af personalet selv. Det er skibet selv som skal stå for sikkerheden og iblandt kan det være noget de slækker på og ikke laver ordentligt baggrundstjek og ikke hyrer nok kompetent sikkerhedspersonale.

    Desuden befinder de sig i juridisk ingenmandsland når de befinder sig ude på åbent vand, så at føre en retssag er ekstremt svært så gerningsmændene har næsten frit spil på krydstogtskibe.

    Jeg læste et sted, var det mon Washington Post, at der alene i USA var rapporteret 131 sager til FBI vedrørende overgreb, herunder voldtægt, men der er selvfølgelig en masse som ikke bliver rapporteret da det er så svært at vinde.

    Der kan læses meget mere om det her, som er en organisation for kvinder der er blevet overfaldet på krydstogtskibe: internationalcruisevictims.org/

    Kiyonji 4-04-24 09:34

  • ★★★0

    Der er jo ikke kun voldtægter, men forbrydelser generelt der ikke bliver efterforsket når de sker i internationalt farvand. Folk forsvinder på de her krydstogtskibe uden der sker noget ved det.

    Det er ikke fordi jeg har meget lyst til at se den, men skal vise den på lørdag. Nogle gange bytter jeg sal med billettøren. I så fald kommer jeg til at se "Håndtering af udøde". Ellers har Michael Noer jo efterhånden nogle redelige film på CV'et, så den er garanteret god.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-04-24 17:11

  • ★★★0

    Så fik jeg den set. Det var ret spændende og intens. Og igen en nydelse at se Trine Dyrholm. Den bedste film jeg har set i lidt tid, men jeg har også på det seneste været heldig at vinde børnefilmene, når der skal fordeles vagter i biografen. Michael Noer er efterhånden ved at være lidt interessant. Har ikke fået set "Før frosten", men det kunne da være man skulle finde den.

    Aranyhajú Nyárszépe13-04-24 21:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen