Forum - Forum-tråd: Ny teaser ude til "The Last of Us sæson 2"

"The Last of Us" sæson 2: Første teaser til den kommende sæson er ude

  • ★★★★★0

    Damm det ser intens ud, krydser fingrer for nye seer tager godt i mod Kaitlyn Dever, og det ikke ender som med Laura Bailey VA fra spillet der tog rollen på sig. Det er en intens og kræven rolle.

     Isabela Merced som Dina blir også intressant og se sammen med resten af castet, Jeffry Wright er intens, og Cathrine O'Hara's rolle hmmm... tænke tænke

    Mange moments steder og karakter jeg ser frem til at gense på en anden måde i serien her.

    Jacksonville især ville jeg gerne ha tilbragt mere tid i, i spillet.

    /Whistle

    Elwood26-09-24 19:38

  • 0

    En ting jeg synes kunne være rigtigt fedt, hvis de lavede om på i serien ift. spillet....

    Hvis det er Dina der bliver dræbt af Abby frem for Joel (*indsæt begrundelse*). Joel skal så hjælpe Ellie med at hævne drabet på Dina. Ville være totalt badass efter min mening og også en overraskelse for fans af spillene.

    ... Men det kommer nok desværre ikke til at ske :D

    The Outsider27-09-24 09:30

  • ★★★★★1

    Det kan jeg med 100% sikkerhed sige ikke ske vil uden at ha set serien :)

    Major og jeg mener major spoilers for handlingen i The Last of US Part 2, så se ikke, hvis du skal se serien, og ikke har spillet spillene.

    For det er alt andet end badass den handling som vi er vidne til, og det er ikke meningen det skal være badass, en simpel ja kom lad os dræbe den Bitch som dræbte Dina, det ville blot være den handling som så mange revenge plot følger, Ja det er en hævn aktion hun starter ud med, da det sker, fordi hun er drevet af had over for Abby, men det intressante er jo drivkraften bag de to karakter, Vi ved endnu ikke, hvorfor den her kvinde Abby hun begår sådan en horrible handling og vi hader hende jo fra første moment af fordi hun dræber en af hovedpersonerne vi har lært at holde af.

    Og gør ikke i lang tid før vi kommer til Biografen og vi skifter fokus fuldstændig og ser hvad der driver Abby til hendes handling, og det var jo dybt intressant at se snakken, hvor en del folk ikke kunne se bortfra hun havde dræbt Joel, selv når de fandt ud af årsagen, og det var her det horrible skete med at nogen folk ikke kunne se forskel mellem en rolle folk spiller og så den rigtige person, Laura Baylie fik dødstrusler, og folk truede med at komme og dræbe hendes Baby, heldigvis er Laura en stærk kvinde, så hun kom igennem det, men det var ikke en fantastiske periode, som hun også selv har kommet lidt ind på.

    Vi ser også Ellie langsom blive mere og mere væk fra den her, scenen i huset hvor Dina bønfalder hende om ikke at gå videre med hendes crusade mod Abby, men vi ved allerede at Ellie kan ikke slippe det. 

    Hvis jeg skal komme med et bud så kunne jeg godt forstille mig de byttede rundt på tingene således man måske holder drabet lidt hen, f.eks. Jacksonville, kunne jeg godt se os tilbringe meget mere tid i, i forhold til spillet.

    Elwood27-09-24 10:10

  • 0

    Jeg er ikke selv den største fan af den måde de har fortalt Abby og Joel historien på i spillet, e.g., Abby er datteren af en NPC og Joel har mistet sin gnist for at være "hemmelighedsfuld" og bare afslører at hans navn er Joel Miller til fremmede mennesker. Synes godt at det kunne være blevet håndteret bedre plot mæssigt. Men jeg kan godt se dine pointer med hvorfor det blev nødt til at være Joel. Ikke desto mindre tager jeg selvfølgelig stærkt afstand fra den måde Abby's voice-actor og skuespiller bliver behandlet på :(

    Re-itererer lige Elwood's kommentar foroven om Major spoilers :D

    The Outsider27-09-24 11:10

  • 1

    @The outsider

    Jeg synes egentlig at det giver fin nok mening at Joel introducerer sig selv. 

    Dels havde Tommy allerede afsløret hans navn på det tidspunkt (så Abby vidste allerede hvem han var), og dels var Joel aldrig super paranoid i etteren. Han var forsigtig, men han forsøgte sjældent at holde sit navn specielt hemmeligt til trods for at han var smugler, og han stolede også virkelig hurtigt på Henry og Sam.

    Og så skal man huske på at han har levet fire fredelige år i Jackson. Han er en anden person end han var i etteren. 

    Høegh27-09-24 13:04

  • ★★★★★★0

    Helt rart ikke at vide noget om handlingen, bestemt det der er mest spændende at vente på hos MAX.

    Wayne27-09-24 14:46

  • 0

    Jeg forventer at de gør det anderledes i sæson 2 end i spillet, så man i starten følger begge sider nogenlunde lige meget. Men selve handlingen ændres der likke det store på, måske lidt flere flashbacks, noget mere tilføjelse til de forskellige karakterer.

    Og så synes jeg faktisk at det r Abbys historie i spillet der er den mest interessante, specielt da hun støder på scars, tager den fart.

    Johnny4227-09-24 17:35

  • ★★★★★1

    Tænker ikke de laver jump mellem ting konstant i starten de har allerede sagt Part 2 blir flere sæsoner, Og Neil Druckmann har allerede været ude og sige at de gør samme ting som med Sæson 1, bygge videre der, hvor de kan, og andre steder forbliver måske urørt, udfra traileren er der allerede mange key moments fra spillet, og hvis man lægger mærke til det bruger de også en meget velkendt lyd gennem traileren Det smides lige i spoilers.

    "Hyletonen" lige før golf scenen, er den man høre gennem traileren plus self. Future Days af Pearl Jam, og jeg kan sagtens se det for mig at vi tilbringer meget mere tid i Jacksonville, før omdrejningspunktet kommer, der vender det hele på hovedet. Abby og Ellie er lige vigtige for mig og jeg er lidt spændt på, hvordan de laver det med Biografen om de ender med et langt flashback, eller de sætter det op anderledes eller hel skriver det om, fordi det er der, hvor spillet laver den her okay du hader Abby for det hun har gjort, men her er grunden til at hun gjorde det lang flashback, og så tilbage tuil biografen fra Ellie's side af lad os se, hvordan du opfatter deres motivationer nu og om du er enig. Jeg kan ikke rigtig få mig til at forstille de gør det, men hvis de virkelig sku være "lede" så smider de Golf scenen i sidste afsnit, som setup til næste sæson, jeg har leget lidt med tanken men tror aligevel det ville være for drastisk en ændring, men damm det kunne være crruel, tal om cliffhanger. Men uanset jeg tænker de nok tager noget længere tid om at komme til det punkt hvertfald.

    Og Ellie's møde med Seraphites, jeg kan stadigvæk høre deres fløjten for mig, hver gang jeg læser det navn :)

    Men ja spændende er det, både for os der kender historien og hvad der vil ske, hvor vi kan se de ændringer som de finder på, Episode 3 i den forrige sæson var jo noget af det bedste og det var ikke engang i spillet, så hvem ved, om vi har mere ala. det i vente med fokus på nogle karakter, jeg ved de jo havde en del de cuttede fra Part 2, så kunne være de tænkte over at få det med her, hvis det gav mening.

    Og så er det også fedt for dem som ikke kender universet, fordi det er så vellavet at de kan følge med uden at ha alt den her viden, præcis som med LOTR, blot for lige at komme med et eksempel.

    Elwood27-09-24 19:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen