Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Madspild fra i dag: 2 store pakker kyllingeinderfilet, en svampemix, en pakke champignon, en pakke cherrytomater og en pakke kartofler. Dertil en potte bredbladet persille og en oregano. Det skal jeg nok få noget lækkert ud af. 

    davenport 7-06-24 14:52

  • ★★★★★★0

    Så... Panerede kyllingefileter i ønskebrønd, små kartofler med persille og oregano, flødestuvede svampe og en blandet salat. + et lille blomkål i sennep. Tror det bliver godt. 

    davenport 7-06-24 16:41

  • ★★0

    Så... Panerede kyllingefileter i ønskebrønd, små kartofler med persille og oregano, flødestuvede svampe og en blandet salat. + et lille blomkål i sennep. Tror det bliver godt. 

    Kan man endelig blive adopteret af jer?:-D

    Weird_J 7-06-24 17:00

  • ★★★★★★0

    Hvis du betaler din del af huslejen, og kan sove i stuen med mig (uden alt det pjank!) så tænker jeg nok vi finder en løsning! 

    davenport 7-06-24 17:31

  • ★★0

    Hvis du betaler din del af huslejen, og kan sove i stuen med mig (uden alt det pjank!) så tænker jeg nok vi finder en løsning! 

    Jeg mindes du ligner James Hetfield, så det kunne jeg godt leve med:-D

    Weird_J 7-06-24 17:59

  • ★★★★★★0

    Tak for lort! Jeg ligner Brat Pitt i de unge år. Sixpack and all! 

    davenport 7-06-24 18:23

  • ★★0

    Tak for lort! Jeg ligner Brat Pitt i de unge år. Sixpack and all! 

    Og her troede jeg, at jeg kom med et kompliment:-D

    Weird_J 7-06-24 18:59

  • ★★★0

    I aften har den stået på en dåse Spaghetti Napoli fra Beauvais.

    Dåsen koster 52kr men for satan det er mega mums!!

    Ryder666 7-06-24 19:17

  • ★★★★★0

    I aften har den stået på en dåse Spaghetti Napoli fra Beauvais.

    Dåsen koster 52kr men for satan det er mega mums!!

    En dåsemad til 52 kr. - det bliver jeg simpelthen nødt til at prøve

    chandler75 7-06-24 19:28

  • ★★★0

    En dåsemad til 52 kr. - det bliver jeg simpelthen nødt til at prøve

    Ja, det er godt nok pebret men okay en sjælden gang imellem...

    Har købt kyllingespyd med sweet chili., som bliver natmad hvis jeg bliver sulten senere...

    Ryder666 7-06-24 21:08

  • ★★★★★★0

    Du ved godt, at du kunne lave mad lign det der til en uge, når du er selv, for 52 kroner?? Ja, det gør du vel. Men for satan, det skuer mig mod hårene. Det er så enkelt at lave...

    davenport 7-06-24 21:48

  • ★★★0

    Du ved godt, at du kunne lave mad lign det der til en uge, når du er selv, for 52 kroner?? Ja, det gør du vel. Men for satan, det skuer mig mod hårene. Det er så enkelt at lave...

    Men så bliver det ikke mega mums 

    Gorman 7-06-24 23:30

  • ★★★0

    Du ved godt, at du kunne lave mad lign det der til en uge, når du er selv, for 52 kroner?? Ja, det gør du vel. Men for satan, det skuer mig mod hårene. Det er så enkelt at lave...

    Ved godt at det somregel er billigere og mere friskt at lave mad fra bunden....men jeg orker det simpelthen ikke. Så er det nemt lige at hælde det på en dyb tallerken 7 minutter i mikroovnen og så er det færdigt..

    Ryder666 7-06-24 23:32

  • ★★★★★★0

    Nu er jeg bare nysgerrig, og ingen fordomme eller noget - men hvad er der at orke? Det er ca. kød og løg i en gryde med tomat. Og så koge pasta. Det er nok bare mig, men det forekommer så let, at det næsten bare laver sig selv. Det kræver sgu næsten bare at man står op ;)

    davenport 8-06-24 00:30

  • ★★★★★★0

    Løg, Cocktailspølser og passata og tomatpuré i en gryde. Foretrukne krydderier. 

    Kog pasta.

    Og så er den der

    Guldager 8-06-24 08:08

  • ★★★0

    Løg, Cocktailspølser og passata og tomatpuré i en gryde. Foretrukne krydderier. 

    Kog pasta.

    Og så er den der

    Og husk at opvarme den første gryde :)

    Gorman 8-06-24 08:26

  • ★★★0

    Altså, sammenlignet med at åbne en dåse, hælde det op i en tallerken og varme det i mikrobølgeovnen, så er det da meget mere besværligt det andet. Bare det at skulle skrælle og hakke løg er da pisse træls. Og der bliver jo også mere opvask.

    Jeg ved ikke om det stadig er tilfældet, men Spar plejede at have dem på tilbud til en 20-25 kroner dåsen. Havde et pænt lager af dem under Coronaen. Men har for længst fået dem ædt, da de jo netop er mega mums!

    Nu får jeg helt lyst til det. Det kunne være man for sjov skulle prøve at lave det fra bunden.

    Aranyhajú Nyárszépe 8-06-24 10:03

  • ★★★★★★0

    Er helt med på tiden...men 52 kr. er bare dyrt for dåsemad :)

    Guldager 8-06-24 10:24

  • ★★★★0

    Dåsemad er dyrt, ligesom alt andet mad for tiden. Det fandt jeg ud af da jeg begyndte at lave mit prepper-lager. Så man skal holde lidt øje med tilbud, for at få det til en fornuftig pris.

    NSF 8-06-24 10:47

  • ★★★★★★0

    Har lige ryddet op og ud i køkkenskabene. Det er utroligt hvad man akkumulere af lort, som man ikke lige får spist. Der røg en del halve pakker knækbrød, åbne nøddeposer (hø hø) og den slags, der bliver åbnet, nogen tager en håndfuld, og så er dét glemt. Det slår mig også altid, hvor lille et køkken jeg har. Gad godt at have et højskab til gryder og maskiner, samt at få mikroovnen ind i køkkenet. Den står i bryggerset, og den bliver næsten aldrig brugt af den grund. Den har endda ovn indbygget. 

    Til aften: kylling, mos og brun sovs med syltede agurker. 

    davenport 8-06-24 14:07

  • ★★★0

    Syntes alligevel det var for besværligt at skulle lave det der Napoli helt fra bunden. Er for træt i dag, da jeg har været til kulturnat indtil klokken 3 og drukket bajere (og en lille smule snaps). Derfor bliver det til kebab frysepizza med cocktailpølser og ekstra ost. En af mine favoritter.

    Kan i øvrigt oplyse at Beauvais dåserne i øjeblikket er på tilbud i Føtex til 37. Det er dog stadig for meget for min pengepung.

    Aranyhajú Nyárszépe 8-06-24 16:43

  • ★★★★★0

    Har lige ryddet op og ud i køkkenskabene. Det er utroligt hvad man akkumulere af lort, som man ikke lige får spist.

    Jeg kæmper selv med madspild - især af grøntsager.

    Ofte køber jeg ind til ugen med henblik på at lave en masse lækre retter, men så får jeg dem ikke lige lavet på dagen, og nogle af tingene bliver gamle. Og jeg er ikke kreativ nok til at vide, hvad jeg kan gøre med resten af råvarerne, hvis jeg ikke har en opskrift.

    Findes der mon en app eller lign., hvor man kan inputte de ting, man har liggende i køleskabet, og så tryller den en opskrift frem...

    chandler75 8-06-24 18:37

  • ★★★0

    Findes der mon en app eller lign., hvor man kan inputte de ting, man har liggende i køleskabet, og så tryller den en opskrift frem...

    Appen fra Arla "Karolines Køkken" har en "tøm køleskabet" funktion. Det har "Alletiders Kogebog" også, men der er det brugerne der lægger opskrifterne op, så der skal man lige passe på med at med følge dem blindt.

    Aranyhajú Nyárszépe 8-06-24 19:05

  • ★★★★★★0

    Du kan også bare "prøve". Det værste der kan ske, er at det går galt, og du skal ringe efter en Big Mac ;)

    Grøntsager: hvis det er hårde (gulerødder, kartofler etc) kan du evt lige koge dem op, vende dem i en æggeblomme og noget mel, og smide dem i godt med olie. Ikke sundt, men godt. 

    Eller snitte lortet sammen i mundrette stykker, og så give det noget smag. (frisk eller tørret oregano, timian etc.)

    De fleste grøntsager kan spises som de er, men de kan også koges, steges, paneres, dampes og en masse andet. 

    Opskrifter er for kællinger... ;)

    davenport 8-06-24 21:37

  • ★★★★★★1

    I dag bliver det pasta med laks, spinat og fløde.

    Guldager 9-06-24 17:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen