Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★0

    I går stod den på en flæskesteg med smørdampet spidskål

    I aften bliver det en grillting, noget med kålpølser og ko

    HelmerJ26-06-24 06:47

  • ★★★★★★0

    I varmen: frankfurtere, kartoffelsalat og pølsebrød. Ingen orker rigtigt mad, så det bliver bare ret basic. Og jeg er så syg, at jeg ikke orker at lave rigtigt mad. 

    davenport26-06-24 17:28

  • ★★0

    I aftes stod den på indvielse af den nye gasgrill, Omaha steak(?) majskolber, kinakål med bøffelmozzerella rødløg og agurk fra egen avl. kryddersmør med salvie persille og dild.

    Når jeg rammer hjem i dag er der mere grillhejs, Frk Jensen har startet sin ferie så hun laver noget med grillede kålpølser til frokost og har lovet skinkestang til aften, altså retten

    HelmerJ27-06-24 07:15

  • ★★★★★★0

    Vi skal have ribs med coleslaw. Ved ikke rigtig hvad det mættende element skal være, men der dukker nok noget op. 

    davenport27-06-24 11:32

  • ★★★★★★0

    I morgen står en på noget asiatisk halløj:

    Satay-spyd med peanutbutter-dip

    Torpedo-rejer og miniforårsruller (ikke hjemmelavet)

    Grøntsager i sur-sødsauce

    Og så nogle stegte nudler - ægnudler stegt på en pande med lidt soja/sukker/eddike, æg og nogle sesamfrø til sidst.

    Guldager27-06-24 21:56

  • ★★★★★★0

    Den stod på beuf bearnaise med fritter og bløde løg. Kødet var kalve striploin og var bloody as hell. Lækkert!

    davenport30-06-24 00:34

  • ★★★★★★0

    På opfordring af flere bandemedlemmer, laver jeg Chili con carne til aftensmad. Jeg har desværre ikke flere flasker Jack D. så det bliver den milde udgave. Ris og nachos til, samt en klat 18%. 

    davenport30-06-24 15:19

  • ★★★★★★0

    Lavede ca 12 kyllingeoverlår med fritter og agurkesalat. Det var jo nemt, da det hele bare skulle en tur i ovnen. Har meget kylling til overs, så tænker måske at lave noget hønsesalat i morgen af resterne, og måske en lille fond. Børnene skal med faster i dyrepark i morgen, så der er tid nok til at nørde lidt omkring i køkkenet i fred og ro. 

    davenport 1-07-24 19:24

  • ★★★★★★0

    Butterdejstærte med plukket kylling, rød peber, forårsløg (eller springløg), ost og så en mixed salat til. Der er lidt fritter tilbage fra i aftes så de er kommet med i ovnen. Det bliver nok en 3/5 af medspisende ved bordet. 

    davenport 2-07-24 16:51

  • ★★★★★★0

    Vi har lige fået spinatvafler med laksesalat - det kunne Lauge godt lide.

    Nu laver jeg rigtige Vafler:)

    Guldager 2-07-24 18:42

  • ★★★★★★0

    I dag aftensmad lavet til hver enkelt: smørrebrød. Tror jeg skal skrive det ned. Men vi har fisk, kolde kartofler, æg, mayo og en masse krydderurter. Jeg har altid godt kunne lide at lave smørrebrød. Det er en kreativ proces, samtidig med at man kan variere og justere på smage og konsistenser. Og så kan det tage lang tid, eller være noget meget hurtigt. (Kan bedst lide det langsomme, da jeg hader at arbejde på tid)

    Har desværre kun iceberg til bundføde.. Ville hellere have haft noget lollo bionda, men så stikker det af...

    davenport 3-07-24 14:29

  • ★★★★★★0

    Min kone er ude af huset, så vi laver noget af det hun ikke må få. En meget kraftig paprikagryde med svinefilet. Den er krydret op med lidt karry og et par gode stilke løvstikke - samt et dash chili. Og så skal vi bare have ostebrød til. Sovsen smager fantastisk! 

    davenport 4-07-24 17:16

  • ★★★★★★0

    Lauge fik nogle burritos hjemme ved svigermor til frokost i onsdags, det vil han have til aftensmad i aften...men det er med røræg, hamburgerryg, tomat, ost og purløg. Det er fandeme mærkeligt!

    Jeg får med pulled chicken, bønner og passende grønt

    Guldager 5-07-24 10:28

  • ★★★★0

    Skal på Kong Hans Kælder i aften med nogle venner. Jeg magter dog ikke at drikke mig fuld, så jeg tror at jeg hopper på deres alkoholfrie menu fremfor en af vi menuerne. Måske lige ned et glas bobler til at starte med.

    dyg 5-07-24 11:05

  • ★★★★0

    Fantastisk måltid, absolut to stjerner værd. Det er lige før jeg vil foretrække at besøge kong Hans igen fremfor Geranium. 

    dyg 6-07-24 19:25

  • ★★★★★★0

    Nice :)

    Nå, vi fik det samme som de to forgående dage, mest fordi vi havde gæster igår, og så var der en grydefuld rester. Men stadig en lækker sovs med svinefilet og røgede pølser. I går og i dag med kartoffelmos og ostebrød. Er faldet helt for dem Rema har til en 10er denne uge. Man skal lige høvle lidt rigtigt ost oven på, men det er pakket med hvidløg. Af et færdigt produkt, som jeg egentlig er i mod, smager det sgu godt. 

    I morgen skal vi have noget andet end gryderet. Vi har en pose nyopgravede kartofler fra min kones moster, som jeg tror vi skal lave lidt sjov med. Kunne måske overtales til en schnitzel med smørærter og ja, bare mere smør... Og så lidt smør i et glas. 

    davenport 6-07-24 19:44

  • ★★★0

    Hvis jeg skal på en Michelin restaurant, bliver det Frederikshøj, ene og alene, fordi jeg syntes det var så fedt, de deltog i dette stunt :)

    www.facebook.com/louisesmadblog/videos/lidls-michelin-restaurant-takeover/1906290249415840/

    MadMartigan 7-07-24 06:48

  • ★★★★★★0

    Hjemmelavet pizza i aften...med 5 slags mel. Det var ikke meningen - troede jeg havde mere, men havde kun lige en lille rest af durum, tipo 00 og grahamsmel. Så kom lidt fuldkornsmel og normal hvedemel i også. 

    Guldager 7-07-24 16:47

  • ★★★★★★0

    Vi fik wings i bbq, tzachiki, kartoffelsalat og så bagte jeg et cornbread, som vi fik med koldt smør. Er ikke overvældende mæt, men så må man jo spise sig mæt i is... 

    davenport 7-07-24 18:03

  • ★★★★★★0

    Helmer- har du prøvet at lave grøntsagssalt ud af skræl fra grøntsager med din dehydrator? 

    Ved man kan gøre det i en ovn også, men kunne forestille mig, at det var nemmere med en dehydrator.

    Jeg smider alt for meget afskåret væk, så vil have gang i både hjemmelavet fond og grøntsagssalt. Det er jo ret simpelt- en bøtte til de afskårne ting i fryseren og 1 bøtte til skrællet.

    Guldager10-07-24 09:50

  • ★★★★★★0

    Har lige bagt 16 pøllehorn med sesam, mens jeg går og hyggelytter til Den Grønne Mil. Mikkel skulle ud til Helmer og lave chili, og pigerne sover. En meget rolig dag.

    Til aften laver jeg panerede herregårdskoteletter med brasede, ærter, bearnaise og klaret smør. Er spændt på min kones kotelet, der skal paneres i glutenfri rasp. Det er lavet af rismel. Det jeg er spændt på, er stegningen - om det skal ha mere eller mindre end det man normalt gør. 

    davenport10-07-24 14:22

  • ★★★★★★0

    Får laksetærte til aftensmad.

    Synes egentlig ikke tærte er aftensmad - får lidt puha i maven før jeg bliver mæt. Sikkert pga dejen og den store mængde smør.

    Guldager10-07-24 19:48

  • ★★★0

    Jeg skal have noget jeg ikke har fået i meget lang tid...

    Forårsruller med oksekød til ovn fra Daloon, og af tilbehør kartoffelmos med smørsauce eller spaghetti med tomatsauce. Skal bare lige tage mig sammen til at lave noget mad. Det er svært når tyngdekraften har godt fat i en...

    Ryder66610-07-24 20:36

  • ★★★★★★0

    Kunne satme godt æde et par forårsruller. Lige i brønden, med soya og lidt kål og gulerødder snittet fint som bund. 

    davenport10-07-24 23:12

  • ★★★★★★0

    Skulle lige lave den der, hvor man hakker kniven ned i avokadokernen, for t få den ud. Den ramte så min venstre tommeltot lige i leddet i stedet. Hold nu kæft det har blødt. Tror måske det burde have haft et par sting, men magter ikke sidde på skadestuen en lørdag aften, så har bare lagt pres på i en times tid. Det er ellers dybt nok. Sjældent jeg har skader i køkkenet, især fordi jeg er bange for knive (som kok...). Er altid yderst påpasselig. Men Murphys Law...

    davenport13-07-24 19:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen