Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★★★★★0

    Det er fandeme nogle fede film, du har fået købt...jeg har dem alle på Blu Ray... shakedown er det aka Blue Jean Cop? Mener at den gik under den titel i sin tid...

    Tænkte nok du kendte dem :)

    Ja, det er Blue Jean Cop.

    Det er faktisk på baggrund af ChatGPT-forslag. Jeg spurgte om "gritty actionfilms from the 80s up til 95 set in a major american city", og så kom den med 10 film, jeg havde set. Så spurgte jeg om 20 mindre kendte, og tog dem så derfra :)

    Guldager20-07-24 09:33

  • ★★★★1

    Var et smut forbi Faraos og betale dummebøden for Sam Peckinpahs Cross of Iron - 4K UHD + BD limited edition boks fra Imprint.

    Jeg sprang den desværre over, dengang den udkom, men har senere fået lyst til at eje den alligevel. Den er ude i en billigere 4K + BD-udgave fra Studio Canal. Men jeg har læst ret meget godt om lige netop Imprints udgivelse, fordi den indeholder en alternativ version på en bonus-BD.

    Jeg havde satset lidt på at få min kammerat i New Zealand til at lede efter den. Men jeg opdagede forleden, at JB Hi-Fi dernede havde solgt deres sidste eksemplar.

    Endnu mere dumt, så fik DiabolikDVD faktisk en stak hjem i starten af denne uge. Men jeg var nødt til at vente på, at nogle andre handler gik igennem, før jeg havde penge til den, og de blev desværre revet bort.

    Selv med bestilling fra DiabolikDVD, så ville den dog ikke være voldsomt meget billigere end hos Faraos, når man skal lægge fragt + moms + gebyr oveni. Slet ikke når man husker, at man jo også får 10% retur i form af point hos Faraos. Og så har Faraos trods alt den fordel, at man kan stå i butikken og selv udvælge det pæneste eksemplar, hvor det er et lotteri hos diabolikDVD. 

    Jeg vaklede lidt frem og tilbage, men så opdagede jeg, at de faktisk havde sat nye prismærker på det ene eksemplar. så prisen - Faraos-style - ville ryge hele 120-140kr. op. Den stod dog stadigvæk til gammel pris på hjemmesiden og i systemet, så jeg skyndte mig at købe den for ikke at ende med at betale endnu mere.

    thomsen21-07-24 10:49

  • ★★★★★0

    Modtog i dag en enkelt figur til "Masters of the Universe" samlingen fra Amazon.De

    • Sy-Klone - Masterverse-serien 

    youtu.be/TYXQYSbsZzU

    Jeg købte denne i stedet for Origins-serien, da figurerne i Origins-serien er blevet ret dyre at få fat på efter, at Mattel besluttede sig for, at de kun bliver lavet fremover i begrænset antal og kun kan købes via Mattel Creation Exclusive og ikke i almindelig handel - med mindre man er villig til på Ebay eller Marketplace at betale det tre eller firedobbelte af den oprindelige pris.

    På Mattel Creation Exclusive bliver de udsolgt i løbet af 20 minutter. Og selv hvis man skulle være heldigt at få fat på en figur her, så kan man som europæer godt forberede sig på en dyr forsendelse samt det, at man højst sandsynligt bliver snuppet i tolden og skal af med med ekstra gebyrer osv. Og så bliver det lige pludselig en ret dyr fornøjelse blot at købe en enkelt figur eller to.

    Jeg og mange andre samlere er selvfølgelig ret irriterede over, at Mattel vælger kun at udgive Origins-figurerne på den måde nu, men heldigvis kan man finde en alternativ løsning ved at købe figurerne i Masterverse-serien i stedet for. De kommer nemlig stadig ud i almindelig handel. Designmæssigt ligger de sig meget tæt op af Origins-serien med kun nogle få moderne justeringer. Og så er Masterverse-figurerne et par centimeter højerere. Men bortset fra dette passer de faktisk ret godt sammen med Origins-serien. 

    Så jeg har måttet ty til den løsning et par gange for, at det ikke stak helt af med prisen/pengene. Desværre bliver den næste figur jeg har i kiggerten (Extendar) ikke udgivet i Masterverse-serien men kun i Origins-serien, så her må jeg bide i det sure æble og grave dybt i pottemoneen, hvis jeg vil have den figur hjem til samlingen. :)

    NightHawk22-07-24 16:56

  • ★★★★★★0

    Fik bestilt Star Trek: Discovery og Star Trek: Picard på BD

    Guldager23-07-24 20:47

  • ★★★★1

    I Married a Witch (BD)

    9 Lives of a Wet Pussy (BD)

    Sidstnævnte er til Abel Ferrara samlingen. Begge bestilt hos Laserdisken.

    NSF25-07-24 07:50

  • ★★★★0

    Venter stadigvæk på den lille stak film, jeg købte på tilbud fra Radiance sidst i sidste måned. Var der andre herinde, der købte noget fra deres sommerudsalg, og som har modtaget deres ting?

    Jeg er lidt bekymret, for pakken indeholder to titler, der i mellemtiden er udgået: I, the Executioner og Trenque Lauquen. 

    Pakken blev i følge tracking afsendt den 26/6, og den sidste opdatering er fra den 29/6, hvor den forlod UK. Siden har den ikke rykket sig.

    Jeg tænker, at i morgen er der gået 30 dage, og så må det være fair at skrive til dem. Jeg håber bare, at de stadigvæk har nogle eksemplarer af de udsolgte titler gemt på lageret. 

    thomsen25-07-24 10:41

  • ★★★★1

    Nå, skrev til Radiance i dag. Så må jeg se, om de kan opspore pakken, eller om de sender en erstatning. Det er første gang, at jeg har mistet en pakke sendt direkte fra et label. Anden gang i år, at en pakke forsvinder undervejs (første gang var en film fra rarewaves.com, men der var mange andre, der havde samme problem på det tidspunkt).

    thomsen26-07-24 11:05

  • ★★★★★★0

    Fra Eureka:

    • Broken Oath
    • Wolves, Pigs and Men
    • Message From Space

    Guldager26-07-24 11:05

  • ★★★★★★1

    Fra Imusics Arrow-salg:

    The Exterminator

    Den japanske thriller, A Fugitive From the Past

    Og boksen Enter The Video Store - Empire Of Screams med filmene:

    • The Dungeonmaster
    • Dolls
    • Cellar Dwellar
    • Arena
    • Robot Jox

    Guldager26-07-24 15:30

  • ★★★★0

    Jeg havde håbet på lidt flere nye udgivelser blandt imusic.dk's tilbud. Jeg er på udkig efter Basket Case 4K, Withnail and I 4K, Pandemonium og Nightsiren. 

    Der er selvfølgelig stadigvæk masser af gode titler at vælge imellem. Fx er deres Chabrol-opsamlinger vildt billige. Jeg har bare meget af det allerede. 

    thomsen26-07-24 16:58

  • ★★★★0

    Arrow har annonceret deres udgivelser i oktober i dag, og der er både nogle opgraderinger og en lidt spændende nyhed på vej.

    UK - Exorcist II: The Heretic (1977) 2 x BD limited edition - få film har nok skuffet så mange som John Boormans udskældte opfølger til William Friedkins blockbuster-succes The Exorcist (1973). Produktionen rendte ind i en masse problemer undervejs, og de fleste er i dag enige om, at resultatet bare ikke er særligt godt.

    Det er efterhånden seks år siden, at Shout! Factory udsendte en collector's edition på BD i USA, der gav mulighed for at reevaluere filmen, og nu kommer Arrow så endeligt med deres bud på en udgivelse.

    Arrows udgave indeholder ligesom SF's gamle udgivelse to versioner af filmen - den originale 118 minutter udgave, der blev vist ved den amerikanske biografpremiere, og den 103 minutter lange international version.

    Alle extras fra Shout! Factorys udgivelse er blevet overført, og Arrow har desuden tilføjet to nye kommentarspor, hvoraf det ene bl.a. er med filmhistorikeren Lee Gambin, der døde for nylig.

    Indhold:

    LIMITED EDITION CONTENTS

    High Definition (1080p) Blu-ray presentations of the 118-minute Original Premiere Version and the 103-minute International Version
    Original lossless mono audio
    Optional English subtitles for the deaf and hard of hearing
    Reversible sleeve featuring original and newly commissioned artwork by Peter Savieri
    Illustrated collector's booklet featuring new writing by film critics Alexandra Heller-Nicholas, Glenn Kenny and Matt Rogerson, plus an archival interview with cinematographer William Fraker
    DISC ONE - ORIGINAL PREMIERE VERSION

    New commentary by film historian Lee Gambin and filmmaker David Kittredge, director of the forthcoming feature-length Exorcist II documentary, Heretics
    New audio commentary by screenwriter and author Kelly Goodner and film historian Jim Hemphill
    Archive audio commentary with director John Boorman
    Archive audio commentary with special consultant Scott Michael Bosco
    It's Okay, He's Gone, a new visual essay by film critics BJ and Harmony Colangelo
    What Does She Remember?, an archive interview with actress with Linda Blair
    Archive interview with editor Tom Priestley
    Theatrical trailer
    Teaser trailer
    Extensive image galleries
    DISC TWO - INTERNATIONAL VERSION

    Archive audio commentary by film critic Mike White of The Projection Booth podcast
    Theatrical trailer

    Der medfølger et limited edition slipcover og hæfte.

     Exorcist II: The Heretic limited edition udkommer på BD i UK den 7. oktober.

    UK - The Exorcist III (1990) - 4K UHD limited edition - hvis Boormans livtag med Eksorcisten-franchiset ofte regnes som seriens svageste film, så er der til gengæld bred enighed om, at William Peter Blattys Eksorcisten III er en af de bedste. Ja, nogle mener endda, at den er fuldt på højde med originale, hvis ikke endda bedre. 

    Her er der tale om en ren 4K-opgradering af den limited edition, Arrow allerede har udsendt på BD for flere år siden.

    Man får selvfølgelig igen både filmens biografudgave og den længere "director's cut," hvor man har forsøgt at genskabe filmen så godt som muligt i forhold til Blattys oprindelige planer for den.

    Indhold:

    4K ULTRA HD BLU-RAY LIMITED EDITION CONTENTS
    Original theatrical 2.0 stereo audio on both cuts and optional 5.1 DTS-HD Master Audio for the theatrical cut
    Optional English subtitles for the deaf and hard of hearing
    Reversible sleeve featuring original and newly commissioned artwork by Richard Wells
    Illustrated collector's booklet featuring writing on the film by Lee Gambin, archival articles and reviews
    DISC ONE - THEATRICAL CUT (4K ULTRA HD BLU-RAY)

    4K restoration of the theatrical cut of The Exorcist III, presented in presented on 4K Ultra HD (2160p) Blu-ray in Dolby Vision (HDR10 compatible)
    Audio commentary by critics Alexandra Heller Nicholas and Josh Nelson
    Audio interview with writer/director William Peter Blatty
    Death, Be Not Proud: The Making of The Exorcist III, an in-depth 2016 documentary divided into five chapters: Chapter One: A "Wonderfull" Time, an interview with producer Carter DeHaven and members of the supporting cast and production crew; Chapter Two: Signs of the Gemini, an interview with actor Brad Dourif; Chapter Three: The Devil in the Details, an interview with production designer Leslie Dilley and more; Chapter Four: Music for a Padded Cell, an interview with composer Barry DeVorzon; Chapter Five: All This Bleeding, interviews about the additional shoot and special effects
    The Exorcist III: Vintage Interviews, archival interviews with cast and crew members including William Peter Blatty, producer James Robinson, actors George C. Scott, Jason Miller, Grand L. Bush and Ed Flanders
    Falling Down a Long Flight of Steps, an interview with special effects artist Randy Moore
    The Exorcist III: Vintage Featurette, making-of documentary with on-set footage and interviews
    Deleted scenes, alternate takes and bloopers
    Image galleries
    Trailers, TV spots and radio spots
    DISC TWO - 'LEGION' DIRECTOR'S CUT (BLU-RAY)
    High Definition Blu-ray (1080p) presentation of the Legion director's cut, assembled from the best available film and video elements
    Legion audio commentary with esteemed film critics Mark Kermode and Kim Newman
    Deleted Prologue, an alternate opening to Legion with optional audio commentary from Mark Kermode and Kim Newman

    Igen får man et limited edition hæfte og slipcover med.

    The Exorcist III limited edition udkommer på 4K UHD i UK den 7. oktober. Arrow udgiver samtidigt en alternativ webstore exclusive-version med filmens originale biografplakat på slipcoveret.

    US/ CAN - Hellraiser: Quartet of Torment - 4 x 4K UHD limited edition/ 4 x BD limited edition/ 4 x 4K UHD webstore exclusive limited edition - den flotte Hellraiser: Quartet of Torment-digipak var en af sidste års største udgivelser for Arrow med sine flotte nye transfers af de fire første Hellraiser-film og en eksklusiv bog med masser af materiale fra Clive Barkers personlige arkiv. Den blev da også lynhurtigt udsolgt, næsten inden den nåede at udkomme, fordi den i første omgang kun udkom i UK.

    Men ligesom med Arrows gamle Hellraiser-boks, så er det åbenbart alligevel lykkedes dem at skaffe de amerikanske og canadiske rettighederne til filmene her et år efter, og derfor får alle dem, der ikke fik fat i boksen oprindeligt nu endnu en chance.

    Indhold:

    4-DISC ULTRA HD LIMITED EDITION CONTENTS


    Brand new 4K restorations of all four films from the original camera negatives by Arrow Films
    Ultra High Definition (2160p) presentations of all four films in Dolby Vision (HDR10 compatible)
    Original lossless stereo and DTS-HD MA 5.1 surround audio for all four films
    Optional English subtitles for the deaf and hard of hearing
    Ages of Desire, an exclusive 200-page hardback book with new writing from Clive Barker archivists Phil and Sarah Stokes
    Limited edition layered packaging featuring brand new Pinhead artwork
    DISC 1 HELLRAISER

    Brand new audio commentary featuring genre historian (and unit publicist of Hellraiser) Stephen Jones with author and film critic Kim Newman
    Archival audio commentary with writer/director Clive Barker and actor Ashley Laurence, moderated by Peter Atkins
    Archival audio commentary with writer/director Clive Barker
    Power of Imagination – brand new 60-minute discussion about Hellraiser and the work of Clive Barker by film scholars Sorcha Ní Fhlainn (editor of Clive Barker: Dark Imaginer) and Karmel Kniprath
    Unboxing Hellraiser – brand new visual essay celebrating the Lament Configuration by genre author Alexandra Benedict (The Beauty of Murder)
    The Pursuit of Possibilities – brand new 60-minute discussion between acclaimed horror authors Paula D. Ashe (We Are Here To Hurt Each Other) and Eric LaRocca (Everything the Dark Eats) celebrating the queerness of Hellraiser and the importance of Clive Barker as a queer writer
    Flesh is a Trap – brand new visual essay exploring body horror and transcendence in the work of Clive Barker by genre author Guy Adams (The World House)
    Newly uncovered extended EPK interviews with Clive Barker and stars Andrew Robinson, Clare Higgins, Ashley Laurence, and effects artist Bob Keen, shot during the making of Hellraiser, with a new introduction by Stephen Jones and Kim Newman
    Original 1987 Electronic Press Kit
    Being Frank: Sean Chapman on Hellraiser – archival interview with the actor
    Under the Skin: Doug Bradley on Hellraiser – archival interview with the iconic actor about his first appearance as ‘Pinhead’
    Soundtrack Hell: The Story of the Abandoned Coil Score – archival interview with Coil member Stephen Thrower
    Trailers and TV spots
    Image gallery
    Draft screenplays


    DISC 2 HELLBOUND: HELLRAISER II

    Brand new audio commentary featuring Stephen Jones and Kim Newman
    Archival audio commentary with director Tony Randel, writer Peter Atkins and actor Ashley Laurence
    Audio commentary with director Tony Randel and writer Peter Atkins
    Hell Was What They Wanted! – brand new 80-minute appreciation of Hellbound, the Hellraiser mythos and the work of Clive Barker by horror authors George Daniel Lea (Born in Blood) and Kit Power (The Finite)
    That Rat-Slice Sound – brand new appreciation of composer Christopher Young’s scores for Hellraiser and Hellbound: Hellraiser II by Guy Adams
    Archival on-set interview with Clive Barker
    Archival on-set interview with cast and crew
    Behind the scenes footage
    Being Frank: Sean Chapman on Hellbound – archival interview about the actor’s return to the role of Frank Cotton
    Under the Skin: Doug Bradley on Hellbound – archival interview with the iconic actor about his second appearance as ‘Pinhead’
    Lost in the Labyrinth – archival featurette featuring interviews with Barker, Randel, Keen, Atkins and others
    Trailers and TV spots
    Image gallery


    DISC 3 HELLRAISER III: HELL ON EARTH

    Alternative Unrated version (contains standard definition inserts)
    Brand new audio commentary featuring Stephen Jones and Kim Newman
    Archival audio commentary with screenwriter Peter Atkins (Theatrical Cut only)
    Archival audio commentary with director Anthony Hickox and actor Doug Bradley (Unrated Version only)
    Previously unseen extended EPK featuring interviews with Clive Barker and Doug Bradley
    FX dailies
    Time with Terri – archival interview with actor Paula Marshall
    Raising Hell on Earth – archival interview with director Anthony Hickox
    Under the Skin: Doug Bradley on Hellraiser III – archival interview with the iconic actor about his third appearance as ‘Pinhead’
    Theatrical trailer
    Image gallery


    DISC 4 HELLRAISER: BLOODLINE

    Brand new audio commentary featuring screenwriter Peter Atkins, with Stephen Jones and Kim Newman
    The Beauty of Suffering – brand new featurette exploring the Cenobites' connection to goth, fetish cultures and BDSM
    Newly uncovered workprint version of the film, providing a fascinating insight into how it changed during post production
    Hellraiser Evolutions – archival documentary on the evolution of the franchise and its enduring legacy, featuring interviews with Scott Derrickson (director, Hellraiser: Inferno), Rick Bota (director, Hellraiser: Hellseeker, Deader and Hellworld), Stuart Gordon (director, Re-Animator, From Beyond) and others
    Books of Blood and Beyond: The Literary Works of Clive Barker – archival appreciation by horror author David Gatwalk of Barker’s written work, from The Books of Blood to The Scarlet Gospels
    Theatrical trailer
    Image gallery
    Easter egg

    Det hele kommer i en flot digipak. Hvis man ikke er interesseret bogen eller digipak-indpakningen, så kan man dog allerede nu købe en billigere boks bare med filmene hos Arrow i UK. 

    Ligesom sidste års engelske udgivelse, så kommer der tre forskellige versioner - der er en 4K UHD limited edition og en limited edition kun med blu-ray, og så er der en tredje webstore exclusive version med et andet cover. Den sidste kan kun bestilles hos Arrows egen amerikanske webshop, mens de andre kan købes hos de fleste amerikanske forhandlere. 

    Hellraiser: Quartet of Torment udkommer på 4K UHD og BD i USA og Canada den 22. oktober.

    UK/ US/ CAN - Trick 'r Treat (2007) - 4K UHD limited edition/ 4K UHD webstore exclusive limited edition - horrorfilmen Trick 'r Treat blev nærmest med det samme til en nyklassiker ved premieren og med sin veldrejede blanding af humor og skræk hyldes ofte som en af de bedste moderne antologifilm i genren.

    Filmen har fået et nyt 4K-transfer, og Arrow genbruger alle extras fra de gamle blu-ray-udgivelser. Den limited edition har desuden et limited slipcover, en plakat, seks postkort og et hæfte. Flere extras vil blive afsløret senere.

    Indhold:

    4K ULTRA HD BLU-RAY LIMITED EDITION CONTENTS

    Brand new 4K restoration by Arrow Films, approved by writer-director Michael Dougherty
    4K Ultra HD (2160p) Blu-ray presentation in Dolby Vision (HDR10 compatible)
    Original DTS-HD MA 5.1 surround and 2.0 stereo audio
    Optional English subtitles for the deaf and hard of hearing
    Archival audio commentary by Michael Dougherty, conceptual artist Breehn Burns, storyboard artist Simeon Wilkins and composer Douglas Pipes
    Tales of Folklore & Fright, an archival featurette with Michael Dougherty, Breehn Burns and Simeon Wilkins
    Tales of Mischief & Mayhem: Filming Trick 'r Treat, an archival interview with Michael Dougherty on the making of the film
    Sounds of Shock & Superstition: Scoring Trick 'r Treat, an archival featurette with Michael Dougherty and Douglas Pipes
    Tales of Dread & Despair: Releasing Trick 'r Treat, an archival featurette with Michael Dougherty and Rob Galluzzo of the Shock Waves podcast, exploring the film's release and fandom
    Season's Greetings, a short film from 1996 directed by Michael Dougherty with optional director commentary
    The Lore and Legends of Halloween, an archival featurette narrated by actor Brian Cox
    School bus VFX comparison
    Additional scenes
    FEARnet promos
    Sam O'Lantern
    Storyboard and conceptual artwork gallery
    Behind the scenes gallery
    Monster Mash comic book set in the Trick 'r Treat universe
    Trailer
    Reversible sleeve featuring original and newly commissioned artwork by Sara Deck
    Double-sided foldout poster featuring original and newly commissioned artwork by Sara Deck
    Six postcard-sized artcards
    Illustrated collector's booklet featuring new writing on the film by Becky Darke and Heather Wixson
    And more extras to be confirmed

    Trick 'r Treat kan fås både som 4K UHD limited edition og som en webstore exclusive 4K UHD limited edition med den originale biografplakat på slipcoveret. Den udkommer i UK, USA og Canada den 28. oktober.

    UK/ US/ CAN - J-Horror Rising (1999-2007) - 4 x BD limited edition boks - asiatisk og især japansk horror væltede pludseligt ind i vesten i årene omkring årtusindskiftet og vakte stor begejstring både med deres effektive tilgang til genren og deres frisk udvalg af myter og historier. Film som Hideo Nakats Ring (1998) og Takashi Miiks Audition (1999) vakte først opsigt hos kunstfilmpublikummet, men krydsede hurtigt over til den brede mainstream, og asiatisk horror i almindelighed og japansk horror i særdeleshed dominerede genren i årtusindets første årti sammen med de vestlige torturfilm, før interessen ebbede ud og blev udskiftet med found footage i starten af 2010'erne. 

    Arrow har for længst udsendt de japanske hovedværker på blu-ray og endda opgraderet enkelte af dem, som netop Nakatas Ring, samme instruktørs Dark Water og Takashi Shimizus Ju-on-serie på 4K indenfor det sidste halvandet til to år. Men vi mangler stadigvæk at få mange af de mindre kendte film på blu-ray. 

    De har ofte været udgivet på dvd af selskaber som Tartan, der var store i dvd-tiden, men som ikke længere eksisterer, eller kun eksisterer som skygger af dem selv.

    Arrow samler med denne boks syv mindre japanske horrorfilm fra perioden, som alle her for første gang udkommer i HD i vesten og flere af dem for første gang på disk overhovedet.

    Boksen indeholder filmene: Shikoku (1999), Isola: Multiple Personality Girl (1999), Inugami (2000), St. John's Wort (2001), Carved: The Slit Mouthed Woman (2007), Persona (2001) og Noroi: The Curse (2005). 

    Mest kendte er nok St. John's Wort og Carved: The Slit Mouthed Woman, der begge fik flere dvd-udgivelser og begge nok bedst kan beskrives som blød mellemvare. Boksens store sensation er dog Noroi: The Curse. Det er en found footage-horrorfilm om en journalist, der forsvinder kort efter at have færdiggjort en dokumentarfilm om et dæmonisk væsen i en afsidesliggende landsby i Japan.

    Instruktøren Kôji Shiraishi har også instrueret Carved: The Slit Mouthed Woman, men han omtales ofte for en lille stribe af effektive found footage-film, han lavede, med Noroi: The Curse som nok den mest kendte og måske bedste. Hverken Noroi: The Curse eller hans andre found footage-film har dog nogensinde været udsendt på disk i vesten, og de kendes mest fra ulovlige tjenester og, i Norois tilfælde, fra en meget eftertragtet engelskvenlig dvd-udgivelse i Asien. Derfor har Noroi: The Curse også i årevis været blandt de titler, man stort set altid ser nogen foreslå, når labels spørger deres kunder om, hvilke titler de gerne vil se fra dem.

    Boksen indeholder naturligvis en del extras, en plakat og et hæfte med essays. Ingen af filmene ser ud til at have fået nye transfers, så man skal nok ikke forvente det store. Til gengæld er boksen billig - kun £45 for den engelske udgave. 

    Indhold:

    LIMITED EDITION CONTENTS

    High Definition (1080p) Blu-ray presentations of all seven films
    Original lossless 5.1 and lossless stereo sound options for Shikoku, Isola: Multiple Personality Girl, Inugami, St. John's Wort, Carved: The Slit-Mouthed Woman and Noroi: The Curse, and original lossless stereo audio for Persona
    Optional English subtitles for each film
    Illustrated collector's booklet featuring new writing by Eugene Thacker, Jasper Sharp, Anton Bitel, Amber T., Mark Player, Jim Harper and Sarah Appleton
    Double-sided foldout poster featuring newly commissioned artwork by John Conlon
    Limited Edition packaging featuring newly commissioned artwork by John Conlon


    DISC ONE: SHIKOKU / ISOLA: MULTIPLE PERSONALITY GIRL

    Brand new audio commentary on Shikoku by Japanese cinema expert Tom Mes
    Brand new audio commentary on Isola: Multiple Personality Girl by critics and Japanese cinema experts Jasper Sharp and Amber T.
    The Aftermath, Tom Mes discusses J-Horror at the turn of the millennium
    Something in the Water, a brand new interview with Shikoku director Shunichi Nagasaki
    Archive interviews with director Shunichi Nagasaki and actors Chiaki Kuriyama and Yui Natsukawa on Shikoku
    Archive interview with actors Yoshino Kimura and Yu Kurosawa on Isola: Multiple Personality Girl
    On-set footage of the filming of Shikoku
    Original trailers and TV spots for both films
    Image galleries


    DISC TWO: INUGAMI / ST. JOHN'S WORT

    Brand new audio commentary on Inugami by Japanese cinema expert Jonathan Clements
    Brand new audio commentary on St. John's Wort by Japanese cinema expert Amber T.
    Dog Days, brand new video interview with Inugami director Masato Harada
    The Making of St. John's Wort, archival featurette
    Archive interviews with St. John's Wort actors Megumi Okina, Koichiro Saito, Reiko Matsuo and Koji Okura
    On-set behind-the-scenes footage of the filming of St. John's Wort
    Original trailers and TV spots for St. John's Wort
    Image galleries for both films


    DISC THREE: CARVED: THE SLIT-MOUTHED WOMAN / PERSONA

    Brand new audio commentary on Carved: The Slit-Mouthed Woman by Japanese folklore expert Zack Davisson
    Why So Serious?, a brand new interview with Carved: The Slit-Mouthed Woman director Koji Shiraishi
    Weapon of Choice, a brand new video essay on Carved: The Slit-Mouthed Woman by Japanese horror specialist Lindsay Nelson
    Confessions of a Mask, a brand new interview with Persona director Takashi Komatsu
    Image galleries for both films


    DISC FOUR: NOROI: THE CURSE

    Brand new audio commentary by film critic Julian Singleton
    Director's POV, a brand new video interview with Noroi: The Curse director Koji Shiraishi
    The Man in the Shadows, a brand new interview with Noroi: The Curse producer Taka Ichise
    Changing Perspective, a brand new video essay on Noroi: The Curse by Japanese horror specialist Lindsay Nelson
    Ectoplasmic Worms, a brand new video essay on Noroi: The Curse and Japanese cosmic horror by Japanese cinema expert Amber T.
    How to Protect Yourself Against Curses
    Urgent report! Pursuing the Truth about Kagutaba!! TV Special
    Over half an hour of deleted scenes
    Trailers and TV spots
    Image gallery

    J-Horror Rising udkommer som limited edition boks på BD i både UK, USA og Canada den 28. oktober. 

    thomsen26-07-24 18:37

  • ★★★★★★1

    Så...fik også lige bestilt følgende:

    • Shawscope Volume 1
    • Shawscope Volume 2

    Guldager26-07-24 20:14

  • ★★★★0

    Jeg nappede også lidt fra udsalget hos imusic:

    • Shawscope Vol. 2 - selvom jeg mindes at have set den til samme pris tidligere.
    • Sullivan's Travels (BD)
    • Dr. Phibes Rises Again (BD)

    NSF27-07-24 11:44

  • ★★★★0

    Nå, skrev til Radiance i dag. Så må jeg se, om de kan opspore pakken, eller om de sender en erstatning. Det er første gang, at jeg har mistet en pakke sendt direkte fra et label. Anden gang i år, at en pakke forsvinder undervejs (første gang var en film fra rarewaves.com, men der var mange andre, der havde samme problem på det tidspunkt).

    Typisk. 

    Efter ikke at have fået en eneste opdatering på min tracking i en hel måned, og selvfølgelig lige efter at jeg har skrevet til Radiance, så opdaterer trackingen pludseligt med, at pakken nu er på vej gennem tolden.

    Næste gang betaler jeg altså ekstra for at få dem sendt med FedEx igen. 

    thomsen27-07-24 13:08

  • ★★★★★★0

    To alt for dyre film:

    • In A Glass Cage
    • August Underground

    Og lidt fra Bilka:

    • Civil War
    • Past Lives
    • Zone of Interest

    Guldager29-07-24 14:48

  • ★★★1

    Fik følgende film fra DVDCITY

    Van Helsing, med Hugh Jackman på Blu Ray nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand...

    Role Models (unrated), med Seann William Scott og Paul Rudd, på Blu Ray nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand...

    Samlet pris for dem begge to 105kr inkl forsendelse...

    Ryder66629-07-24 17:11

  • ★★★★★★0

    Fårk manner, det bliver godt for min økonomi at komme på arbejde igen - får bestilt alt for meget, når jeg bare sidder herhjemme...

    Fra Gucca.dk i dag:

    • Kalak
    • Dalva
    • Smuk
    • All of Us Strangers
    • Poor Things
    • How To Have Sex

    Guldager29-07-24 21:40

  • ★★★★0

    Min månedlige pakke fra Vinegar Syndrom stod og ventede på mig, da jeg kom hjem fra en uge i Sønderborg forleden. Det tog igen under 48 timer for DHL at hente den i USA og aflevere den på Frederiksberg. Det er da imponerende!

    Boksen indeholder månedens tre nye titler fra mit abonnement, lidt nye titler fra VS' partner-labels, og en hel masse ting jeg købte på tilbud, da de holdt deres halvårlige subscriber-week i starten af måneden.

    Månedens nyheder fra Vinger Syndrome:

    Intrepidos Punks & Vengeance of the Punks (1987) - BD limited edition - to vanvittige, mexicanske, såkaldte punksploitation-film, altså film med vilde og voldelige punkere som hovedfigurer. Jeg ville nok ikke have købt dem, hvis den ikke var en del af abonnementet. Men omvendt har jeg set mange amerikanere glæde sig til at gense dem. De var åbenbart et pænt hit på video dengang sidst i 1980'erne.

    A Chinese Torture Chamber Story 1 & 2 (1994, 1998) - 2 x BD limited edition - endnu en jeg nok ikke selv ville have valgt at købe, men det er jo en af de spændende ting ved at abonnere: Man får en masse tin, som man ikke anede eksisterede. Nogle vil være sjove opdagelser, andre ryger hurtigt videre i salgsbunken. Her er der tale om to voldelige sexploitation-film fra Hong Kong. Jeg læste faktisk et indlæg på FB for nyligt, der solgte dem ret godt til mig ved at fremhæve deres kulsorte, nærmest absurde humor. 

    Reptilicus (1961) - 4K UHD + 2 x BD limited edition - månedens største overraskelse og eneste "must have" for mig, den danske kaiju-eiga/ kæmpemonsterfilm med Dirch Passer i en syngende birolle. 

    Enkelte danskere har allerede brokket sig højlydt over udgivelsen på FB og andre fora, fordi man får den amerikanske biografudgave i 4K, mens den danske version kun er med på BD. Den amerikanske version har desuden fået et helt nyt 4K-transfer, hvor den danske er taget fra det samme tudsegamle HD-transfer, som man i sin tid anvendte til den danske dvd-udgivelse.

    Desværre er det nok lidt urealistisk at forvente, at VS selv skulle smide de mange penge på bordet for at få lavet et nyt 4K-transfer af noget, der i amerikansk optik mest må regnes som bonusmateriale. Tænk på at selv den amerikanske version tidligere kun har været udsendt som en dobbelt-feature uden extras. Det er jo ikke et tabt mesterværk, men mere en film, der er sjov på grund af sin danske forbindelse, og fordi den er så katastrofalt dårlig. 

    Ville det have været federe at have begge versioner i nye 4K-transfers? Ja, selvfølgelig. Men pilen peger her mest mod de sløve danske rettighedshavere. En film som Bennys badekar kunne fx også kun udkomme på amerikansk BD sidste år, fordi de danske rettighedshavere i forvejen havde betalt for en ny 4K-overførsel. 

    Anyway, jeg er glad for i det mindste at have fået begge versioner i samme udgivelse og for første gang oven i købet nogle extras (bl.a. et kommentarspor med vores egen Nicolas Barbano). 

    Nye partner-label-titler:

    Der var ikke så meget for mig denne måned. Selv AGFA, som er mit favorit-partner-label, skuffede med deres udgivelse af Amanda & the Alien (1995) - en romantisk Gen-X-sci-fi-komedie med Nicole Eggert, der forelsker sig i en alien på besøg på jorden i skikkelse af en veltrænet ung fyr. Jeg ved det ikke, men på mig mindede det som noget, der nok mest har nostalgi-appeal, hvis man så den dengang som teenager. Men måske tager jeg helt fejl?

    Der var nogle enkelte titler, jeg var nysgerrig på, men fordi VS havde daglige udsalg hele ugen, så prioriterede jeg de to, som jeg regnede med var i farezonen for at blive hurtigt udsolgt:

    Living in a Zombie Dream/ Kitty Killers (1996, 2001) - Saturn's Core - 2 x BD limited edition - jeg er ellers ikke super vild med film, der er skudt direkte på video, men jeg blev nysgerrig efter disse to, da jeg læste en del positiv omtale af dem. Instruktøren var en del af 1990'ernes filmundergrund i Missouri og begge film skulle have en absurd, nærmest Lynch-agtig tilgang til deres genre. Jeg regnede dog forkert, for i skrivende stund er der stadigvæk 284 eksemplarer tilbage.

    Paradoksalt nok er den eneste af de nye partner-label-titler, der allerede er udsolgt, også en SOV-film, nemlig Bleeding Skulls udgivelse af Way Bad Stone (1991), en tåbelig (og derfor underholdende) uofficiel Dungeons & Dragons-film, som åbenbart har lidt af et kultomdømme. De 1000 limited editions røg i hvert fald lynhurtigt. Jeg sprang den over. 

    Bastards (2013) - IFC Films - BD limited edition - neo-noir instrueret af franske Claire Denis fra Vinegar Syndromes nye partnerskab med IFC Films. Den er næsten udsolgt med kun 14 kopier tilbage, så her valgte jeg rigtigt. 

    Som en del af deres subscriber-week, hvor man kunne købe abonnement til resten af 2024, havde VS nye tilbud hver dag. Der var både limited editions, bokse, partner-label-titler, standard editions m.m. Jeg købte flittigt ind og fik lukket nogle huller meget billigt. 

    Ninja in the Claws of CIA (1981) - VSA - BD limited edition - en crazy kung-fu-co-produktion mellem Hong Kong og Spanien med et plot, der skulle være ualmindeligt langt ude. Udgivet på Vinegar Syndrome Archive, hvor titlerne kommer i nummererede bokse og normalt ikke bliver genoptrykt. Udgik under udsalget. 

    Red Surf (1989) - VSA - BD limited edition - voldelig surfer-B-film med George Clooney i en meget tidlig rolle. Skulle være ret underholdende.

    Shit & Champagne (2020) - Utopia - BD limited edition - stripperen Champagne tager ene kvinde hævn over en ring af sex-, narko- og skoleuniformshandlere efter, at de har slået hendes forlovede og hendes halvsøster ihjel.

    Moderne forsøg på at ramme tonen i gamle tiders B-film plejer at være mere "miss" end "hit," men jeg har hørt overraskende meget godt om denne her, så til prisen røg den med.

    Steel and Lace (1991) - BD limited edition - et bizart twist på rape-revenge-genren, hvor en kvinde myrdes, men genoplives som en cyborg af hendes videnskabsmandbror, så hun kan tage hævn. Jeg har læst virkeligt mange, der mener, at det er en af de mest underholdende film, VS har udgivet, så der var ikke så meget at betænke sig over til prisen.

    Massage Parlor Murders (1973) - 4K UHD + BD - hvis jeg ikke husker helt forkert, så var filmen her oprindeligt den første titel, VS udsendte på BD, og det blev også en af de første, de opgraderede til 4K. 

    En vanvittig morder forfølger og dræber sexarbejderne på den beskidte 1970'er-udgave af New Yorks Times Square, og nogle betjente forsøger at opklare forbrydelsen. Filmen havde aldrig været udsendt på noget hjemmevideomedie og blev regnet for tabt, før VS opsporede en kopi og reddede den fra glemslen. Limited edition blev udsolgt under udsalget. 

    Evil Judgment (1984) - BD limited edition - canadisk blanding af slasher og giallo.

    Hypochondriac (2022) - XYZ Films - BD limited edition - en ung kunstner begynder at miste grebet om virkeligheden, da hans mentalt forstyrrede mor pludseligt dukker op, og han hjemsøges af synet af et barndomstraume. Jeg har flere af XYZ's udgivelser af nyere indie-producerede horrorfilm og er begyndt at blive ret begejstret for deres udvalg.

    Blades (1989) - BD limited edition - et Jaws-rip-off med en plæneklipper! 

    Infernal Rapist (1988) - BD limited edition - vild mexicansk genrefilm om en serievoldtægtsforbryder, der under sin henrettelse sår en handel af med Djævlen for at kunne fortsætte sine ugerninger. 

    Ted Bundy (2002) - VSA - BD limited edition - nyere biopic om den berygtede seriemorder.

    Five Women for the Killer (1974) - BD limited edition - en af de mere ondsindede italiensk gialli fra genrens storhedstid. 

    Psycho Girls (1986) - BD limited edition - sjælden canadisk slasher-film. Første udgivelse på disk nogensinde.

    Curse of the Screaming Dead (1982) - 2 x BD limited edition - super-low-budget-regionalt-produceret horrorfilm om en gruppe unge, der støder ind nogle levende døde sydstatssoldater. Den skulle ikke være særlig god, men alligevel interessant som et eksempel på, hvad entusiastiske filmfolk lavede langt fra Hollywood på et tidspunktet. Og så var den vildt billig, så jeg tog en chance.

    Secta Siniestra/ Bloody Sect (1982) - BD standard edition - okkult horror fra Spanien. Den er på listen over titler, der er ved at udgå, så jeg skyndte mig at snuppe den med.

    The Curse of the Blue Lights (1988) - BD limited edition - original og charmerende low-fi monsterfilm med praktiske effekter, der røg direkte ud på video i sin tid.

    Killer's Delight (1978) - BD limited edition - tidlig seriemorderfilm, kraftigt (men uofficielt) inspireret af den samtidige sag om Ted Bundy. Har fået den anbefalet flere gange.

    The Films of Doris Wishman: The Daylight Years (1960-1965) - AGFA - 3 x BD limited edition - American Genre Film Archive udsendte for nogle år sammen med Something Weird Video tre flotte opsamlinger med den amerikanske exploitation-dronning Doris Wishmans film. 

    Wishman arbejdede oprindeligt for en exploitation-filmdistributør, men begyndte selv at lave film, efter hendes mand pludseligt døde i en ung alder, for, som hun sagde, at fylde timerne ud med noget. I hendes tidlige karriere i starten af 1960'erne lavede hun en del af de såkaldte nudistfilm, det vil sige film, der kunne påstå at have et oplysende formål og derfor kunne slippe bedre afsted med at vise så meget bar hud som muligt. Hun skred senere over til at egentlig sexploitation blandet med andre genrer og stod også en enkelt reel horrorfilm samt et par hardcore pornofilm.

    Jeg købte den første af de tre opsamlinger, Doris Wishman: The Twilight Years med film fra hendes senere karriere, for flere år siden. Den indeholder nogle af hendes mest berømte/ berygtede film, bl.a. sexploitation-thrilleren Deadly Weapons (1974), hvor burlesque-artisten Chesty (!) Morgan spiller en kvinde, der hævner mordet på sin kæreste ved at kvæle gerningsmændene mellem hendes meget store bryster. Det er selvfølgelig langt ude, men også vildt underholdende.

    Jeg har længe haft de to andre opsamlinger i serien på indkøbslisten. De har været på tilbud flere gange, men jeg er sprunget over dem hver gang, både fordi jeg kunne se, at de stadigvæk havde mange på lager, og fordi jeg lige prioriterede noget andet. Men denne gang var de billigere end nogensinde før, og samtidigt er lageret ved at komme ned omkring de 1000 eksemplarer, hvor det lige pludseligt kan begynde at gå hurtigt (Twilight Years er endda nede på sølle 260 eksemplarer nu). Så jeg turde ikke at vente længere.

    The Films of Doris Wishman: The Daylight Years indeholde nogle af instruktørens tidligste film, det vil sige fra nudistperioden, men blander de traditionelle nudistfilm med elementer af science fiction som i Nude on the Moon (1961) eller film noir med Hideout in the Sun (1960).

    The Films of Doris Wishman: The Moonlight Years (1965) - AGFA - 3 x BD limited edition - anden opsamling i serien om og med exploitation-instruktøren Doris Wishman. Denne indeholder hele ni kortere film frra Wishmans "mellemperiode" sidst i 1960'erne, hvor hun fokuserede på hårdere sexploitation. Enkelte af titlerne af tager fra S-vhs, fordi de originale filmkopier er forsvundet. Et par af de bedst kendte titler er den brutale kriminalfilm Bad Girls Go to Hell (1965) og den horror-inspirerede Indecent Desires (1968). 

    thomsen30-07-24 18:02

  • ★★★★★★1

    Jeg missede totalt Ninja in the Claws of CIA - det kan godt irritere mig ret meget.

    Jeg har fundet den på en fransk side - Metalunastore.fr - men forsendelsen starter på 17 euro og ved køb af mere end to film er det 22,5 euro. Så det bliver ret dyrt. Overvejede at bestille den samt The Boy and the Heron på 4K - men det blev 630 kr i alt :s

    Guldager30-07-24 19:21

  • ★★★★0

    Uf! Ja, porto er virkelig blevet en dræber de seneste år.

    Jeg gik selv lige glip af deres VSA-udgivelse af Black Cat 1 & 2. Den forsvandt en af de første dage under udsalget. Den var ikke på tilbud, men nogle gange går det lige pludseligt hurtigt, når folk opdager, at noget er i "low stock." Jeg opdagede det desværre for sent og har heller ikke kunnet finde den hos andre forhandlere. (Den første film kan selvfølgelig fås fra 88 Films i stedet, og den anden skulle være på vej. Men jeg ville rigtig gerne have VS' udgivelse pga. æsken). 

    Jeg har handlet med Metaluna en enkelt gang online sidste år, og han er super flink og pakker rigtig godt ind, hvis man beder ham om det (han kan godt engelsk). Jeg mener faktisk, at jeg har været i butikken, sidst jeg var i Paris for en 10-12 år siden. 

    thomsen31-07-24 10:02

  • ★★★★0

    Jeg er lige kommet hjem fra Hi-Fi Klubben med nye baghøjttalere, Dali Alteco C-1. Det er lidt fristende at købe et ekstra sæt som Atmos-højttalere også, men det er nok lidt overkill til min lille stue.

    De gamle, et sæt Dali Concept 1, tror jeg det er, bliver brugt som opgraderinger til min fars surroundanlæg, der er et mix af min gamle receiver og et sæt højttalere købt af herr Insider her fra Moovy.

    NSF31-07-24 16:41

  • ★★★★★0

    Jeg er lige kommet hjem fra Hi-Fi Klubben med nye baghøjttalere, Dali Alteco C-1.

    Dem har jeg også i kolonien. Jeg bruger dem dog som almindelige stereohøjttalere.

    Til at starte med var jeg ikke så imponeret, men de skulle måske spilles til, fordi nu lyder de fint. Det eneste lidt dumme er, at hvis de skal hænge, så de peger nedad, så er højttalerkablet i toppen af højttaleren, hvilket både er grimt og besværligt. Så nu hænger mine sidelæns.

    De mangler selvfølgelig noget bas, så jeg overvejer at købe en subwoofer, men jeg ved ikke, om det er lidt overkill til kolonien. Jeg har en pænt stærk 13 år gammel NAD forstærker.

    chandler7531-07-24 17:53

  • ★★★★1

    Fik endeligt min pakke fra Radiance Films udsalg i juni i dag:

    I, the Executioner (1968) - BD limited edition - japansk neo-noir af Tai Kato. LE er OOP nu.

    Trenque Laquen (2022) - BD limited edition - syret, Lynch-agtig thriller ito dele. LE er OOP.

    Goodbye & Amen (1977) - BD limited edition - italiensk politisk thriller.

    The Sting of Death (1990) - BD limited edition - japansk drama.

    Elegant Beast (1962) - BD limited edition - japansk satire.

    Le Combat dans l'ile (1962) - BD limited edition - fransk politisk thriller - et fejlkøb, fordi jeg bagefter fandt ud af, at jeg allerede havde købt den. Jeg havde bare ikke set den endnu. Jeg skulle have bestilt den franske L'amour fou i stedet. Den ryger i salgskassen.

    Death Occured Last Night (1970)  - BD limited edition - italiensk giallo fra Radiance Films partner-label Raro. 

    Murder Obsession (1981) - BD limited edition - giallo af Riccardo Freda (The Horrible Dr. Hichcock). Fra Raro.

    Det var lidt af en emotionel rutsjebanetur at få denne pakke.

    Af en eller anden grund opdaterede tracking ikke i en hel måned. Sidste opdatering var fra slutningen af juni, hvor pakken forlod UK. 

    Jeg skrev så til Radiance før weekenden for at høre, om de kunne efterlyse pakken. To timer senere opdaterede trackingen pludselig at sagde nu, at pakken var på vej gennem den danske told.

    Mandag påstod PostNord, at de forsøgte at levere pakken, selvom jeg var hjemme hele dagen, og min reagerer højlydt, hvis nogen ringer på. Der stod så, at den ville blive afleveret til nærmeste afhentningssted. Men pakken dukkede ikke op, og i går fik jeg så pludseligt at vide fra Radiance, at Royal Mail havde skrevet til dem og sagt, at pakken var bortkommet!

    Jeg skrev til PostNords kundeservice, og de kunne ikke sige andet end det, der stod i trackingen - at den skulle være på  vej til et afhentningssted, men var blevet en smule forsinket af en eller anden grund.

    Jeg var ved at forberede mig på, at den måske var bortkommet, men i dag dukkede den så alligevel op hos den lokale kiosk. Heldigvis, for Radiance havde skrevet til mig, at de havde ekstra eksemplarer af I, the Executioner, der var udgået i mellemtiden, men at de var fuldstændigt løbet tør for Trenque Laquen. Så hvis pakken var forsvundet, skulle jeg pludseligt til at skynde mig at finde den til en bare nogenlunde fornuftig pris. 

    thomsen31-07-24 18:04

  • ★★★★0

    Dem har jeg også i kolonien. Jeg bruger dem dog som almindelige stereohøjttalere.

    Til at starte med var jeg ikke så imponeret, men de skulle måske spilles til, fordi nu lyder de fint. Det eneste lidt dumme er, at hvis de skal hænge, så de peger nedad, så er højttalerkablet i toppen af højttaleren, hvilket både er grimt og besværligt. Så nu hænger mine sidelæns.

    De mangler selvfølgelig noget bas, så jeg overvejer at købe en subwoofer, men jeg ved ikke, om det er lidt overkill til kolonien. Jeg har en pænt stærk 13 år gammel NAD forstærker.

    Kabelmonteringen virker helt fint for mit vedkommende, netop fordi de skal være baghøjttalere og pege nedad, samtidig med at de sidder næsten helt oppe under loftet, så man vil alligevel ikke kunne se kablet.

    NSF31-07-24 18:07

  • ★★★★★★0

    Makoto Shinkais Suzume - den har jeg ventet længe på at se!

    Ken Loach's nyeste, The Old Oak

    De to Ulrich Seidl-film, Rimini og Sparta

    Og den pakistanske Queer Palm-vinder, Joyland

    Guldager31-07-24 22:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen