Får vi en fortsættelse til "Jennifer’s Body"? Det håber filmens manuskriptforfatter

For Diablo Cody er gyserfilmen fra 2009 ikke et afsluttet kapitel.

Filmen "Jennifer's Body" er et skoleeksempel på en film, der nok var forud for sin tid. Tilbage i 2009 blev Karyn Kusama‘s teenagegyser ikke just taget godt imod. Godt hjulpet på vej af en håbløs markedsføring, hvor der var lagt et enormt fokus på hovedrolleindehaver Megan Fox' hotness, blev det, der oprindeligt var tiltænkt som en feministisk hævnfilm, misforstået af både kritikere og publikum.

Heldigvis har "Jennifer's Body" været på lidt af rejse gennem se seneste mange år, hvor et stort publikum efterhånden har set filmen i et nyt lys. Og historien om den besatte cheerleader, der dræber sine mandlige skolekammerater, kan efterhånden betegnes som lidt af en nyklassiker, der både kommer omkring venskaber, selvtillid og samfundets besættelse af skønhed. 

Se også: Kathryn Newton går på date med et lig i første fornøjelige trailer til "Lisa Frankenstein"

Filmens Oscar-vindende manuskriptforfatter, Diablo Cody, der også har leveret manuskript til film som "Juno" og "Tully" er snart aktuel med filmen "Lisa Frankenstein". I den forbindelse var Cody gæst i podcasten The Boo Crew, hvor samtalen også kom ind på "Jennifer's Body". Ud over glæden ved filmens nyfundne succes er Diablo Cody ikke et sekund i tvivl om, hvor hun står i forhold til en fortsættelse:

"Ja! Jeg vil gerne lave en efterfølger. Jeg er ikke færdig med 'Jennifer's Body'. Jeg skal bare finde... Jeg har brug for at samarbejde med en partner, der tror på det lige så meget, som jeg gør, og det er ikke rigtig sket endnu. Jeg har brug for nogen, der tror på idéen, og som har en milliard dollars."

Måske kan en eventuel fortsættelse godt produceres for lidt mindre end en milliard dollars. Vi kan i hvert fald håbe, at der er et filmstudie derude, der godt kan se potentiale i endnu en "Jennifer's Body". Indtil det sker, kan vi glæde os til, at "Lisa Frankenstein" forhåbentlig inden længe får en dansk premieredato. 

Kommentarer

Får vi en fortsættelse til "Jennifer’s Body"? Det håber filmens manuskriptforfatter

  • ★★★1

    Jeg er klar, synes den var ganske fornøjelig :)

    Gormanden30-01-24 18:44

  • ★★★★★1

    Jeg gav den også 5/6 i sin tid på Filmz. Har ikke set den siden, så jeg husker den ikke vildt godt, men jeg er klart game på en 2'er og skal tydeligvis også have genset "etteren".

    The Insider30-01-24 23:07

  • ★★★1

    Jeg gav den også 5/6 i sin tid på Filmz. Har ikke set den siden, så jeg husker den ikke vildt godt, men jeg er klart game på en 2'er og skal tydeligvis også have genset "etteren".

    genså den for 1 års tid siden - stadig lige fornøjelig og virker tidsløs, eller måske rettere forud for sin tid, som Jarl skriver i artiklen.

    Gormanden31-01-24 22:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen