Har de 2 foregående dage fået chili con carnish
Startede med at skære 800g okse spidsbrydst 3 stykke på langs
Brunede den godt i stegegryde med friskkværnet sort peber og tog den op
Svitsede i smør, 1spsk paprika, 2tsk spidskommen, 2 tsk knuste korrianderfrø
Brunede 1 løg, 1 grøn peber, 1 rød peber, 1 stang bladselleri, 1 squash, 1 aubergine, 1 rød chili og 10 cherry tomater
kød tilbage i med ca 0,5l vand og lod de simre i ca 3 timer
op med kødet, i men en stavblender til den var jævn
Mere grønt i tern, 1 af hver rød/gul/grøn peber, 1 porre, 1 stand bladselleri, 1 squash, 1 jumbo hvidløg,
Dåser i, 1 hakkede tomat, 1 grønne bønner, 1 hvide bønner, 1 bakedbeans
Mere krydder, 1 spsk, oregano, 1 spsk fermenteret chilipulver, 1 spsk rødløgspulver, 1 spsk Himalaya salt
Plukkede kødet i smulder og tilbage i gryden
Simre yderligt 1 time.
Serveret med creme fraiche