Var for anden gang på Kadeau til frokost i går, og igen går man ikke skuffet derfra.
Højdepunkterne:
- Rå reje, blancherede og pillede valnødder og en ordentlig klump caviar
- Bornholmsk klatkage af fermenteret byg, med kongekrabbekød, ost og ristede krydderurter
- Dansk hummer med hummersovs
- Den bedste røgede laks i verden med syltede figner og rabarber
- Desserten med Honningkage, flødeskum og ... en ordentlig klump caviar!
Lavpunktet:
- Den enlige kødservering. På en sommerlig menu med masser af hav og strand, så skal der også lige være en klump højreb. For det første var det et alt for stort stykke, og for det andet, så smager det bare ikke af alverden. Dog havde de en rigtig god sauce, og en super salat med til den servering, der opvejede den store klump kød lidt.
Og så har jeg nok taget min sidste vinmenu.. Jeg er ikke fan af rødvin, så hellere en masse lækre glas hvidvin.