Jeg er selv vegetarisk, men det er egentligt ikke et bevidst valg. Jeg valgte blot for en del år siden at omlægge min kost og rent tilfældigt gjorde det at kosten blev plantebaseret. Det var først efter et stykke tid at jeg faktisk blev bevidst om at jeg spiste vegetarisk, så jeg kan ikke ligefrem sige at jeg savnede det og er blot holdt ved lige siden. At være vegansk er selvfølgelig sværere og vil i højere grad kræve at du spiser naturligt altså produkter der ikke er tilsat noget. Det gør dig til gengæld også mere bevidst. Jeg spiser ikke æg, da der var noget fugleinfluenza for noget tid siden som gjorde at der ikke blev leveret æg til supermarkederne og så anvender jeg mandelmælk, da jeg synes det smager bedst og du slipper for laktose. Det er desværre også dyrere, hvilket jeg antager er pga. den højere pris på mandler.
Nu har Danmark traditionelt set været et landbrugsland som også spiller ind på vores madkultur, men det har været under ændring i lang tid og landbrug er i dag meget svært at tjene penge på og på samme måde ændrer vores madvaner også og det gælder også ude i provinsen