Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★0

    Så fik Danmark den tredje 3-stjernet Michelinrestaurant.

    Har set showet live, og det er en af de værste præsentationer, jeg har set...

    Helt enig, værste Michelin show jeg til dato har set. Og jeg fatter virkeligt ikke at Mielcke og Hurtigkarl, samt Connection igen bliver overset!

    Men hvor var det dejligt at se Eric blive belønnet!

    dyg27-05-24 18:57

  • ★★0

    Har fået Bim Bim Bap med woket kyllingefilet i sojasås anrettet på sesamris med kimchi, sojabønner, syltet agurk og bønner serveret med chilimajonæse & bagt æg 

    Kiyonji28-05-24 13:15

  • ★★★★★★0

    I aften står den på cajunris.

    I går var det en tomatsauce med frisk pasta. Har efterhånden fået godt styr på sådan en fætter, men kæler også godt for den!

    Guldager28-05-24 13:56

  • ★★★★★★0

    Her står den på boller i karry. Har rullet mine kødboller små, så det virker som mere. Der er både ris og blomkålsris til, samt ristet brød, som Mikkel scorede i Rema i aftes, da de tømte deres bakeoff skab. 

    Jeg ved ikke rigtigt om jeg spiser det. Jeg er ved at vende mig lidt mere til smagen af karry, og ved ikke om det stadig giver mig hovedpine. Det er nu stadig overhovedet ikke nogen hofret, men gider snart ikke lave andet til mig selv.

    Var til genoptræning i dag i Sundhedshusets køkken. Vi lavede en porreudgave af forloren hare uden sovs, og så lavede jeg selv en blomkålssalat med æble og ristede mandler. Det er sjovt, som folk er nemme at imponere, bare man gør tingene en lille smule anderledes. Sidste gang lavede jeg en portion bønner og gulerødder, men den ældre dame på holdet var helt perpleks, da jeg kun lige kogte det op i grøntsagsbooullion. Og så serverede det sådan lidt rodet i et fad med sesam på. "Dén tager jeg med mig!" jeez.. 

    Men det er hyggeligt nok at få lidt menneskelig kontakt, i stedet for at sidde her altid.

    davenport28-05-24 18:12

  • ★★★0

    Her blev det til Cabonara, efter Jamie Olivers opskrift. youtu.be/D_2DBLAt57c 

    MadMartigan28-05-24 18:38

  • ★★★0

    Pæren i min ovn er gået, men har stadig formået at varme kyllingeburgere og frysepizza i den. Skal bare vænne mig til at der ikke er noget lys i den...

    Ryder66628-05-24 20:56

  • ★★★★★★0

    Pæren i min ovn er gået, men har stadig formået at varme kyllingeburgere og frysepizza i den. Skal bare vænne mig til at der ikke er noget lys i den...

    Man kan købe en ny pærer ;-)

    Wayne29-05-24 07:05

  • ★★0

    Har fået Bim Bim Bap med woket kyllingefilet i sojasås anrettet på sesamris med kimchi, sojabønner, syltet agurk og bønner serveret med chilimajonæse & bagt æg 

    Lyder godt nok lækkert, elsker den type mad

    HelmerJ29-05-24 07:16

  • ★★★0

    Man kan købe en ny pærer ;-)

    Det er også planen :-)

    Ryder66629-05-24 07:27

  • ★★★★★★0

    Nøj. Min svigermor diskede op med fladfisk, der var fanget i går. De skulle lige opnå rigor mortis, så var de klar. Stegte dem i smør og vendt i mel. Kartofler, rødbeder og persillesovs. Det var uovertruffen lækkert. Personligt er jeg ret ligeglad med ben, da det er en del af retten. Man må kæmpe lidt for den lækre oplevelse. Men ramte dem sådan lige i æ asslock. Mams! Eller mums, siger jeg bare! 

    davenport30-05-24 18:59

  • ★★★★0

    Har lige læst, at Coop vil begynde at sælge kød i plastikposer frem for bakker. Da vi var i Italien i april så vi kød i plastikposer over alt, og allerede der undrede jeg mig meget over, hvorfor fanden vi ikke gør det samme herhjemme. Det sparer helt sikkert på mængden af plastik, der bliver brugt.

    Men nu siger eksperter, at det bliver svært for Coop at sælge kød i poser. Jeg ved godt vi er vanedyr, men hvorfor hulen skulle det være så forstyrrende, at kødet nu kommer i en pose?

    dyg30-05-24 19:51

  • ★★★★★★1

    Umiddelbart et godt initiativ. Poserne skal bar kunne holde til, at folk mosler rundt med dem, så der ikke går hul, ellers er det jo kun positivt. Synes også det er lidt smart/retro. Og en del lettere vedr. affald. 

    davenport30-05-24 20:14

  • ★★★★★★0

    Konen havde lige noget madspild med hjem, så fik lige syltet et glas agurker og et glas rødløg. Enkelt men lækkert at have stående, og vi var lige løbet tør for begge dele. 

    davenport31-05-24 12:18

  • ★★★★★★0

    I dag står den på tapas

    Et par klassikere:

    • Cocktailspølser og bacon
    • Bresaola med frisk basilikum og mozarella
    • Bruschetta med tomat og parmesan

    Og så tror jeg, at jeg vil lave:

    • Kartoffelblinis med laksemousse
    • Ajvar med grissini
    • Ost og kiks

    Og så skal vi sgu nok have is til dessert :)

    Det er superhyggeligt, men ikke den billigste aftensmad.

    Guldager31-05-24 13:40

  • ★★★★★★0

    Vi skal have en kyllingeburger (paddies) med salat, tomat, mayo, og så var der noget grillflæsk og nogle grillkøller med fra madspild. Laver lidt kartoffelbåde til. Glemte at købe mayo, så må selv lave en. Laver et par "boller" til konen af æg, nok lidt ala en amerikansk pandekage. (æg, havre, bagepulver, salt)

    davenport31-05-24 14:04

  • ★★★0

    Mayonnaise er så en af de ting jeg altid laver fra bunden. Det er så nemt, at jeg ikke forstår hvorfor folk køber det færdiglavet. Det eneste er måske at holdbarheden ikke er så god som dem man køber. Jeg laver den selvfølgelig altid på koldpresset rapsolie.

    Skal lige et smut i fitten og træne. Så kigger jeg hvad de har i Rema bagefter. Måske bliver det en omelet af en slags.

    Aranyhajú Nyárszépe31-05-24 15:44

  • ★★★★★★0

    Bare det var mig der skulle i fitten...

    Tror faktisk Rema har asparges på tilbud - de er sgu lækre i en omelet. 

    davenport31-05-24 15:49

  • ★★★★★★0

    Fandt lige en pose chilicheese i fryseren. Den har jeg også lavet, så gav det lige lidt mere plads. De er ikke særligt gode. Synes ikke man kan lave den slags hjemme ordentligt. Man skal have en McD protonifier for at kunne lave dem godt. 

    davenport31-05-24 18:06

  • ★★★0

    Ja, det er fantastisk med fitten. Det frisker jo nærmest op med sådan en omgang og alt stritter jo bagefter.

    Jeg fik tarteletter med høns i asparges i sidste uge. Har købt nogle pølser og rød peber. Så vil jeg prøve at lave noget krydreomelet. Har også bacon i købeskabet. Ikke så sundt, men det skal jo bruges. Der kommer ikke purløg på, da der kun var en tilbage i Rema og den så noget træt ud.

    Laver sgu også koldskål senere. Har købt kerne- og tykmælk, samt vaniljestænger. Det synes jeg er godt her om sommeren og det er også meget nemt at lave.

    Det bliver en vild aften.

    Aranyhajú Nyárszépe31-05-24 18:32

  • ★★★★★★1

    Du skulle næsten invitere nogen. Det er da alt for meget spas til én mand ;)

    davenport31-05-24 19:30

  • ★★★0

    Har fået Spaghetti bolognese hertil aften og en liter is med nougat og chokolade. Mega mums...

    Ryder66631-05-24 22:56

  • ★★★0

    Har købt  rigtige BBQ hakkebøffer så imorgen vil jeg købe rødbeder og ristede løg og lave burgere. Ha sesam boller i forvejen så køber lidt lækkert tilbehør...

    Ryder666 1-06-24 20:38

  • ★★★★★★0

    Har ryddet lidt op i fryseren, så vi skal have noget sojamad. Der var syv kyllingefilleter, en pose wokgrønt, en masse samosaer og så lidt risnudler. Jeg bagte lige et glutenfri rugbrød, og nu er jeg simpelthen færdig som spillemand for i dag. 

    davenport 3-06-24 18:23

  • ★★★0

    Rugbrød og friske danske jordbær med fløde og sukker.

    MadMartigan 3-06-24 19:08

  • ★★★★★★0

    Lidt en sjov kombi...

    davenport 3-06-24 19:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen