Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    Den skal bare toppes med remoulade og ristede løg. Så er den hjemme.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-06-24 20:12

  • ★★★★★★0

    Det blev satme noget tørt lortemad. Det var ikke min flotteste optræden udi det culinare. Men mit udgangspunkt var satme også ringe... Det bedste var soyaen...

    davenport 3-06-24 20:19

  • ★★★★★★0

    Tomathalløj og pasta.

    I morgen ved jeg sgu ikke lige, hvad det bliver. Har møde fra 17-19, så køber nok noget toastbrød, laks og flødeost, som jeg kan spise hurtigt, når jeg kommer hjem.

    Guldager 3-06-24 20:20

  • ★★★0

    Lidt en sjov kombi...

    Kravet var at ungerne skulle spise 2 skiver rugbrød hver, inden de måtte gå amok i jordbær. Det er årets største dag, for hende på 9, når der kommer jordbær. Hun havde så ondt i maven at kun knapt kunne gå bagefter..

    2 bakker = 70 kr. - Kan nærmest kun huske de har kostet 20 kr. per bakke..

    MadMartigan 3-06-24 20:42

  • ★★0

    I går stod den på stegte panerede kyllingeinderfileter med stærk rød sovs og salat og radiser fra haven. For lige at holde styr på det hele foreslog Anita det blev serveret i burgerboller, forslaget blev stemt igennem uden anmærkninger.

    HelmerJ 4-06-24 06:57

  • ★★★★★★0

    Vi prøver med noget nyt: små majspandekager med en klump tynd fars af okse trykket ud over. Så en skive cheddar, hjemmelavet Big Mac dressing og salat. Det er meget enkelt, og tager egentlig kun tid med prep. Det er vel nærmest en Big Mac Tortilla. (Jeg stegte lige én af - man skal jo vide hvad man servere? Det smager ret godt)

    Big Mac dressing:

    5 drueagurker og et lille rødløg i minihakkeren

    1 glas mayo (evt. Hellmanns)

    lidt ketchup

    lidt sødt sennep

    paprika

    hvidløgspulver

    Røres sammen og dét er dét. Og det smager rigtigt. 

    davenport 4-06-24 16:42

  • ★★★0

    Er ikke så sulten idag, så det bliver bare til snacks i form af cheddar cheese jalapenos. En hel pose fuld med 7 stks...

    Ryder666 4-06-24 19:15

  • ★★★★★★1

    Kæft det smagte godt, det der Big Mac rip-off. Voldsomt lækkert. Og vammelt. Spiste tre, og så er det vidst fint. 

    davenport 4-06-24 20:23

  • ★★★1

    Vi prøver med noget nyt: små majspandekager med en klump tynd fars af okse trykket ud over. Så en skive cheddar, hjemmelavet Big Mac dressing og salat. Det er meget enkelt, og tager egentlig kun tid med prep. Det er vel nærmest en Big Mac Tortilla. (Jeg stegte lige én af - man skal jo vide hvad man servere? Det smager ret godt)

    Big Mac dressing:

    5 drueagurker og et lille rødløg i minihakkeren

    1 glas mayo (evt. Hellmanns)

    lidt ketchup

    lidt sødt sennep

    paprika

    hvidløgspulver

    Røres sammen og dét er dét. Og det smager rigtigt. 

    Hvis du lige kan fremtrylle en opskrift på dressingen fra Big Tasty også, så er jeg dig evigt taknemmelig! Jeg har prøvet 3-4 forskellige opskrifter, og ingen af dem rammer helt rigtigt. Og det er stort set det eneste, der kan få mig på Den Gyldne Måge (udover god, billig kaffe og nuggets ;-))

    HonoDelLoce 5-06-24 11:07

  • ★★★★★★0

    Tricket er at bruge 3-4 dråber flydende røg. Det er lidt dyrt at investere i, men sådan en flaske holder resten af dit liv... 

    davenport 5-06-24 13:51

  • ★★★★★★0

    Hvad er forskellen på Big Mac-sauce og Thousand Island?

    Guldager 5-06-24 15:08

  • ★★★★★★0

    TI er gerne rørt på creme fraise + ketchup, syltet agurk (chopped), skalotteløg - fintsnittet, paprika, sukker, salt peber og citron. Farven skal helst komme fra paprikaen, ikke ketchuppen, som mere er et sødt element. 

    BM er hakkede drueagurker i mayo + paprika, ketchup, sød sennep og en smule hakket løg. Man bruger en del mere agurk, derfor er den også lidt både sødere og mere skarp pga. eddiken. (Jeg tilføjer ikke eddike, da jeg synes agurkerne har suget nok til at give smag.)

    davenport 5-06-24 15:23

  • ★★★0

    Om lidt skal jeg have den sidste portion millionbøf.

    Appetitten er vendt tilbage...

    Ryder666 5-06-24 15:57

  • ★★★★★★0

    I dit liv, eller bare det der er tilbage? ;D 

    davenport 5-06-24 16:17

  • ★★★0

    I dit liv, eller bare det der er tilbage? ;D 

    Generelt :-)

    Ryder666 5-06-24 16:42

  • ★★★★★★0

    Er på den lokale Burgerbar. 

    Super burgere, men deres køkken sejler total rundt i bestillinger...jeg ved godt, det er sådan så jeg forventer det, men morer mig altid lidt med at se alle de andre, der er utilfredse.  

    Guldager 5-06-24 18:18

  • ★★★★★★0

    Fandt en flæskesteg i fryseren, så fik en burger med det i. Det passer meget godt til en aften, hvor vi får klø af svensken. 

    davenport 5-06-24 18:24

  • ★★★★★★0

    Fandt en flæskesteg i fryseren, så fik en burger med det i. Det passer meget godt til en aften, hvor vi får klø af svensken. 

    Hvorfor får vi klø af svensken?

    Hvordan tør du kød så hurtigt op?

    Guldager 5-06-24 18:42

  • ★★★★★★0

    Satte den ind 14.30 ved 150 grader og så får den lige et par timer, og så fuld smæk på en lille times tid. Så er der steg.

    Landskamp mod Sverige...

    davenport 5-06-24 19:53

  • ★★★★★★0

    Chili con carne i dag - havde lige nogle oksestykker i fryseren.

    Lavede den på ingen måde stærk - 1 tsk chiliflager og to tsk røget paprika. Så har jeg fået en krydderblandning med carolina reaper, hvidløg, karry og havsalt, som jeg dryssede over. Den er fandeme god!

    Og så er Lauge på ingen måde kræsen længere. Han har spist det hele i dag med bønner, grøntsager og det hele. I sidste fredag fik vi tapas, hvor han også kunne lide det hele - bruschetta med tomat, serrano med basilikum og mozarella osv. 

    Det er en smule svært kun at få kød en gang om ugen - så har egentlig droppet det lidt igen. Men det bliver 100% kun oksekød en gang om ugen, og så rigeligt med vegetarretter.

    I morgen er det kartoffelpizza med mascarpone, kartoffel, rosmarin, nigella og et drys parmesan. Det spiser Lauge også :) - overvejer om jeg kan smide lidt nduja på også.

    Guldager 6-06-24 18:49

  • ★★★★★★0

    Nu ved jeg ikke hvad nduja er, men det lyder lidt som en "børnemenu" ;D (Som Jane ville æde, hvis jeg tvang hende...)

    Vi fik rugbrødder med laks, æg, flæskestegsrester med surt, masser af grønt og tre slags brød. Let og lækkert. 

    davenport 6-06-24 19:10

  • ★★★★★★0

    Nduja er smørbar svinepølse med en masse italienske chilier i - så nok ikke så børneagtigt :)

    Det er ikke superstærkt igen, men det smager megamums på pizza.

    Guldager 6-06-24 19:22

  • ★★★★0

    Det er ikke superstærkt igen, men det smager megamums på pizza.

    Den udtalelse er godkendt herfra!

    dyg 6-06-24 20:33

  • ★★★★★★0

    I UHD BD! 

    davenport 6-06-24 22:16

  • ★★★0

    Mega mums på 4K UHD BD, for at være helt præcis!!!

    Ryder666 6-06-24 23:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen