"Hun så et mord"-film på vej

Den oprindelige tv-serie med Angela Lansbury kørte 12 sæsoner fra 1984 til 1996.

En af tv-historiens helt store krimiserier bliver nu filmatiseret af Universal Pictures: "Hun så et mord", som i USA bærer originaltitlen "Murder, She Wrote". Det skriver Variety.

Den oprindelige, Emmy-belønnede tv-serie havde Angela Lansbury i hovedrollen som forfatteren/detektiven Jessica Fletcher, som i 264 hjælper ordensmagten med at løse alskens forbrydelser.

Det er holdet bag det kommende komediedrama "Dumb Money" – herunder manuskriptforfatterne Lauren Schuker Blum og Rebecca Angelo samt produceren Amy Pascal – der står bag den kommende "Hun så et mord"-film.

Se også: Første muntre trailer til "Dumb Money" – filmen om GameStop-aktieboomet i 2021

Vi ved dog endnu ikke noget om plottet eller persongalleriet i den kommende krimifilm, men Lansbury gik bort sidste oktober, så det er i hvert fald sikkert, at en ny skuespiller påtager sig rollen som Jessica Fletcher.

Spørgsmålet er, om der bliver tale om en nutidig fortælling eller en prequel om en yngre Fletcher. Blum og Angelo gik i gang med manuskriptet umiddelbart før de amerikanske manuskriptforfatteres Hollywood-strejke, men de har naturligvis stillet arbejdet i bero.

Kommentarer

"Hun så et mord"-film på vej

  • 0

    God serie, Men jeg gad også godt se en nye Columbo, måske en Cross-over

    Kay13-09-23 17:50

  • ★★★0

    God serie, Men jeg gad også godt se en nye Columbo, måske en Cross-over

    Genså en Columbo forleden - shit den er langsom, langtrukken og skærer alt ud i pap. Kan ikke helt forstå jeg var så glad for den som ung. Tiderne ændres…. :)

    Gormanden13-09-23 19:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen