Forum - Forum-tråd: Den politiske tråd

Den politiske tråd

  • ★★★★1

    (Reuters) -Elon Musk, the billionaire CEO of Tesla, publicly endorsed Donald Trump for the first time in the U.S. presidential race, calling the Republican former president "tough."

    Musk, the world's richest person, posted the endorsement with a video of Trump with blood on his face pumping his fist after multiple shots rang out at Trump's rally in Pennsylvania on Saturday.

    finance.yahoo.com/news/elon-musk-says-fully-endorses-234718259.html

    Altså, Elon vil jo sutte pik på hvem som helst der gør ham rigere og det vil Trump ganske sikkert gøre, hvis han bliver prez.

    NSF14-07-24 17:44

  • ★★★★★0

    Han blev i øvrigt skudt med en AR15. Lidt kosmisk retfærdighed er der trods alt til stede.

    Gad vide om de republikanske medlemmer af kongressen har AR-15-knappenåle på de kommende dage, som de har haft efter andre skyderier? Jeg tvivler.

    Kruse14-07-24 17:45

  • ★★★★★★0

    Jeg sagde jo at jeg ville holde mig fra politik, men lige her er jeg nødt til at sige noget:

    Satme ærgerligt at de ikke fik ham. Der er tre der unddrager sig demokrati og alt den slags. Ham, Young One og Putin. Det er de personer, der potentielt kan starte 3. Verdenskrig, så væk med dem. Ved godt det ikke er den måde vi normalt kører tingene på, men siger jo bare det alle tænker alligevel. 

    davenport14-07-24 18:07

  • ★★★★★1

    Satme ærgerligt at de ikke fik ham. Der er tre der unddrager sig demokrati og alt den slags. Ham, Young One og Putin. Det er de personer, der potentielt kan starte 3. Verdenskrig, så væk med dem.

    Demokrati er fint, men det er ikke nødvendigvis fredsskabende...

    Hvor mange krige har Kina og Nordkorea startet i nyere tid vs. fx USA?

    chandler7514-07-24 18:29

  • ★★★★0

    Jeg tror kun det ville blive værre hvis Trump faktisk var blevet dræbt, fordi så var han blevet en slags obskøn martyr for hans lille kult og så var der sgu nok brudt en borgerkrig ud. Dem der står på spring efter Trump er jo ikke bedre mennesker end ham.

    At vedkommende der skød er registreret som republikaner, gør ingen forskel i den sammenhæng. Heller ikke at republikanerne på de fleste måder er skyld i at det i det hele taget kunne ske.

    NSF14-07-24 18:56

  • ★★★★★★0

    Det har jo noget med kapacitet at gøre. De er i stand til at starte en krig. Og det ligger nok ikke så langt fra, hvad man ville kunne ønske, eller for den sags skyld er muligt eller plausibelt. Hr lige læst Ken Folletts Aldrig, som giver et meget godt øjebliksbillede af verdenens tilstand. Doomsday clock er ret tæt på, i krigsretorik. 

    Nord Korea har ikke det store at tabe fx. (De ved at de bliver udslettet uanset hvad.) Men har en idé om at gå ud med et brag. Kina er nødt til at besvare, hvis deres interesser bliver angrebet. Og USA har alle mål på radaren. 

    Tror ikke på en borgerkrig i USA, hvis de havde lykkes med at henrette orangutangen i dag. Så ville republikanerne skulle bygge op igen, med kandidater, der ikke har det samme punch som Trump. Lidt dødvande efterfølgende.

    Men det har nok bare styrket hans kampagne, og det er jo edder ærgerligt! 

    Man skulle tro, at et land med flere skydevåben end madbilletter, burde kunne gøre et bedre resultat, end at nappe ham i øret...

    davenport14-07-24 19:06

  • ★★★★★1

    Men det har nok bare styrket hans kampagne, og det er jo edder ærgerligt!

    Hvis jeg var konspirationsteoretiker, ville jeg næsten tro, at det var noget, Trump selv havde planlagt...

    chandler7514-07-24 19:11

  • 0

    Hvis bare han havde sigtet 4 cm længere til højre....

    Geekalot14-07-24 19:15

  • ★★★★0

    Tror ikke på en borgerkrig i USA,

    Der er nok våben i omløb til at folk kan begynde at skyde på hinanden, uden at politikerne er direkte involveret.

    Case in point, manden med våbnet var republikaner (så vidt vi ved lige nu).

    NSF14-07-24 19:21

  • ★★★★★0

    Case in point, manden med våbnet var republikaner.

    Hvilket kunne være et røgslør. Under alle omstændigheder har han vel kun kunnet være republikaner i 2 år, når han kun var 20 år...

    chandler7514-07-24 19:24

  • ★★★★0

    Hvilket kunne være et røgslør. Under alle omstændigheder har han vel kun kunnet være republikaner i 2 år, når han kun var 20 år...

    Sagtens. Ifølge nyhederne har han dog været registreret som republikaner siden 2021. Jeg formoder at ungdomspartier eller noget tilsvarende også findes i USA.

    Men altså, det er vel ikke relevant hvor længe man har haft en politisk overbevisning, hvis man begynder at skyde på hinanden.

    NSF14-07-24 19:35

  • 0

    Min far sagde: "Jeg troede de var gode til at skyde i USA, men det er de åbenbart ikke"

    Det var selvfølgelig sagt med et glimt i øjet.

    Verbal14-07-24 20:19

  • ★★★★★★0

    Jeg har sagt det samme, uden nogen som helst glimt i øjet. Dét skud kunne have reddet verden for meget, er jeg bange for.

    davenport14-07-24 23:57

  • ★★★★0

    Tja, en del af republikanerne giver demokraterne skylden, selvom skytten stadig ser ud til at være republikaner og har skudt efter en republikaner, så jeg tvivler på at de ville være mere rationelle hvis Trump var blevet dræbt.

    Jeg forudser masser af vold mod LGBTQIA+ grupperinger, demokrater, POC osv. osv. osv i den nærmeste fremtid. Måske endda drab. Nu føler de ganske sikkert at volden er retfærdiggjort.

    NSF15-07-24 00:02

  • ★★★★★★0

    Jeg tror og håber de vil ryge en fredspibe som deres oprindelige befolkning, og tage det stille og roligt. Det kunne man da ønske. Men det bliver sikkert bare noget med guns ´n God. Ham Gud har jo et godt ord derovre. (Og han eksisterer!)

    davenport15-07-24 00:11

  • ★★★★0

    www.wired.com/story/trump-shooting-far-right-calling-for-violence-war/

    NSF15-07-24 09:13

  • ★★★★★0

    youtu.be/9cQgQIMlwWw

    Elwood15-07-24 09:26

  • ★★★★★★0

    Selvfølgelig er der konspirationsteorier...det er der altid. Men jeg synes da, at det er langt mere sandsynligt, at det er en person. Især med tanke på, at der ofte er unge mænd, der skyder i USA. Mange republikanere hader for i øvrigt Trump.

    Problemet med de her teorier bliver, at det kan gøre vold meget mere udbredt, uanset om de er sande eller ej.

    Guldager15-07-24 09:50

  • ★★★★★0

    En koncert med Tenacious D fik et lidt uheldigt efterfølgende.

    under en act, hvor Kyle Gass får en fødselsdags kage af Jack Black laver et ønske da lys skal blæses ud siger han noget i retningen han He whist next Time they don’t miss Tumpen.

    Dette var ikke en aftalt ting og Jack Black har nu aflyst alt tour, og fremtidige projekter for nu her.

    Kyle Har også kommet med en udtalelse/undskyldning.

    Jack Black’s mening om Tumpen er ganske kendt, men nu prøver han blot at lave damage Control fordi hvis der en ting Tumpens tilhænger ikke har, de mest Extreme så er det fornuft. Men ja det er en ærvlig situation der er sket med The D nu.

    Måske det ender med Kyle virkelig forlader bandet.

    Men tænker nu mere det er damage Control.

    Elwood16-07-24 20:43

  • ★★★★★★0

    Freedom of speech? Han kan vel sige hvad han vil? Synes det er synd, hvis et band skulle gå i opløsning, fordi han bare siger det, 50 % af verdens befolkning tænker alligevel. Ikke at jeg hører dem. Kender kun den ene sang med djævelen. Men Gass virker da som en sjov gut. 

    davenport16-07-24 20:49

  • ★★★★2

    Freedom of speech?

    Så vidt jeg kan læse mig til, er det er noget internt mellem de to medlemmer af bandet. Hvis det er tilfældet, har det intet med ytringsfrihed at gøre.

    NSF16-07-24 20:59

  • ★★★★★★1

    Freedom of speech? Han kan vel sige hvad han vil?

    Nej da - der er ingen lande, hvor freedom of speech betyder, at man kan sige alt uden konsekvenser. USA kommer tættest på, hvor du gerne må gå op til en person og være åbenlys racist.

    Udover det handler det ikke om freedom of speech, men om at Jack Black som bandleder ikke kan stå inde for sådan en kommentar så kort efter.

    Guldager16-07-24 21:01

  • ★★★★★★0

    Racist?? Hvad har det lige med noget at gøre i den her sammenhæng?

    Kan Gass ikke sige hvad han føler er det rigtige? Eller bare som en joke? Man skulle satme så ikke se på dansk stand up siden det nærmest kom frem. Og det her var jo i Australien, som heller ikke ligger under for en god portion humor. 

    davenport16-07-24 21:20

  • ★★★★★★2

    Så du forstod ikke min pointe?

    Freedom of speech er ikke det samme som, at man kan sige hvad man vil uden konsekvenser. Og freedom of speech er et juridisk begreb, og der er ingen jura her, blot en bandleder, der synes det var upassende.

    Og der er rimelig stor forskel på jokes og en kommentar om, at han burde være blevet ramt. 

    Men min pointe er...man kan ikke, har aldrig kunne og vil aldrig kunne sige 100% hvad man vil uden at forvente konsekvenser i nogle tilfælde. Jeg går heller ikke hen til min chef og kalder hende en kælling pga en beslutning uden at forvente en fyring. Men i følge din freedom of speech, skulle jeg gøre det uden at blive fyret.

    Man kan også vende den om: hvis Jack Black synes, det er langt over grænsen, så skal han da reagere? 

    Guldager16-07-24 21:29

  • ★★★★★★1

    Grunden til jeg skriver noget - for jeg er 100% ligeglad med alt hvad Jack Black har lavet - er, at jeg synes der er en uheldig tendens til at give mennesker et fripas under argumentet ytringsfrihed. Folk må gerne sige, hvad de føler...men der er gode og dårlige måder at gøre det på. Han gjorde det så på en måde, som hans chef synes var meget upassende.

    Guldager16-07-24 21:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen