"Five Nights at Freddy’s"-stjerne håber på en toer

Den første film blev så stort et hit i år, at Matthew Lillard sikkert får sit ønske opfyldt.

(Advarsel – denne nyhedstekst indeholder spoilers til "Five Nights at Freddy's")

Gyserhittet "Five Nights at Freddy's" – baseret på den populære spilfranchise af samme navn – er så småt ved at træde ud af klodens biografsale efter at have indtjent lige knap 300 mio. dollars siden biografpremieren i oktober.

På trods af relativt blandede anmeldelser blev "Five Nights at Freddy's" altså et kolossalt hit, særligt når man tager i betragtning, at den "blot" kostede 20 mio. dollars at producere.

Så selvfølgelig er det mere eller mindre uundgåeligt, at vi får en toer – men får vi mon en direkte fortsættelse eller i stedet en film om en stribe helt nye karakterer, der støder på de morderiske kæmperobotter i Freddy Fazbears pizzeria?

Læs også: "Five Nights at Freddy’s" er nu Blumhouses største hit til dato

Skuespilleren Matthew Lillard, der havde en stor birolle i "Five Nights at Freddy's", håber på at vende tilbage i 2'eren, og at den næste film vil dykke endnu mere ned i hans karakters forhistorie.

Lillard spillede William Afton – en mand på et jobcenter, som hyrer sikkerhedsvagten Mike (Josh Hutcherson) til at vogte maskinerne i pizzeriaet. Det viser sig undervejs, at Afton faktisk er en sadistisk seriemorder, som har myrdet de børn, hvis spøgelser har overtaget restaurantens robotter.

I et nyt interview med Collider fortæller Lillard: "I Hollywood er det forventeligt, at en succes fører til endnu mere. Jeg ved ikke, om en toer får grønt lys – jeg har ikke hørt noget – men forventningen er helt klart, at de laver flere. Så det er spændende. Og hvis de inviterer mig med igen, så er jeg klar. Jeg fik lige knap lov til at røre ved rollen. Vi ved intet om ham. Vi ved intet om hans historie. Hans rejse."

I "Five Nights at Freddy's"-spilserien bliver William Afton dræbt af spøgelserne af de børn, som han engang myrdede. Han vender tilbage som et zombieagtigt monster kendt som Springtrap – som det altså er meget muligt, at Lillard får lov til at spille i "Five Nights at Freddy's 2".

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's video-interview med gyserens cheffotograf, Lyn Moncrief, som bl.a. taler om de horror-klassikere, der inspirerede ham og filmholdet under optagelserne:

Kommentarer

"Five Nights at Freddy’s"-stjerne håber på en toer

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen